Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Milyon dolara Kendinizi 10 yıl kiralarmısınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.takvim.com.tr/2005/08/16/akt101.html

ben şahsen kiralamam 10 yıl çekilmez bu kadın :) çekilse bile resmen satın almak gibi bişi bu nasıl mutlu olabilirsinki ? :)[signature][hline]So you think you can
Mesaj tarihi:
bu ne bee
takvimi dava edicem spo içine koyması lazım :P
10 yıl kiralasam kendimi benden bidaha hayır gelmez.
yok abi ben almiim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
10 Yıl boyunca kese kağıdı ile gezerse olabilir ama. Yok yok o karının suratını bile hayal etmek adam hayattan soğutur. Aman boşver kalsın.[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle
"You Bastards!"-Stan
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 06 Aralık 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
10 yil fazla bu kadina, 2 yil cekebilirim ama. olmadi beline kuvvet dela der oldururum kadini mirasina da cokerim. turk erkeginin gucunu de kanitlamis oluruz.

euheu +1[signature][hline]So you think you can
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 06 Aralık 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
10 yil fazla bu kadina, 2 yil cekebilirim ama. olmadi beline kuvvet dela der oldururum kadini mirasina da cokerim. turk erkeginin gucunu de kanitlamis oluruz.
ahaha yürü be[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
SunBird, 06 Aralık 2005 01:01 tarihinde demiş ki:

kadının gıdısında adem elması var.
o_O[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
Takvim gazetesinin web sitesi, bilmediğim bir tarihte demiş ki:
Birçok defa estetik operasyon geçiren ancak hepsinde daha da çirkinleşen Caren, Las Vegas'taki birkaç gazeteye resimli ilan verdi

okuyun lean önce sora yorum yapın :D kadın estetik yapmış zaten bu yapılmış hali yani ;)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
parayı baştan veriyosa ben alırım zaten karının ahı gitmiş vahı kalmış ilk günden iflahını keserim ben bunun :horace:[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
heh bıde opunce taş oluomuş[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Mesaj tarihi:
said:
Xenocide, 06 Aralık 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
said:
Takvim gazetesinin web sitesi, bilmediğim bir tarihte demiş ki:
Birçok defa estetik operasyon geçiren ancak hepsinde daha da çirkinleşen Caren, Las Vegas'taki birkaç gazeteye resimli ilan verdi

okuyun lean önce sora yorum yapın :D kadın estetik yapmış zaten bu yapılmış hali yani ;)

yapılmamış halini tahmin bile edemiyorum :)[signature][hline]So you think you can
Mesaj tarihi:
2 milyon dolar sadece evlenmek içinse. Nikah masasına otururum. Evlenirim. 2 milyon doları alırım. Sonra çeker giderim.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

• Yeni Oluştur...