Leader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 O ses benim eski makinadanda geliyodu.Kendisini sarsıyodum şöle veya reset falan atınca düzeliyodu.Ekran kartının fanıymış sorun.Uzun süre kapalı kalınca gene yapıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben fanları temizlediğim halde ses devam ediyor. Tek ilacı tekme & yumruk ikilisi[signature][hline]ewq [Bu mesaj Shakkil tarafından 06 Aralık 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sende bi potansiyel gördüm dostum."Noktadan başka bi noktalama işaretleri kullanmam, me 0wnZ." potansiyeli. Hey yavrum bee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Chem dikkat et ayagına birsey olmasın, biz seni tüysüz ayagınla seviyoruz.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow [Bu mesaj Mayhem tarafından 06 Aralık 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Anırmayan Fan İstiyoruz.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abi belki inanmazsınızda ben yaklasık 1.5ay once mecburen kardesımın odasında ki pentium 333 müne oyle bir makine wardı böyle 64 ramli bir makine dıskete bırsey atcakdım acmadı daha dogrusu makına kasdı felan boyle dayanamayıpkasayı 5.kattan lojmanın arkasındaki arsaya attım :hrr:[signature][hline]I'll be your doomsayer,motherfucker Your doom awaits you !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Chemi seni bişeye daha doğrusu birine çok benzetiyorum ben, hatta ablana ve oda arkadaşlarına da söyledim hepsi çok güldüler ve hepsi katıldılar oha kesin o diye :) Ama ne olduğunu sölemiyim burda kızabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: SunBird, 05 Aralık 2005 23:51 tarihinde demiş ki: said: Dela, 05 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: yeter cocugum git bi keraneye falan at ustunden su stressi. onu yaktim bunu kirdimdan baska bi bok yaptigin yok kac senedir. Galiba tavsiyene uydu gitti. Sesi çıkmıo baksana :) onun her lafına uysaydım bende dela olurdum ne gitcem:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehehe her gün benden tekme yiyen bir pc im var maşallah birşey olmuyor arada naz laniyor ses cikartiyor tekrar tekmeyi yiyince susuyor bu böyle 1 yıldır gidiyor hadi hayırlısı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben bi kere vurdum bozuldu. o günden sonra vurmuyorum , klavyeye çat çat indiriyorum daha zevkli.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Dela, 05 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: yeter cocugum git bi keraneye falan at ustunden su stressi. onu yaktim bunu kirdimdan baska bi bok yaptigin yok kac senedir. [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya ben bunun kapaklarını söktüm, sesi azaldı, işlemci soğudu, işlemci fanı daha az dönüyor artık. Ne pis kasaymış be.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tokat atınca çok ii ses gelio breh[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hiç kıyamam ben laptopuma birşey olsun üzülürüm ühühüüh canım benim :: sarılır ::[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben oyunlarda filan dellenince ekrana kafa atıorum! ps: hiç laptop alamadım :([signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar