uninvited Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gecici bir durum oldugunu düsünüyorum, ama kendini de fazla kaptirma su an ki ruh haline, ben cirkinim, asosyalim filan gibi...degiscecek hersey, normale dönecek, gayret edicem filan gibi pozitif yapici bir ruh haline bürünürsen bu sana güc verir. hicbir insan cirkin degildir, yürektir önemli olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Mayhem, 05 Aralık 2005 00:52 tarihinde demiş ki: Kız arkadasının olmaması hicte kötü birsey degil, benimde cogu arkadasım var 5 seneyi askın kız arkadasları olmadı, bu bir eksiklik degil. Yeri geldigi zaman kendini yalnız hissedebilirsin ancak yalnızlık paylasılamayan birsey. Arkadaslarınla daha cok vakit gecir veya kluplere üye ol, barlara git, iç eglen. Sosyal bir hayatın olsun, kendini gelistirmeye bak, birazda kendine özen gösterirsen daha güzel olur. İçine kapanık olman veya bir kızla konusup kızarman geçidir. Günler geçtikce bu konuda tecrübe kazanıp daha rahat olucaksındır. 5 yıldır cıktıgı olmayan arkadasın benmıyım yoksa?? evet benımde 5 yıla yakındır cıktıgım yok..asosyalmiyim evet azda olsa öleyim.şişmanmıyım eve şişmanım..waroşmuyum evet waroşum..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben de oyleyim sorun ne anlamadim ? ezik oldugun icin mi tipsiz oldugun icin mi asosyal oldugun icin mi ozur diliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bgn müdür yardımcısının yanındaydım;bi veli gelmişti çocuğunun içine kapanık olmasından yakınıyodu. m. yardımcısı verelim yanına 2 kız açılsın dedi 0_0[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Güçlü yanlarını bul ve su yüzüne çıkar; çok derinde olsalar da didin. Bi insan ezik, tipsiz, asosyal, konuşmasını bilmez vb olabilir ve gelecek hakkında "Ühü napcam ben, bi kız arkadaşım bile yok :(" diye düşünebilir fakat çok büyük hata ediyodur. Tipsiz olmak kötü bi şeydir ama kesinlikle ruhsuzluk kadar diil. Mutlaka bi konuda yeteneğin vardır; hem olmasa da kime ne?! Varlığın hammaddesi değişimdir, sen kendini değiştir ki "var" olasın; etrafındakiler varlığının farkına varsın. Sen kendini değiştir ki, her farklı yüzün dünyaya baktıkça saklı kalmış bi yeteneğin ortaya çıksın. Kendine güven, yaptığın hiçbi şeyden utanma; hata yapsan da üzülme, hatasız kul olmaz. Utanmamak senin elinde, etrafındakilerin sana bakıp gülmesi için hiçbi sebep yok; gülen de varsa, asıl gülünmesi gereken, o gülenler. Sana "gülen gözlerle" bakanlar istese de istemese de bu dünyada yaşıyosun; ve bunun için sonuna kadar hakkın var. Onlar istemeseler de sen onlarla aynı ortamdasın; seni istemeyen çeker gider. Hiç kimseyi değiştiremezsin, o yüzden uğraşma; kendini onlara beğendirmek için didinme. Değiştirebileceğin yegâne varlık "sensin" ve bunu "onlar" için değil, kendin için; kendini geliştirmek için yapmalısın. Sosyalleşmek de çok kolay. Kafa yapına uygun arkadaşlar edin; edindiğin arkadaşlar asosyalse bile pes etme. Sosyal arkadaşlar edinip onlarla beraber gez, dolaş ya da hiçbi şey yapmıyosan bile konuş; her ne kadar sen onlarla ya da onlar senle birlikte olmak için can atmıyosa bile. Arkadaşlarla gezip dolaşmak, "sosyal olmak"; sahile, bara, partiye gidip 234098124 litre içki içip kafayı bulmaktan ibaret değil. İçki içmekten hoşlanan biri değilsen, gidip kafenin birinde kahve içersin; asosyalliğin nedeniyle edindiğin alışkanlıklar varsa (ders çalışmak gibi) kütüphaneye gidip, hiç görmediğin bi şeyi okursun; tek dikkat etmen gereken nokta, "sosyal" olmak uğruna, asosyalliğin kaynağına -bilgisayara- yönelmemek. Seninle birlikte takılcak 1 insan bile bulamasan dahi git, gez, dolaş. Bi yere girip yalnız başına bi şeyler ye, iç. Basitten başlayıp türlü türlü kitaplar oku, okudukça duygulan, okumaya devam ettikçe konuşman gelişsin. "Düşünüyorum, öyleyse varım.". Aklın varlığı = bireyin varlığı. Aklının, düşünce yapının varlığını belli etmen gerekir; bunun için de öncelikle utangaçlık illetinden kurtulmalısın. Kitap okumak senin kendini ifade edebilme yetini büyük ölçüde arttıracaktır. Bu yolu izleyerek, üstüne giydiğin "ezik" damgalı pelerini rahatça çıkarabilirsin. Gelişim, değişimin sonuçlarından sadece biri. İnsanın değiştirebileceği (genellikle) tek birey kendisidir ve değiştirme işlemi gayet iyi sonuç verir. Değişim, gerileme yönünde de olabilir, gelişme yönünde de; ama sonuç hep verimlidir. Değişimi, gelişim yönünde uygularsan, mükemmel bi sonuç alırsın.[signature][hline]Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kasma bence...bunalim yapma oncelikle..biraz girisken ol..icine kapanik olma.. icraat olmazsa hic bisey elde edemezsn..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu ne lan bende de aynı problem war :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 19 yıldır çözemediğin bi problem için burada hiçkimse sana yardımcı olamaz.İçini dökme ihtiyacı hissetmiş olabilirsin bunu anlarım ama anladığım kadarıyla çok alıngan birisin ve buradan gelecek patavatsızca yorumlar olabilir ve bu seni üzüp yıpratabilir.Şu aşamada yapabileceğin en mantıklı şey kesinlikle psikolojik yardım almak ve konuyu ailenle cesurca konuşmak dünyada seni karşılıksız seven başkası yok çünkü annene babana açıl tek başına aşamazsın bu durumu onlara ihtiyacın var.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fiski sen psikolog ol usta[signature][hline]Order Within Chaos.... [Bu mesaj InneR_ChaoS tarafından 05 Aralık 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: yalandanbiisim, 05 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: aslında başlık cok net bi şekilde açıklıyor sorunumu.. sırf bu topic için actım bu nicki özur dılerim(asıl nickimi tanıyanlar war) İşte 19yasındayım.(erkegim)ve sımdıye kdr hıc bır kız arkadasım olmadı..hep okul hayatımda olsun ewdeki hayatımda olsun ikinci plandaki arka plandaki ezik oldum..saclarım yuzum cok kotu bence..ne zmn bıseler solemeye kalksam kızarırım sacmalarım..içine kapanıgım ve bu sebeplerden dolayı da sureklı ewden cıkmıyorum..pc, yanı oyun delısı bı asosyol olup cıktım..ve bunların hepsi gercek..karamsar falan diilim gercekcıyım..ve bunlar tamamen surda ergenlıgımden berı (yaklasık 5senedir)kafamın ıcınde donup duran ve benı rahatsız eden dusuncelerın yazıya dokulmus hali..bi çeşit bunalım..ilk önce beni cidden anladınızmı dıye bı soru sormak istiyorum? ve bu bunalımda nasıl kurtulmalıyım diye yardım ıstıyorum..yada kurtulabılırmıyım diyeyim..gece gece kımse de sallarmı bılmıyorum ama dusuncelerınz benım ıcın cok onemlı.. millet kizdan cok cekiyor hiç basina dert alma derim:P bir kiz olarak söylüyorum bunu! ya bence zaman zaman herkese olur mu olay.yani belki bir gun surer,belki bir yil ama mutlaka herkes yasamistir.benim de bazi zamanlarim oldu ki hiçbir seyimi begenmedim,sanki herkes mükemmelmis de ben bir tek ezilmis kalmisim gibi gelirdi,ama oyle bi zaman geliyor ki aslinda oyle olmadigini anliyorsun. farkinda degil misin bazi insanlar icin ne kadar onemlisin? senin hayatini bilemem ama mutlaka birkac kisi olmali hayatinda,seni onemli bulan.ya da yaptigin ve iyi diyebilecegin hicbir sey yok mu ? zor da olsa eminim biraz aradiginda bulabilirsin.cunku o sensin,kendinsin . kendine bir hobi edin,pc gercekten insani fizikel olarak olmasa da ruhsal olarak öldürüyor.ben asla pc'de oyun oynamam mesela ve bundan cok mutluyum.ve bn buyum,iyilerimle kotulerimle ben buyum,ve kendimi cok seviyorum,ki bence kendine gelebilmen icin kabul etmen gereken sey bu . umarim iyi hissedersin.[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Önemli olan senin tipin değil önemli olan senin kişiligin,kendini insanlara tanıtabilmendir.Kimse senin tipine bakmaz senin düşündüklerine ne kadar iyi bir arkadas olabildigine bakar.Kız arkadasın olamamasına gelince bence senin kendine duydugunun güvensizlikten kaynaklanıyor bu sorun biraz kendini açmaya denersen bu sorununda üstesinden gelebilirsin dünyayı istedigimiz gibi yönlendirmeyi değil onun yönlendgi şekile uymayı denersen biraz bence sorunlarının bir bölümünü atlatmaya başlarsın.Karamsar olmak senin sorunlarını dahada çogaltıyor bence...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Fizigin için body tavsiye edebilirim. Vücudunun alacağı şekil güvenini kazanmada oldukça yardımcı olabilir. Gözlüğü eger sevmiyosan lens tavsiye ediyorum. Renksiz veya gözünle cok alakasız olmayacak tondaki bir renkli lens işini halledebilir. Kıyafet konusunda bir anda gardrobunu degiştir diyemem ama her ay 1 alt 1 üst alarak tarzını yaratabilirsin. Saç için yüzünün şekli önemli abartı olmayan sade fakat güzel bir şekil her zaman iyidir. Kız konusunda bende kendimi kasardım dün açıldım. Unutma onlar insan senden hiçbir farkı yok. Yavaş yavaş açılırsın ama bilgisayardan ve oyunlarından uzak dur. Hadi bakalım yeni bir hayat seni bekliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ne bu ya, hepiniz bitmissiniz...bilgisayar hayati öldürüyo..cikin dolasin biraz..acilirsiniz. bizim zamanimizda internet yoktu hepimiz gayet sosyal tiplerdik...[signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abi bulluşalım bakalım gerçekten ööle biriysen sööleyelim evden çıma ama emin olki kimse öle bişey diyemiiicek nki ööööle biri deilsin[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kasmayın kendinizi bea relax mode on.. kimseye kendinizi sevdirmek zorunda deilsiniz.. kızlar sana aşık olmasa bile samimi ark olabilirler.. ayrıca ne kadar kız ark o kadar ii yani. illa sevgilim olsun die yırtınma ii bişey diil.ha erkek arkadaşında olur sorun olan bu olmaması lazım.ama ilk önce şu bılgısayardan birazda olsa uzak durman lazım...[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalandanbirisim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yeni nickim..eski nickim kullanıma kapatıldı..neden bilmiorum..neyse..ama sunları soylemek istiyorum arkadasların daha ıyı anlaması için..benım tum sorunum tamamen kızlarla diil(:yanı işte içime kapanıklıgım asosyallıgım ve muhabbetlerın hıcbırıne katılamamam hep arka planda kalmam ve ben konusunca fazla sallanmamam..özet olarak...ama butun yazılanları tekrar tekrar okudum hepsı cok ıyı nıyetle yazılmıs cok guzel seyler ve hepsı benım ıcın cok onemlı denemeye deger seyler..ve denıyecegıme emın olabılırısınız...bilgisayardaki butun oyunları sildim..ayna karsısında baya calısmalar sonucu bu haftaya daha ıyı basladıgımı soyleyebılırım(:..ne bilim durusum olsun saçım olsun yuruyusum olsun bugun bir başkaydım..en azından daha mutlu..tekrar hepinize cok tesekkur ediyorum.hepiniz cok iyi cok duyarlı kişilersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sağlam geyik seziyorum[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Topluma karşı utangaclıgını cılgınca bırsey yaparak gecırebılırsın sokak ortasında bagırmak veya cok sessız bı cıft katlıda kulaklıktan dınledıgın bol dıstortıonlu baterılı bır parcayı son sese kadar getırmek ..Ben 3 sene once ole yapardım mesela utangaclıgı yenmek ıcın ..Nede olsa gormeyecegım bu ınsanları bır daha derdım ve oyle davranırdım...Benı takmayan ınsanları hıc sallamadım hayatımda ..Senıde takmayan varsa şunlar bunlar dıye bahset baskalarına ..Kımseyı takma kımseden de cekınme ....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: InneR_ChaoS, 05 Aralık 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Asla ama ASLA kendine öyle yakıştırmalarda bulunma..Öyle tekrarladığın için kabullenmişsin durumu..Girişken olmana da gerek yok sadece keep it cool.. Haa kız olayına gelince ingilizce yazcam anlarsın umarım 3 kural wardır: 1)Keep it cool 2)Let the angel come to you 3)Tame the angel 4)She s all yours.. teyming 100 istiomuş diye duydum[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ahuahuahuah hade lem[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 psikoloğa git..(en iisi) ya da bi kıs arkadaşın yoq mu? yani şölle dost dediğin cinsten gsl, akıllı, çok bilen bi şi...eğer varsa yardımcı olabilir bnce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 usta sana ne iyi gelir biliyomusun.evet biliyosun git hade yap...ne bilmiyomusun yuh sana be!gel özelden anlatim[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar