Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 2005'te çıkacak oyunun çıkış tarihi 2009 yazıyorsa yalan olmuştur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bone sanırım 2005 korece release bu ingilizce release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dogrudur yillar once cikti SUN korede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 millet çatır çatır oynuyor haberiniz olsun patladı sanmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=y_x9MPTDQoQ çok hoşmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kanuni ,oynayak mı napak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bir arkadasim oynuyor hergün anlatip anlatip duruyor ama dinlemedim hic dogru düzgün :) ben bir kere girip grafiklerini görünce girmemistim oyuna bir daha hatirladigima göre dogru düzgün crafting yok oyunda sadece malzemeleri topluyor yapiyorsun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Bugün denedim oyunu biraz. Bir f2p için hiç fena değil bence. 16 lvl bir char yaptım. Full quest grinding şeklinde gidiyo şimdilik. Grafikler kötü değil. İlerde ne şekle bürünür bilemiyorum ancak şu ana kadar denediğim en güzel f2p oyunlardan kesinlikle. Bir de oyunu deneyecek olanlar burdan üyelik alıp , burdaki linklerden indirsin oyunu. Yanlışlıkla diğer publisher'ın sitesinden indirdim us versiyonu olduğunu çakmadan ve 2 küsür gb'ı boşa çekmiş oldum. Aman dikkat. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gaza geldim oyun arıom zaten kurdum metin 2 tadı aldım çıktım abi niye böle hazır karakter verionuz bize sırhı tipi cinsiyeti hazır class yok bişey yok böyle oyunların hepsine kafam girsin. yani karakterler arasında farklılık az resmen tamam warda fln da zırhlar classlar benzerdir falan da bunun kadar da diilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 tip olarak hepsi cicili bicili de. Mekanik olarak gayet farklılar. Metin2 ile kıyaslanacak bi durumu yok diyeceğim ama metin2 de hiç görmeidm bile hayatımda. Çoğu açıdan güzel bi sunumu var oyunun yine bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 iyiki görmemişsin 13 yaşındaki kuzenim oynarken izleme gafletinde bulundum kalıcı hasar oluştu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 o günden beri osuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ulan ben mi midesizim acaba bunu beğendim. Acaba bi osursam geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yapmayın arkadaşlar ortam müsait dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar