Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 demin radyoda dinledim.. böyle metal tarzında çalmışlar, adam brutal yaparak söylüo şarkıyı.. dumur oldum. rock fm de duydum. nedir bu ya, nerden bulurum?
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 children of bodom coverı o, children of bodom-oops i did it again diye aratırsan bulursun p2plerde.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 children of bodom'un coverı o. son albümlerinde var aynı olmuş :p[signature][hline]In flames we trust. [Bu mesaj Revangelis tarafından 05 Aralık 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ewet iyimiş.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 children of bodom - Oops I Did It Again diye aratırsan bulursun yazılmıs zati[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 05 Aralık 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 teşşekürler. bi daha böyle bi dumur yaşarmıyım acaba =)
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yaşarsın yaşatırlar mutlaka :D daha neler neler var :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bi dinlemek nasip olmadı varsa bi link rica edelim :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Private Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya bu britney in en son şarkısınn adı ne fena değil beğedim gibi?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Xenocide, 06 Aralık 2005 00:06 tarihinde demiş ki: yaşarsın yaşatırlar mutlaka :D daha neler neler var :) evet, ibrahim tatlı ses brutal yaparsa da dumur olurum. gerçi adamın normal konuşması brutal gibi
Öne çıkan mesajlar