Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldatanın yuvası olmaz mı ?

zarek

Öne çıkan mesajlar

Okuduğum birşey hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Bu kadın evli biriyle berabermiş, şimdi adam karısından boşanıyor bunla evlencek ama bu insancıkın aklına yeni gelmiş bu. yuva yıkanın yuvası olmaz yaptığımız doğru mu gibisinden bişeyler yazmış. tabii ki yanlış bi de utanmadan soruyor. sizin fikriniz ne ?

[spo1=itiraf.com'dan]playground; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 26; İl: Ankara
Bir yıldır evli ve çocuğu olan biriyle birlikteyim. Onun için yıllardır beraber olduğum kişiden ayrıldım. O eşinden resmi olarak daha yeni ayrılacak. Onu çok seviyorum. İlk aşkım bile diyebilirim. İnanılmaz bir birliktelik yaşıyoruz ama bir gün karısını aldattığı gibi beni de aldatırsa diye korkuyorum çünkü etrafta "Yuva yıkanın yuvası olmaz" gibi laflar var. Karısıyla benden önce de ayrı yaşadığını biliyorum ama ya karısının ahı tutarsa ve aynı şeyleri ben de yaşarsam? Daha da beteri çocuğumuz olursa ve bize ceza olarak (Allah korusun) bir sorunu olursa diye korkuyorum. Allah affeder mi? Suç mu bu yaptığım? Bilmiyorum.[/spo][signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Eee kendi karısını sevmiyosa bugün yarın değil ama elbet bigün sorun çıkardı zaten

Bence o yuva çoktan yıkılmış, ancak sürünüyodu 2. kadının gelmesiyle ayrılmışlar daha kötü şeyler olmamış.[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 04 Aralık 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
evet cocuklari olursa, birinci dereceden yuva yikmanin cezasi, uc goz, dort kulak, ekstra kol ve bacaklar...

+1[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

iide adam zaten karısıyla ayrı yaşıomuş diye yazmış hatun, adamın evliliği zaten bitmiş, bitmiş evlilikten sonra da başka bi ilişki başlaması doğal gibi gözüküo.tabi söz konusu hatun bozduysa evliliği, taşlayalım ehuehe:D[signature][hline]the white lady of rohan
~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlis degil ya.
Belki de ikisinin de ilk iliskileri birer hataydi? Mutlu degillerdi? Kadinin ne sucu var ki, gelip ayirmamis adamla kadini, zaten ayrilarmis. Kimsenni kimseyi ayarttigi falan yok yani.

Asil suc, temeli oturmamis bir iliskide cocuk meydana getiren o adamla ayri yasadigi karisinindir bence.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - The Venture Co.
Penth, Gnome Warlock

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Aralık 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...