zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Okuduğum birşey hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Bu kadın evli biriyle berabermiş, şimdi adam karısından boşanıyor bunla evlencek ama bu insancıkın aklına yeni gelmiş bu. yuva yıkanın yuvası olmaz yaptığımız doğru mu gibisinden bişeyler yazmış. tabii ki yanlış bi de utanmadan soruyor. sizin fikriniz ne ? [spo1=itiraf.com'dan]playground; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 26; İl: Ankara Bir yıldır evli ve çocuğu olan biriyle birlikteyim. Onun için yıllardır beraber olduğum kişiden ayrıldım. O eşinden resmi olarak daha yeni ayrılacak. Onu çok seviyorum. İlk aşkım bile diyebilirim. İnanılmaz bir birliktelik yaşıyoruz ama bir gün karısını aldattığı gibi beni de aldatırsa diye korkuyorum çünkü etrafta "Yuva yıkanın yuvası olmaz" gibi laflar var. Karısıyla benden önce de ayrı yaşadığını biliyorum ama ya karısının ahı tutarsa ve aynı şeyleri ben de yaşarsam? Daha da beteri çocuğumuz olursa ve bize ceza olarak (Allah korusun) bir sorunu olursa diye korkuyorum. Allah affeder mi? Suç mu bu yaptığım? Bilmiyorum.[/spo][signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 1. diyecegim aşk engel tanımaz :) 2. herkezn kendi kararı 3. Alalh bişi yapmas (bence :D)[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim babam yaptı oluyo :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yuvası olur belki ama baska acilari olur...hem acaba yuvayı bu kadın mı yıktı...yoksa o yuva zaten yıkılmısmıydı...dmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 buna ek olarak, yuvayı dişi kuş yapar..ordan çıkarın siz..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Eee kendi karısını sevmiyosa bugün yarın değil ama elbet bigün sorun çıkardı zaten Bence o yuva çoktan yıkılmış, ancak sürünüyodu 2. kadının gelmesiyle ayrılmışlar daha kötü şeyler olmamış.[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 itiraf.com mu[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 allah afeder mi?: ehueheu:D allahı bilemicem ama aşk herşeyi affeder:D[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 batıl inanclar almıs basını gıdıyor[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Fixxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 cezaaamı buuu,çeektiğim çileee miiiii..[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aynısı başına gelsin. çocuğuyla ortada kalsın ondan sonra yaptığı yanlış mı değil mi anlasın.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 evet cocuklari olursa, birinci dereceden yuva yikmanin cezasi, uc goz, dort kulak, ekstra kol ve bacaklar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: aquila, 04 Aralık 2005 21:29 tarihinde demiş ki: evet cocuklari olursa, birinci dereceden yuva yikmanin cezasi, uc goz, dort kulak, ekstra kol ve bacaklar... +1[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 iide adam zaten karısıyla ayrı yaşıomuş diye yazmış hatun, adamın evliliği zaten bitmiş, bitmiş evlilikten sonra da başka bi ilişki başlaması doğal gibi gözüküo.tabi söz konusu hatun bozduysa evliliği, taşlayalım ehuehe:D[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 öyle değil işte kadın bunla beraber olmaya başladıktan baya bi süre sonra ayrılıyor karısından[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hmmmmz o zmn kadın suçlu , bu durumda allah devreye girer ve durum kadın için pek ii olmaz sanırım. sonuçta ilahi adalet die bşi var müslümanlar için.[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eğer artık karını sevmiosan..ondan başka biriyle birlikte olmadn ondan boşanmalı bence..evliyken böle şeyler çok yanlış bence..boşan ondan sonra yap kardeşim[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Evliyken karısını kendisiyle aldatan bir erkekle evlenmek cesaret ister adamla evliyken beraber ol ayart karısından boşansın senle evlensin kabul üç beş sene sonra seni başka kadınla aldatıp sonra da boşamayacağına nasıl inanacaksın senin başkasına yaptığın kendi başına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yanlis degil ya. Belki de ikisinin de ilk iliskileri birer hataydi? Mutlu degillerdi? Kadinin ne sucu var ki, gelip ayirmamis adamla kadini, zaten ayrilarmis. Kimsenni kimseyi ayarttigi falan yok yani. Asil suc, temeli oturmamis bir iliskide cocuk meydana getiren o adamla ayri yasadigi karisinindir bence.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - The Venture Co. Penth, Gnome Warlock [Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Aralık 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya eğer karısıyla ilşkisi zaten bıtmışse sorun olmaz ama bı kadın yuzunden yuva yıkılıyosa gunah olmasını bırakın cok ağır bır sorumluluktur aldatma ise bastan iğrenc zatenn[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bazı durumlarda aldatmaktan başka çareniz olmayablior yaşadım gördüm:) günah olduunu sanmam saçma gelior bana ama büyük bir sorumluluk olduğu su götürmez bi gerçek.[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ taw$in ve gaplumbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar