toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Aynen. Bu ceza'nın yaptığı müzik falan değil. Ona buna laf atıp bunları kafiyeye dökmek. Adamda müzik becerisi değil resmen sataşma becerisi var. Kimse bana Ceza'nın müzik yaptığını falan söylemesin. 50 Cent de rap yapıyo, Sagopa da rap yapıyo ama onlardan nefret etmiyorum nedense, hatta yaptıkları işe de saygı duyuyorum rapten hoşlanmayan biri olarak. Ama Ceza'nın yaptığı müzik falan değil, artislik.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Sagopaya bir cezaya iki.....[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 fokyu![signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 güzelmiş (.[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sufenta ben de merak ettim şimdi bu diss dediğin sadece rap icrası mı bu arkadaşın? yani şimdi ben bayramlık ağzımı açıp ritme döksem ona buna girşsem kafa göz giriştiğim insanlar alınmamalı mı? rap uğruna küfür yiyebiliyor muyum? diss dediğin benim bildiğim aşık atışmasının rap versiyonu, biraz daha "kanlı" oluyor tabii. 8 mile kıvamında yani kamaoyunda sağa sola yapılmaz ki. yaparsan hülya avşar vs gülben ergen gibi gereksiz bir şey çıkar ortaya ayrıca ceza EGOOO olunca insanların tepkileri daha fazla olabiliyor. hatta bi monitör de ben yolluyorum buradan kendisine.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Sufenta, 30 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: @wendigo öncelikle amacımın bir tartışma başlatmak olmadığını belirtiym. o sözlerle bana kaçlık yazdığını söylermisin? rapten anlayan biriysen bunu bilirsin. veya bir diss in ne olduğunu ve amacının ne olduğunu.. sizin rapçi tanıdığınız west yazan karılı kızlı şarkılar yapan adamlar yüzünden böyle tepkiler alıyo rap. o yo yo cezaya kafam girsinler kuru gürültüden başka birşey ifade etmez. diss atmanın, laf söylemenin de bir adabı vardır. neyse, kimse rapi veya cezayı ya da bu olayları sevmek zorunda deil. ama konuşup atıp tutmak için bile az da olsa birşeyler bilmek ya da objektif olabilmek lazım. o sozleri lydian gaminda dokuzsekizlik yazdim! nakarata gecerkende 4/4 luk bir bridge var arada ama nakaratta suspended eksiltme ile majorden minor e geciyorum? simdi rap rup tartismasi yapmayalim burada ama benimle muzik konusmak istiyorsan konusalim. rap muzik degildir. teatral birseydir belki ama muzik degildir. rapcilerde muzisyen degillerdir. ha nasil asiri uc dangur dungur metal muzik degilse rap de degildir. varolan muzikten cok imajlari ya da empoze ettikleri uc kimlikleri ile gencleri belli bir donem etkileri altina alirlar. var mi akli basinda 40 yasinda rap dinleyen adam? elbet cikar 3-5 tane. ha bu ceza denen adamin yaptigina muzik diyen once gidip bi teorik olarak muzik nedir onu bi okusun. cok guncel birseye gerek yok. MS1 yy da romali bir mimar in yazigi "mimarlik uzerine 10 kitap" i okusa yeter. adam MS1 de yapmis muzigin tanimini. adi da vitrivius abinin. diss atmak miss atmak yalan ve bos seyler. elalema laf sokmak, kufretmekle prim yapmak nedir ya? muzigin tabiatina aykiri bu. ben varoslarim sesiyim, ezildim ben oy! diye ahkam kesersen bindirir araba verirler agzina "rocco" yu ne oldugnu sasirirsin. agzinda lolipop la "ben ezildim isyan ediyorum yo yo" diye gezersin siyah camli arabanla, millet de kiciyla guler. 10 sen once muzik yapamayan adamlar ellerinde gitar cangir cungur muzik yapip biz trashciyiz yeah! diyolardi simdi ya DJ oluyorlar ya rapci![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça yau allah iyiliğini versin bi kahkaha attım babam uyandı, geldi, ümüğümü sıkıcaktı be![signature][hline]supersound/Şazz/oylama mevsimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Wendigo, 01 Aralık 2005 00:32 tarihinde demiş ki: 10 sen once muzik yapamayan adamlar ellerinde gitar cangir cungur muzik yapip biz trashciyiz yeah! diyolardi simdi ya DJ oluyorlar ya rapci! hüoooooop bilader!!![signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 arkadaşlar eleştirin ama hakaret etmeyin. ya patiye üyeyse ceza? ban yemeyin sonra. şikayet edebilir. edit=hakaretler var bunları engellemek görevim, kurallarımız böyle arkadaşlar.dikkat edin bir daha benim alanımda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 01 Aralık 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 şimdi kesin biri ceza diye bir üyelik alıp gelir =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ceza uyeyse beni banlasinlar zaten plx[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kaynak: penguen yumurtalar[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın!karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 valla hepsini okumadım ama bıktım artık ceza ceza... Adam değil bu[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hayatımda dinlediğim en kötü melodilerden biri... Cidden diyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ya benim anlamadığım herkes "Ceza'ya kafam girsin, cezaya bilmemne" adam kendince bir şey yapıyor... Tutuyor da, bir sürü insan zevkle dinliyor yaptığı şeyi. (müzik demek istemiyorum) Ama sonuç olarak dinleyen azımsanmayacak büyüklükte bir kitle var. Sen ister beğenme, ister yaptığı şeye müzik deme, ister kendisinin şerefsiz olduğunu düşün fark etmez ki... Adam yapmak istediği şeyi yapıyor, başarıyor da... Bence bu kadar küfürden önce takdir edilmesi de gerekir az da olsa...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 populer demek iyi demek degildir "cin atasozu"[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Tutumunu, davranışlarını ne kadar beğenmesemde, Parçalarını beğeniyorum bu adamın.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 rapor 2 vardı bir zamanlar ozi ve dj maho-b den oluşurdu trt nin siyah beyaz yayın yaptığı dönemler kadar uzak geliyor o günler bana..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 "mamamama maykrafon", "yo", "fak yu" gibi sözler bana çok battı. bende o rock&coke konserindeydim (her ne kadar küfür edip el işaretleri çekmesemde) orda adam gözümden çok düştü. madem türksün, yeteneğin var, neden gidip ingilizce laflar edip kendini batırıosun? orda adam küfrederken bile ingilizce küfredio, var mı böyle olay yaw? (orda millet kahakahalara boğuldu zaten) ben rap dinlemem, ama ilk duyduğumda aa adamda yetenek varmış söyleyebilio demiştim...fakat şimdi gözümde pek bir değeri kalmadı..[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Chorap, 03 Aralık 2005 01:08 tarihinde demiş ki: "mamamama maykrafon", "yo", "fak yu" gibi sözler bana çok battı. bende o rock&coke konserindeydim (her ne kadar küfür edip el işaretleri çekmesemde) orda adam gözümden çok düştü. madem türksün, yeteneğin var, neden gidip ingilizce laflar edip kendini batırıosun? orda adam küfrederken bile ingilizce küfredio, var mı böyle olay yaw? (orda millet kahakahalara boğuldu zaten) ben rap dinlemem, ama ilk duyduğumda aa adamda yetenek varmış söyleyebilio demiştim...fakat şimdi gözümde pek bir değeri kalmadı.. +1 Ceza su anda turkiye'deki en ii rapci, dunya capında dusunursek bes para etmez (almanya dısında). aslında rapci bile sayılmaz. fransızların rapine 3.sınıf derdim ceza daha da beter, adam kafiyeyi uyduramadıgı yerde sacmalıyor (bkz. Rapstar). Gerçek rap 2pac, Big L, NWA'nınkidir tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Wendigo, 29 Kasım 2005 13:18 tarihinde demiş ki: ceza ya kafam girsin [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 İndirdim dinledim şu salağın yaptığı şeyi. Nette meşhur olan irem isimli kıza "or..pu" bile diyo. Ya bu dongoz hiç tanımadığı bir insana böyle hakaretleri etme hakkını nereden buluyor? Nekadar iğrenç bi insan ya görsem döverim ben bunu Bu şarkıyı dinleyecek bir insan bezelye beyinli falan olmalı [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 03 Aralık 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: merababenceza, 03 Aralık 2005 03:32 tarihinde demiş ki: bhen shikhayetchiyim bhana khuphur eden arkhadashlardans.. olmamış, fakelik böyle olmaz, espri böyle yapılmaz, güldüremedin..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Wendigo, 03 Aralık 2005 00:39 tarihinde demiş ki: populer demek iyi demek degildir "cin atasozu" Ben iyi demiyorum, adam popüler olmak için çabalıyorsa ve sonuçta popüler oluyorsa (ki oluyor) bence başarılıdır diyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar