Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 xeno o manyaklar uçaklara bile ufo diyiyorlar :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ufo olmasa biz de olmazdık[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Koca evrende tek olmamıza imkan yok bence..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: fede, 04 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ufo olmasa biz de olmazdık bu sonuca nasıl vardın ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: fede, 04 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ufo olmasa biz de olmazdık hahah o kadar fıkra klip milip var bu sitede yayınlanan, ama bu kadar komiği yok! bunu imza mı yapsam napsam ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 okuduğum science - fiction kitaplarından[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 -Nerdensin? -Uzaylıyım aga. -İçinden mi?[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ufo olmaz mi yav. ufo dedigin sey havaya bakip ucan bisey gorupte, o ucan seyin noldugunu bilmedigin seydir. yani havada ucupta tanimlayamadigin hersey ufo. simdi ben ucsam, sen beni gorsen ucarken, beni tanimadigin icin ben ufo olurum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Sabrina, 04 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: -Nerdensin? -Uzaylıyım aga. -İçinden mi? şimdi kusiciğimmm ıyyyyyk[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 i want to believe..[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [spo1=alın size ufo ][/spo] hemde türk yapımı[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lül[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Evrende yanlız değilizdir heralde,cünkü dünyada 1 nokta = evrende dünya gibi düsünürsek baska canlılar yoktur gibi bi düsünceden kolayca sıyrılırız. Yasayan varlıkların herneyse yasadıgını ispat etmesi icin kosması bagırması cıglık atması nefes alması,dünyaya gelip biz varız lan deyip gitmesi gerekmez baska formlardada yasayabilirler,düsünmek gerek[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kur'an da "ben insanları ve cinleri yarattım" der.. ama "ben insanları ve cinleri sadece dünya üzerinde" yarattım gibi bir ibare bulunmaz.. eh dünya üzerinde bile bu kadar farklı sayıda "çeşit" insan varken koskca evreninde bir bölümünde bizim gibi varlıkların olma ihtimali yok değil..[signature][hline]My Space [Bu mesaj tunch tarafından 04 Aralık 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ufo değil uzaylılar var...[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Zaten UFO lar bilinse, kanıtlansa adı UFO olmazdı=) UFO lar öğrenildiğinde ne isim koycaz şimdiden düşünmeye başlıyalım:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Gerab, 04 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: [spo1=alın size ufo ][/spo] hemde türk yapımı offfff cok mu dusundun bu espiriyi yaparken![signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya o lamba değilmi? Tamam o bi cisimdir, tamamda Uçan ve Tanımlanamayan kısımları olayı bozuyo Fırlatsak kısa süreli uçar ama tanımlanıyo yaa çok bariz:D Biraz kırıp döküp tanınmaz hale getirsek bide fırlatsak belki UFO sayabiliriz de bu haliyle... cık olmadı[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: LucifeL, 04 Aralık 2005 22:49 tarihinde demiş ki: said: Gerab, 04 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: [spo1=alın size ufo ][/spo] hemde türk yapımı offfff cok mu dusundun bu espiriyi yaparken! Bu tip konularda patide herkes 10 cem yılmaz gücünde zaten ;)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bencede var[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bence ufo mufo yok olsalardi gelirlerdi yada cok tirsaklar veya utangac.[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LejYoNeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 olabilitesi çok yüksek olmakla birlikte, inanılması güç ama var olan..(en azından bence) ayrıca yuwarlakmıs.. oole derler.. (hıc gormedım bence kare de olur yamukta uzaylının zewkine baalı olan) (yane kendı secımı yuwarlak gemıye uzaylı olsam bınmem ben... yane yuwarlak yane... ayıp yaa arkandan laf ederler... yasık olur..:P)[signature][hline]Won't you come into my room, I wanna show you all my wares. I just want to see your blood, I just want to stand and stare. See the blood begin to flow as it falls upon the floor. Iron Maiden can't be faught, Iron Maiden can't be sought.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Asgard, 04 Aralık 2005 00:24 tarihinde demiş ki: uzaylı var tabi kafalarına tas bile attılar:) köylü gören masum uzaylı oluyo onnar :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Var ama yok demiştim bu uzaylılar hakkında niye dinlemiyorsunuz beni =([signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaTANiC-X Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 uzalılar var dün sex partsi yaptık hepsi çok eğlenceli uzayllıar partylere hayır demiolar ve insanaları kacırmıolar sadece seyahat için alıyorlar arkadas dedi.:S[signature][hline]TOdaY SaCRED daY dEaD bODİeS eVerYwhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar