Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO sizce var mı ?

KoLDaR

Öne çıkan mesajlar

ufo atmosferden, binlerce derecelik sıcaklıktan geçti bişey olmadı, kuş çarptı düştü :) kendi atmosferleri de olduğunu unutmamak lazım.

şimdi farklı bi yere geliyosun ama, benim sorduklarımın cevapları orada değil.

neyse onu da tartışırım sorun değil, öncelikle kendine sorman gereken soru, evren bilinçli bir şekilde mi "yapıldı"?tanrı'ya da inanmıyorum zaten, inanan inanıyor, ben inanmıyorum, o yüzden dert etmiyorum başka gezegenlere gidememeyi..tanrı konusunda da bilimsel makaleler, genel geçer kurallar, kanunlar, defalarca ispatlanabilir bulgular yok..bazı insanlar tanrı'ya ihtiyaç duyuyorlar ve ona inanıyorlar, "sonraki yaşam"ı düşünerek huzur buluyorlar, bununla da hiç bi problemim yok, tercih meselesi :)

belki savaşlarla, kıskançlıkla, hırsla vakit kaybetmeseydik o teknolojiye erişebilirdik bugün, ayrıca kendi dünyamızın da içine etmeden yaşayabilirdik, ama olmadı, gidişat hiç de iyi değil, bunun da sorumlusu biziz.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bizim uzaya çıkan uzay mekiğimiz senin gözle göremeyeceğin boyuttaki çatlak yüzünden düşüyo. Atmosferi geçmekle bitmiyo iş. Düşemez mi diyosun yani. Tamam belki o kadar mesafeyi tepiyo, o kadar teknolojik ama bazen en basit olan herşeye anahtardır. Kompleks şeyleri düşünüp ufak bir ayrıntıyı gözardı edebilirler. Ki dünyada yaşayan tüm canlı türlerini bilmiyorlar dünyaya gelirken. Biraz böyle düşün.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

"bizim" uzay mekiğimizin gidebileceği mesafe belli, dayanıklılığı belli, işleyişi belli, bizler galaksiler arası yolculuk yapamıyoruz.

onlar yapabiliyosa, zaten binlerce deneme yapmışlardır, her türlü olasılığı hesaba katmışlardır, bizim algılamamız mümkün olamaz o yapıyı, kendi araçlarımızla özdeşleştiremeyiz."kalkan" niyetine henüz keşfedemediğimiz bişeyler kullanıyo olmaları lazım. o yüzden bi kuş yüzünden düşebilemez ufo..

kaldı ki, galaksiler arası yolculuk yapabilen bir teknoloji, galaksiler arası bilgi transferi de yapabiliyodur, biçok ışık yılı öteden ölçümler, tespitler, deneyler yapabiliyo olmaları lazım, dünyamız hakkında bizden çok daha fazla şey biliyo olmaları yerinde bir tahmin olurdu bence.
[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj sir tarafından 04 Aralık 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar! onu çoktan aşmışlardır zaten..

neyse bi süreliğine yokum ben, acil cevap beklemeyiniz, ama yazınız gelince elbet cevaplıcam..

[Bu mesaj sir tarafından 04 Aralık 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi söz vardı tam hatırlamıyorum "eğer şu koskoca evrende sadece biz varsak bu çok büyük bir yer israfıdır." böyle bişeydi. ben kesin olarak var yada yok demiyorum. ihtimal :) ayrıca sirius'un hiçte ciddi işler yaptığını düşünmüyorum. sanırım kanal7'deydi katılmıştı o adam adı ne bilmiyom. bi görüntü gösterdiler gökyüzünde bi ışık var. adam direk "bu kesin ufo!! işte ufo bu başka bişey olamaz uzaylı var!!!" diyor. bide üstüne yanında aksini söyleyen biri var ona şöyle diyor "sen bu görüntünün aynısını montajla yap ben vazgeçiyorum bukadar kesin konuşuyorum" diyor. halbuki o görüntüyü montajla yapmak okadar kolayki. mavi gökyüzünde parlak bi ışık okadar. adam hiç olabilir hmm falan demiyor direk var diyor. olmaz böyle.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AzureSlayer, 04 Aralık 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
said:
Crematorium, 04 Aralık 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
Bi arkadaşım bi teori söylemişti bi bilimadamının teorisi adamın adını unuttum ama ufolar aslında bzm evrilmiş halimiz ve zmnda yolculuk yaparak geçmişlerini araştırıolar falan filan tabi ben arkın dolayısıyla bilim adamının yalancısıyım ne kadar doğru bilemm ama mantıklı :)
ya bu çok büyük bi spoiler olmuş şimdi.. ben izlemeyi planlıodum 4400'ü sonra!!!

keklemiş seni o dedigin cnbc-e nin "4400" adlı dizisinin senaryosu...
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

E tamamda dünyadaki şartlarla onların gezegenlerindeki şartlar birebir aynı değilse ne olucak?

Mesela onlar Oksijenle değilde başka bi şekilde solunum yapıyolarsa? Hatta gezegenlerinde hiç Oksijen yoksa ve oksijeni bilmiyolarsa, geminin sürtünme yüzünden yanabileceğini düşünmemiş olabilirler.

Yada ne biliyim uzaylılar kusursuz olucak diye bişiy yok kaza yapabilirler.Ne kadar üstün teknoloji olursa olsun yüzlerce ışık yılı uzaktan gelirlerken gemiler hasar almışta olabilir

Belkide "lan oolm gel ufak gemiyi şuraya atalım zaten modası geçti yenisini alırız ama bu dünyalılar varya acaip saflar kesin olay çıkar bizde izler izler güleriz" mantığıyla düşürmüşlerdir:D

Sonuçta onlarında bi mizah anlayışı olabilir dimi?[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

@Shadowfury:

said:
sir, 04 Aralık 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
onlar yapabiliyosa, zaten binlerce deneme yapmışlardır, her türlü olasılığı hesaba katmışlardır, bizim algılamamız mümkün olamaz o yapıyı, kendi araçlarımızla özdeşleştiremeyiz."kalkan" niyetine henüz keşfedemediğimiz bişeyler kullanıyo olmaları lazım. o yüzden bi kuş yüzünden düşebilemez ufo..

kaldı ki, galaksiler arası yolculuk yapabilen bir teknoloji, galaksiler arası bilgi transferi de yapabiliyodur, biçok ışık yılı öteden ölçümler, tespitler, deneyler yapabiliyo olmaları lazım, dünyamız hakkında bizden çok daha fazla şey biliyo olmaları yerinde bir tahmin olurdu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

benim babam yaşarken ufocuymuş....
yani insanları da ufoların deney olarak yarattıını düşünüomuş...annem anlattı güldüm:)[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...