Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göztepe'de cami gerginliği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla hep diyosunuz müslümanlık evrenseldir diye
yeni çıkmadı ben çıkarmadım

yahu bush müslümanmı
tanrıyla kanka olmuş o[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
said:
zarek, 04 Aralık 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
amerikada çöken enron şirketi de müslümandı, bütün dünyanın anasını s. bush ve her gittiği yere işkence uçakları götüren cia elemanları da müslüman değil mi ?

ya artık çıkarın at gözlüklerinizi yolsuzlukla dini bağdaştıracak kadar sofu olmayın. iyi yakalım bütün camileri ertesi güne kişi başına düşen milli gelir 15 kat artar.

Ben yakalım demiyorum. Silip atalımda demiyorum ama gereksiz yere yenisi yapmanın ne anlamı var. Millet günah çıkartmak gibi parası ile günahlarını afettirdiğini zannediyor. Anlayabiliyor musun ?[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Mesaj tarihi:
said:
zarek, 04 Aralık 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
ya artık çıkarın at gözlüklerinizi yolsuzlukla dini bağdaştıracak kadar sofu olmayın. iyi yakalım bütün camileri ertesi güne kişi başına düşen milli gelir 15 kat artar.

müslümanlık demedim hiçbir din kötü faaliyetlerle bağdaşmaz.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
cembone içini dökmüşün
aynı zamanda benimkini de

aynı metne imzamı atıyorum[signature][hline]FASTRELOAD
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
said:
cembone, 04 Aralık 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
şehitlerimizin

şehit şehadetten gelir. o da islama ait bi kavram benzeri hristiyanlıkta ve musevilikte var. diğer dinlerde yok bildiğim kadarıyla[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
ayrıca ben hiçbişeyci değilim. insanları bilip bilmeden bişeyci olmakla suçlayan zihniyete de kafam girsin.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
Onu bunu bırakın taş maş atılmaya başlandı olaylar çıktı....Biz 100 metre ilerde dünyadan haberimiz olmadan semihaşakirdeyiz sonra çaktık hocalar söyleyince köfteyi....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
said:
cembone, 04 Aralık 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
zarek girerim senin bi yerlerine akıllı uslu konus. ne öyle kafam mafam. forum ortamlarınadamı yolluyor bu adamlar köpeklerini anlamıyorum ya.

sonradan editleme uçuşta yardımcı olur bu[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
zarek, 04 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
said:
cembone, 04 Aralık 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
şehitlerimizin

şehit şehadetten gelir. o da islama ait bi kavram benzeri hristiyanlıkta ve musevilikte var. diğer dinlerde yok bildiğim kadarıyla

şehadet şehit olmak demektir
islamla alakası yoktur
varsa tek alakası arapça olmasıdır[signature][hline]FASTRELOAD
Mesaj tarihi:
şehit: tanrı yada allah uğruna ölen kişi artık dini hangisiyse.
ama artık anlamı kaymış tdk'da bu şekilde değil bir ülkü bi amaç uğruna ölen herkes şehit artık.
iltica: Güvenilir bir yere sığınma, sığınma.
iltica ile ne alakaysa.

[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 04 Aralık 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
canlı bombalara da, her şeye alakasız bağlantı kuranlara da kafam girsin.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 04 Aralık 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iltica değil irtica yazacaktın oraya, ama türkçe bilmediğin için yazamadın.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
zarek, 04 Aralık 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
iltica değil irtica yazacaktın oraya, ama türkçe bilmediğin için yazamadın.

sen cokmu turkce bildigini sanıyorsun ?[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Mesaj tarihi:
said:
Anathema, 04 Aralık 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
said:
zarek, 04 Aralık 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
iltica değil irtica yazacaktın oraya, ama türkçe bilmediğin için yazamadın.

sen cokmu turkce bildigini sanıyorsun ?

evet, ben çok türkçe bildiğimi sanıyorum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
Emekertan, 04 Aralık 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
senin dinin varmı ki biz bunu sorguluyoruz ???

herhalde adminler var sana ... dememi bekliyor ama hayır. öyle birşey demiyorum. kesinlikle...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 04 Aralık 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Emekertan, 04 Aralık 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
Ha bide bişi daha Türkçe' yi bildiğini söylüyorsun...
Özel olan bütün isimler ( Türk vs. ) Büyük harfle başlar... Bunuda belirtmeden geçemedim ama normaldır şimdi sen götünden de okursun bunları anlayışla karşılamak lasım. Gülmeyi becerebildiğine göre...

lol da ne lol hea[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Mesaj tarihi:
said:
Emekertan, 04 Aralık 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Yazdıklarına sadık değilsin değiştiriyorsun. Allahına nasıl sadık olucaksın lan sen!!! iT...

sakin hoca sakin rahat ol yaw bu ne sinir[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Mesaj tarihi:
insanların dini duygularının istismar etmeyin
kendinizi laik diye gösterip dinine bağlı insanları küçük düşürmeye çalışmayın .
içki içen karıya giden ne biliyim binbirtürlü adasd yapan biri ne kadar laik ve özgürse namaz kılan dinini benimsemiş adamda o kadar laik olabilir.Laiklik tek taraflı değildir
/yarası olan gocunur.kimseye laf soktugum yok.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
Ya bu konu ne olmuş?
Konu gereksiz camiler, şeriatçı yönetimken "ben dindarım" "daha iyi türkçe konuşurum" "şuna kafam girsin" muhabbetine döndü...

Yani tamam bisürü kolpa müslüman var bu ülkede.Ben müslümanım diyip namazdan sonra her türlü b.ku yiyen tiplerle dolu...

Bu ülkedeki gerçek müslümanları saysan %25 bile etmez.(Bakınız gerçek diyorum. Nüfus cüzdanında ne yazdığını sormuyorum, dininin gereklerini tam anlamıyla yerine getiren, kendini haramdan sakınan insanlar filan işte)

Bunlar cami dikmeye devam etsinler... Hatta okulları kütüphaneleri hastahaneleri yıksınlar onlarında yerine cami diksinler.Nası olsa millet salak, bide şeriatı destekliyen tipler var.
Adamların(pardoon adam demiycektim adam denmez bunlara şerefsiz herifler) Türkiye'yi bi Irak'a, Afganistan'a çevirmesi için her türlü ortam hazır yaa

Şeriata kafam girsin[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
bizim evin 5 dk uzağında göztepe parkı bilsem giderdim[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
cami adamı gerer ! göztepeyi de germiş! hiçbir işe yaramayan, hiçbir değer üretmeyen tiksinç bişe. annemlerin evin orda 8 cami var. inanılmaz bişe. sistemik bir hastalık gibi heryeri sarmış. bu sekiz boş caminin ortasında bi tane okul var. o da 50-60 kişilik sınıflar. daha ben ne diyim? biz bitmişiz.

acaba o camiler kadar okulumuz olsaydı böyle şeyler olur muydu ?[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...