cemad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Regalya, 26 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: said: cemad, 26 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: bu arada sam 600/4300 olayında abartma kullandığını varsayıyorum :P bu olayın cogunun crit bufflar ve talentlardan geldiği bir gerçek. +1000 dmg bile kassan 3000lere ulasırsın ki +1000 dmg nasıl kasılır acaba 400 trinketlerden desen 600 baya kasıs Ice shards 5/5 % 100 crit dmg bonus 400-450 Frost dmg add set (900) 280+175 trinketler (910) 440-475 Frost bolt base dmg (910) % 35 Arcane power + (952) ----------- 3672 Bg berserker buff u hesaba katmiyoruz. evet teşekkür ederim benim kastettiğim de buydu orada verilen dmgin cogu talentlardan/bufflardan geliyor. yani itemsiz mage 600 vururken itemli mage 3672 vurmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: cemad, 27 Kasım 2005 02:42 tarihinde demiş ki: evet teşekkür ederim benim kastettiğim de buydu orada verilen dmgin cogu talentlardan/bufflardan geliyor. yani itemsiz mage 600 vururken itemli mage 3672 vurmuyor Hyr itemi olan vuruyor itemsiz anca böle Ice shards 5/5 % 100 crit dmg bonus 440-475 Frost bolt base dmg (910) % 35 Arcane power + (318) ----------- 1228 <3672[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 27 Kasım 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 elbette okadar fark olcak. konuşmanın başında geçen mage diğer classlar kadar item based değildire gayet uyuyor sonuçta çıplak magele über mage karşılaştırılıyor aynı seviyede itemlar başka classların elinde çok daha fazla ölümcül oluyor. bunun nedeni de senin verdiğin örnekteki +535 dmg set için statlardan vazgeçiyorsun aynı şekilde çıplak warriorla über gearlıyı karşılaştırılırsa ne gibi bir durum çıkar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hayır kedi "item fazla birşey farketmiyor mage için" dedi, ona cevaben yazdım. itemlı mage ile itemsız mage arasında birkaç kat fark var.. 4300 dediğim işte o BG buff'ını da alıp..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 %'li calisan bufflar super. =] Enrage+AB Buff ftw.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 lem bırag ya ab ile avyi ayırdedemiyosun <|O_o<| FURBEH![signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @regalya & @sam: itemlı olan mage elbette daha çok vuracak. "itemlar mage için önemsizdir" demiyoruz zaten, "diger classlara" nazaran mage item based degil yazmışız. demek istediğimiz t2 setleri, silahları kuşanınca warrior, rogue, hunter ezici güç oluyor, magede ise bu item bonusu aynı paralellikte degil, bonuslar aynı derecede güçlü degil. biri 3sn de cast ediyor büyüyü, digeri 3 snde 2 defa-3 defa vuruyor. bunuda ekle, aradaki uçurum artıyor. bunu yazmıştık, gidip "cıbıldak mage iyi kuşanmış mage'i döver" gibi iddialarımız olmadı. -------------------- diger mage arkadaşların dmg konusundaki liderliginde gelince, bence ciddi olarak bir hata var. grupta warlock, rogue, hunter yok mu? varsa bunların ekipmanları dandik veya oyuncuları çok mu kötü? bu ikisinden başka bi açıklama gelmiyor aklıma. sizin dediginiz dogru, benim gördüklerim yanlış ise, tek tutar tarafı "dmg vermek" olan rogue, warlock, hunter'ı gruba kim alır? hadi warlock SSden kurtarırda, diger ikisini hiç almayıp yerine mage doldurmak en mantıklısı mı şimdi? mademki mage, hem en kral dmg veriyormuş, hem waterı, hem sheepi, hem gerektiginde frostnovası, counterspelli otu boku var? atalım diger classları o zaman madem bu kadar extra özelliği olan mage kadar bile dmg veremiyorlar ise? dmg dealing konusunda, classını iyi oynayan (ve ekipmanlarıda iyi olan) bir rogue hiçbir class tarafından geçilecegini sanmıyorum. keza pet dmg'ini kattıgınızda hunterda aynı şekilde(dmg meterlar pet dmglarını hesaplayıp, hunter dmg'ına katmıyor), warlock desem dotları ve peti ile birlikte en iyi dmg dealer. arms warrior ve mage onlardan sonra gelir. benim görüşüm ve bugüne dek gördüklerimde bunlar. gruba dmg dealer gerekiyorsa ilk olarak mage bakmam, rogue bakarım. zira bana göre en kontrollü dmg dealer rogue. ardından hunter veya warlock bakarım. neyse ya tüm yazacaklarımı yazdım, aynı şeyleri tekrar edip duruyorum. benim için nokta budur. ps: oynadıgım 2 adet karakter var, biri hunter digeri pyro mage. her ikisinide birinci elden oynuyorum. ana karakterim mage olmasına rağmen dmg dealing konusunda ki görüşlerim yukarıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Her zaman dedigimi tekrarliyorum, bir dönem ezilen her karakter aglayip oyunu biraksa su an oyunda warrior, hunter ve warlock olmazdi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ıngaaaa ıngaaa hehe rank 13? gunde kac saat oynadin abi helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: innkeeper, 27 Kasım 2005 05:45 tarihinde demiş ki: sizin dediginiz dogru, benim gördüklerim yanlış ise, tek tutar tarafı "dmg vermek" olan rogue, warlock, hunter'ı gruba kim alır? hadi warlock SSden kurtarırda, diger ikisini hiç almayıp yerine mage doldurmak en mantıklısı mı şimdi? mademki mage, hem en kral dmg veriyormuş, hem waterı, hem sheepi, hem gerektiginde frostnovası, counterspelli otu boku var? atalım diger classları o zaman madem bu kadar extra özelliği olan mage kadar bile dmg veremiyorlar ise? dmg dealing konusunda, classını iyi oynayan (ve ekipmanlarıda iyi olan) bir rogue hiçbir class tarafından geçilecegini sanmıyorum. keza pet dmg'ini kattıgınızda hunterda aynı şekilde(dmg meterlar pet dmglarını hesaplayıp, hunter dmg'ına katmıyor), warlock desem dotları ve peti ile birlikte en iyi dmg dealer. arms warrior ve mage onlardan sonra gelir. benim görüşüm ve bugüne dek gördüklerimde bunlar. gruba dmg dealer gerekiyorsa ilk olarak mage bakmam, rogue bakarım. zira bana göre en kontrollü dmg dealer rogue. ardından hunter veya warlock bakarım. Trueshot Aura Tranquilizing Shot Hunter's Mark Bloodpact Banish Rain Of Fire Curse of the Elements Create Soulstone (Major) Create Healthstone (Major) Hellfire Drain Mana Rogue'lar manaya ihtiyaç duymayan, bir damage dealing classı olduğundan bağımsız bir damage için, Diğer bahsettiğin 2 class ise 3 er tane alınmak kaydıyla yukarda bahsettiğim vazgeçilmez özeillikleri için alınıyor kedi.[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @Seyitbattal : Yazın gayet güzel ve mantıklı bence.. Ama keşke diger şikayetçi arkadaşlar da senin gibi derdini ve şikayetlerini dile getirseler.. Birincisi burası Paticik burada konuşulanlar yetkililere gitmiyor İkincisi bi çok arkadaş sayısay degerleri yazarak sayısalların arkasına saklanarak aciz savunmalarını gerçekleştiriyorlar.. Üçüncüsü bilgi alışverişi tavsiye haber ve objektif olarak bakıp ona göre tartışmak yerine insanlar sokak kavgası gibi s.dik yarıştırmayı tercih ediyor yada hoşlarına gidiyor.. Dördüncüsü ise malesef kimse senin yazdıkların gibi derdini veya rahatsız oldugu noktaları sadece rahatsız oldugu konu üzerinde yogunlaştırmak yerine diger olayları baz alarak benzetmeler yaparak yada daha kabaca b.k atarak yapmayı tercih ediyor. Ör: Sam itemsız mage: 600 frostbolt itemlı mage: 4300 frostbolt En basitinden senin derdin senin sorunun paladinler / talentleri / lore yada taktikleri ise bunu mageler bunu yapıyor priler boyle gidiyo shamanlarda şu var bizde bu yok gibi yapılması 9-10 sayfadaki laf atışmasındakinden ileri gidemiyor.. Derdin bumudur çözümün yada fikirlerin bumudur bunları soylersin insanlar o soylediklerinin üzerinde yogunlaşırlar.. Ama shaman shock der priest shadow donlu mage donsuz mage tartışmasına girip yok supportermış yok dmg dealermış muhabbetlerine girerseniz herzamanki gereksiz tartışmalardan ileri gidemez..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 konu dağıldı kusura bakmayın bende dağıtanlarda olacam fakar hunter denildi kendi fikrimi söyliyim. Şu oyunun başından beridir, UBRS haricinde hiç bir instance da bir mage bendne fazla damage vuramadı. İddia ediyosa arkadaşın dediği gibi damage meter 20 yard olayındandır. Hunter uzun vade damage verir. Bir savaş 10 saniye sürüyorsa sırf o damagelara bakarsanız bildiğiniz gibi mage tabiiki ezer; ama o saniyeler saate dönüştüğünde... Delidumrula katılıyorum ve aksinide görmedim, bizim raidlerde ve benim girdiğim raidlerde genelde sıralama, 1- warlock 2- rogue 3- hunter 4- mageler Kaldıki bazen rogulerın üstüne çıktığım oluyor ama hoş bişi değil çünkü niyeyse molten core da şansım mı artıyor nedir dakka başı 900 800 mutli çakarım 1800 felan denk geliyor :D tabi kızdırmak istemiyoruz mobları olursa FD olmazsa atışı kesiyorum. Bunu yapmadığım zaman sürekli abansam (zamannda yaptım) bazı roguları bile geçtiğim oluyor. MC de her karakterin bir görevi var zaten Tranq dan decurse e kadar. Hele hele hunterları full dragonstalker set + sağlam bir gun/bow düşünemiyorum direk DPS kusar listede umulmadık yerlere bile gelebilir. Mesela benim silahım dandirik bir gun tipini seviyorum ve yaylardan nefret ettiğim için ( kahrolası sesler) elimde flawless arcanite rifle var, o azlıkta dahi listede genelde roguların arasında olurum. Zaten bana göre wowda, Warrior tanktır Mage Kısa vade damage kusan, bir o kadar yardımcı classtır Priest druid sahaman paladin direk partyi ayakta tutan karakterlerdir. Aurası olsun, healı olsun. Rogue yakın dövüş crit profesörü damage dealer, Hunter uzaktan stabil ve kontrollü damage veren class. Sizin hunterlar yukarıdaki listeye uymuyorsa bence hunterlarınıza göz atın. Ben aksini görmedim, ya da ben bu oyunu bilmiyorum. şu ana kadar oynadığım ve grup içinde muhabbeten konuştuğum 400 e yakın kişide bu oyunu yanlış biliyor. Paladinle ilgili de şunu söyliyim, sonuna kadar katılıyorum PALADIN nedir abi? Warriorın Heal Atan cinsidir! bu ne ya ahahahahaa, değil yukarıda 50 kere yazılmış şöyle şöyle supoorterdır partiyi ayakta tutarsınız, Invul shield açarken iyi, heal remove curse (neyse artık adı) açarken iyi, az az damage da veriyor, bir o kadarı ayakta da kalmayı biliyor (AV de balon açacam diye milletin içine giren NOOB palalardan bahsetmiyorum bi scatterlık işleri var :D confuse olunca milim healtteyken balon açmaya zamanları olmuyor) bu adama niye damage verilsin? bana göre mantıksız ve saçma. HAAA neymiş? belki ben tek başıma oynayacam? bu mudur? tek başına wow? Kusura bakmayın gidin başka oyun oynayın şahsen fikrim, blizzard bu oyunu öyle yapmamış. [signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 27 Kasım 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: CapriceXante, 27 Kasım 2005 09:42 tarihinde demiş ki:Dördüncüsü ise malesef kimse senin yazdıkların gibi derdini veya rahatsız oldugu noktaları sadece rahatsız oldugu konu üzerinde yogunlaştırmak yerine diger olayları baz alarak benzetmeler yaparak yada daha kabaca b.k atarak yapmayı tercih ediyor. . . . En basitinden senin derdin senin sorunun paladinler / talentleri / lore yada taktikleri ise bunu mageler bunu yapıyor priler boyle gidiyo shamanlarda şu var bizde bu yok gibi yapılması 9-10 sayfadaki laf atışmasındakinden ileri gidemiyor.. Derdin bumudur çözümün yada fikirlerin bumudur bunları soylersin insanlar o soylediklerinin üzerinde yogunlaşırlar.. Ama shaman shock der priest shadow donlu mage donsuz mage tartışmasına girip yok supportermış yok dmg dealermış muhabbetlerine girerseniz herzamanki gereksiz tartışmalardan ileri gidemez.. Pardon ama bir classin yetenekeleri, talentleri, lore leri diger classlarin ne yapabildiklerine gore dengelenmiyor mu? Paladin'e istenen ve senin mantikli dedigin o yenilikler karsidaki siniflarin ozelliklerine, guclerine bakilarak isteniyor.Yoksa bu oyunda referans alabilecegimiz sabit bir guclu/gucsuz ayrimi mi var? Sonuc itibari ile paladinerde bu oyunu tek basina oynamiyor, karsida ki dusmana karsi ne yapabildikleri onlarin class dengesini belirliyor,dolayisi ile paladin'i tartisirken diger classlar ile karsilastirilmasini pek yerinde ve mantikli buluyorum. Yanlis anlasilmasin sam'i desteklemek yada karsi cikmak icin soylemiyorum,sagdece bu soyledigin nokta yanlis tabi wow gibi kagit/makas/tas dengesinin oldugu bir oyunda total dengeye yani horde/ally dengesine bakilarak class dengesi saglanmali.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 evet arkım çok haklısın işte kimsenin shamanın nie bu kadar güçlü olduunu anlamamsının sebebi bunu kimse düşünmüyor dielim ki toplam 500 kişi var 300 ally 200 horde burda denge nerde???? tabi ki shamanda o yüzden konuşmayın fazla(bu same deildi shaman güçlü dienlereydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Populasyon dengesini kastedmemis ama neyse :D Hem senin dedigin gibi ise o zaman bglerde 5 ally daha fazla olsun heh neyse gene shaman owerpowered tartismasina donecek baslik.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu arada test seysini indirdim zeal aldim OHAOHOAHOAHOAHA shamani birakip paladinimi mainim bile yapabilirim :) sufer olmus. hos 1.9 gelince buyuk ihtimalle divine blessing alicam, ama olsun, SoR kadar proclayan bir SoC umuz var artik. biraz overpowered bile olmus diyebiliriz hehe :) ama olsun alistim overpowered olmaya shamandan sonra ;p ama cidden super olmus. sam ne istedigini anlayamadim. sahsen cok begendim.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Okumadım topiğin tamamını, rank 14 olan çok türk var önceden onu belirteyim dedim.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Shaman Nerf muhabbetlerinin en büyük nedeni Ally'larda Shaman olmamasıdır.. Biraz geçmişe bakın kaç kere Shaman Nerf ingaa gördünüz kaç tane Priest nerf gördünüz ? Her iki tarafta olan classların nerf muhabbetleri shaman nerf muhabbetlerinin yarısı bile degil.. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşların 2-3 movie izleyip düşüncelerini açıklama gayreti içerisine giren movie'cilerin ve her karşısına gelen classın her yaptıgını all in one gibi algılayan garip düşünceli insanların ortak bir özeti oluyor bu nerf tartışmaları..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/1p9/paladin/talents.html talentlar aciklandi ve gene huzun :( gerci sancity aurayi retriye almislar bir nevi buff olmus ama conc. u holy e kaydirmislar.vay pvp yapan adama rouge lar cizecekler.yavv nasil olur divine favoru da 21. talent yapmislar holyde uyyyy pvp ciler cok kizacak [signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood [Bu mesaj jonywayt tarafından 06 Aralık 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj jonywayt tarafından 06 Aralık 2005 08:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sahsen ben pvpciyim ama 31 holy 20 retri gidicem daha uygun pvpye[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Benim görtdüğüm çok ciddi bufflamışlar paladini bazı şeyler gitmiş ama yerine gleen şeyler deli gibi özellkile casterlara karşı eye to eye ne demek bilmem farkındamısınız ? Veya pursuit of justice ne demek ? çok ciddi bufflanmış paladinler ya öyle böyle değil . [signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) [Bu mesaj Dunedain tarafından 06 Aralık 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dediklerine gore soc %30 nerf yemis + eski haline getirmek icin so cru kullanman lazim ekstra mana + artik divini favor yok malesef ole acipta bir kerede 2500 hp + mana geri yok artik . illumineye tam veremeyecez.melle dmg miktari azalmis test serverinda denedim.lwb set daha az vuruyor lf stine gore. kasu talentimiz var mesela yarismaya katilacagizya :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar