Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 priest = dmg dealer druid = dmg dealer şaman = dmg dealer paladinin eksiği ne? "oynatılması gerektiği gibi" diye birşey yok, talentların anlamı nasıl oynatacağınıza kendiniz karar vermeniz. bu kadar basit..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Priest Damage healer deil o bi kesin sadece mind blast var 6 sn de bir atabiliyorlar , ustune ustluk crict sansi die ibşi yok denilcek kadar az priest da .. priest doter class (damage over time) bilmem anlatabildimmi 30 sn de bişilerin ölmesini beklemek pek bi o kadarda kolay deil , Druid dediin de imba damagelere zaten sahip deil sana 2k damage veren insanlarin bi cogu pvp setini tamamlamiş insanlar feralle verilebilicek max damage bellidir .(+ verdikleri damagelerde butun itemleri hemen hemen bitmiş druidler tarafından verilio, Ve druidler senin su anki halinle verdiin damageleri veremiyen bi class :=)) Shaman konusunada gelirsek zaten her patch de 1 class üzerine yogunlasiilio , Shaman a da gelicekler en kısa zamanda . merak etme derim .[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sam katılıyorum priest+shaman+druid bunlar oynaması gerektiği gibimi oynuyorlar? o zmana priestan shadow ağacını kaldılaralım benim bildiğim priest sup dur mind blast atmak için kasan bir class değil druid zaten uçmuş bir class ona birşey demeye bile gerek yok kısaca bu sayılan classlar ne yaptığını bilen classlar ama paladin vuruyor karşısındakine ama sadece vuruyor başka bir cancanlı birşeyi yok arada stun ediyor birde balı tutarsa critliyor felan yani paladin classını sevmeyen bir insanım ama göz var nizam var paladin oynayana sen sup classın otur heal çek diyemezsin o zaman yukarda tekrar ettiğim gibi priest talent ağacından shadow ile ilgili bölümü kaldıralım shaman heal çekemesin druid form değiştiremesin[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Tüm yazıları dikkatli okuyamadım. Kimse nerf shaman demedi mi yoksa ben mi kaçırdım.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bi iki dakıkayla kacırdın[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kevashe rank 14 shadow priest videosu vardı biryerlerde. bulursan izle nasıl 1v2 de bile dayanıyo gör.şu son birkaç postta anladım sonunda sam'i :) umarım düzeltilir bu talentlar druidler hakkında da tek yorumum ;şu an hunterlarla birlikte oyunun en güçlü 2 classı durumundalar bence. feral tree abartıldı fazlasıyla[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 25 Kasım 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Kaveshe kendin diyorsun atıyorum feral druidin ne vurdugu belli priestin mind blastı ne vurduğu az çok belli shaman içinde geçerli sen bir frost shock bastığın zaman yada mind blast attığın zaman karşındaki adama nasıl bir dmg vereceğini az çok kestirebilirsin ama paladinde böle birşey yok adamlar bunu istiyorlar ben vurim ama ne vurduğumu bilim diyorlar şansa bala g... şu tutarsa bu tutarsa olayı istemiyorlar tekrar belirtim paladin en sevmediğim classtır ama adamlar bunu istemekte sonuna kadar haklılar ha blizzard birşey yaparmı görüyoruz gelen patchlerde bir tane ışıldayan+ havada uçan çekiç verdiler o kadar oda arada adam öldürüyor valla helal sam bu kadar dayanıp oynadıysan bıraksanda fazla koymaz[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ula kevo sendemi geldin :Pp [Bu mesaj jonywayt tarafından 25 Kasım 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Arada adam olduruyor dedigin sey de Ranged Execute.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ranged execute de warriorun execute ile alakası bile yok sabit 450 civarı vuruyor her zaman şuana kadar bana bir defa 1100 critledi daha da görmedim çok dmg aldığını ki warriorum gelen giden sana vuruyor zaten[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Sam, 25 Kasım 2005 21:24 tarihinde demiş ki: priest = dmg dealer druid = dmg dealer şaman = dmg dealer paladinin eksiği ne? "oynatılması gerektiği gibi" diye birşey yok, talentların anlamı nasıl oynatacağınıza kendiniz karar vermeniz. bu kadar basit.. Cok dogru soluorsun mesela druid de restoration diilde gidip balance gidersen 5 talent point harcayip warlockdaki (1 talent point ile alinan) ruin gibi bi crit dmg in 2 katina cikior moon fire inin mana reduct yapan talent war dmg i ni arttiran vede crit chance weren talent war diorki git moonfire ile adam oldur :P yani demek istedigim talentler ile karakterine sekil weriorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 :) ama paladinde veremiyorsan ne yaparsan yap bodoz vurmaya devam hehe ne vurduğun belli ne bişe[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 @Sam Yanlız senden daha ayrıntılı bi patch yazısı okuyamadık ama ben kendimce şöle bi inceledimde, baya tatlı talentler gelmiş, yani aslında palaların çok ağladıkları konulara çözümler sunmuşlar az çok, mesela test serverında oynadıysanız görmüşsünüzdür, artık pala kaçanı kovalıyamıyan, kovalıyandan kaçamıyan bi clas deil, mount üstünde bile %8 hız bonusu var. sonra büyü geri yansıtması olayıda baya deli, şöle 3k damage yedinizmi 1k sı mage geri gidiyor :D. neyse çokda anlamadığım için paladan senin ağzından bişeyler bekliyorum. Hadi ağlanmayı bırakta güzel bi yeni talentler yazısı okuyalım.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: FreEmoon, 25 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: @Sam Yanlız senden daha ayrıntılı bi patch yazısı okuyamadık ama ben kendimce şöle bi inceledimde, baya tatlı talentler gelmiş, yani aslında palaların çok ağladıkları konulara çözümler sunmuşlar az çok, mesela test serverında oynadıysanız görmüşsünüzdür, artık pala kaçanı kovalıyamıyan, kovalıyandan kaçamıyan bi clas deil, mount üstünde bile %8 hız bonusu var. sonra büyü geri yansıtması olayıda baya deli, şöle 3k damage yedinizmi 1k sı mage geri gidiyor :D. neyse çokda anlamadığım için paladan senin ağzından bişeyler bekliyorum. Hadi ağlanmayı bırakta güzel bi yeni talentler yazısı okuyalım. Sam=Paladin :) Cok tutkulu bir oyuncu kendisi anladigim kadari ile aslinda guzel birsey tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bakin arkadaşlar , yaziklarımı doru okumadınız sanırım , Priest rank 14 diyorsunuz , ve 2 kişye dayaniyor diosunuz .. 2 kişiye dayanmak icin 14 olmak yada rankinin olmasi gerekmio bu 1 . ikincisi insanların kabiliyet die bişileri vardir .. Biz turkler genelde avunamayan insanlariz genelde . Şimdi olaya bakalım .. -Paladin oluyorsun Support classın , Hem ubr meele damage istiyorsun , Hem heal istiyorsun.. Ustune oyunda hicbi class in atamadii bufflar var .. ve güzel Auralara sahipsin , Invul aciyorsun cleans ediyorsun . - dier konu Druidler cok yuksek damage verio diosun (haklısın) ama bi cogu Full feral talentleri ile ve ustunde rank dan gelme pvp setleriyle bunlari yapiyor .. Oyundak tek dengesiz class druid dir ... (fikrimce) -Shaman = Kesinlikle düzeltilmesi gereken classlar arasında .. Cunki Elemental bi shamani durdurmak pekde kolay deil.. Ama Her class ın bi anti class i oldugunu dusunursek shamanlar sadece caster a Anti bir class .. meleye karşi pek de bir avantaji olan class deil .. (Meelee kesiliosa shamana a 1 v 1 de bu kesinlikle kesilen kişinin eksikligidir) - Ve Paladine nerf Geldi diyorsanız .. ( Ki olmasi gereken gibi yapmişlar bence gayetde iyi) Shaman a da Talent düzeltmesi gelicek yakında .. Blizzard hepsini 1 Patch de ele alacak deil .. Her Patch de ayri bir class i bakıma aliyorlar ... - Priest Damager deildir bunu hala söylüyorum .. Priest oynadim ve gayet de iyi oynadim ..(bknz. Horde Forsaken Priest - Kevashe Silinmiştir) ve Talentlerden Shadow u cikaralim diyosunuz . komik .. Bi priest Eline Shadow dam itemlari alsin ve intsiz kalmasın .. işte o zaman Shadow Priest tehlikelidir .. Herşeyin yeterince bir dengesi var .. bişilerden şikayet etmek saçmalık . Aglamak yerine Gelen Talentleri Güzel bi şekilde gözden geçirip iyi bi Degerlendirmeyle nasil paladine daha iyi şekilde devam edebilirim die bakilmali .. Saygilar.[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ikinci sayfada sanıyorum linkleri verdim, daha detaylı düşüncelerimi eu forumlarına yazdım. aynı yazımı sağolsun biri us forumuna da postaladı ve 10 sayfadan fazla gitti us'teki başlık, düzinelerce paladin "ne diyorsa doğru, dev'lerin okuması lazım yukarıda tutalım bu başlığı" diye mesajlar attılar. aynı fikirde olmayan sanırım bir ya da 2 paladin çıkarken rahat 100'den fazla paladin oyuncusu, hatta başka sınıflardan birkaç kişi daha destek verdi yazdıklarıma. ikinci sayfadaki linklerden okuyabilirsiniz..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çok merak ettiğimden sorruyorum sam bu talentler güzle diil nerf gelmiş diyosun paladan anlamam etmem ama sence ne gelmeliydi nasıl olmalıydı?bi de sen söylesen senin ağzından duysam bi de ne nasıl olmalo diye...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 biri nerflenmeliyse , o kesinliqle warlocktur :=)[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Sam, 25 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: ikinci sayfada sanıyorum linkleri verdim, daha detaylı düşüncelerimi eu forumlarına yazdım. aynı yazımı sağolsun biri us forumuna da postaladı ve 10 sayfadan fazla gitti us'teki başlık, düzinelerce paladin "ne diyorsa doğru, dev'lerin okuması lazım yukarıda tutalım bu başlığı" diye mesajlar attılar. aynı fikirde olmayan sanırım bir ya da 2 paladin çıkarken rahat 100'den fazla paladin oyuncusu, hatta başka sınıflardan birkaç kişi daha destek verdi yazdıklarıma. ikinci sayfadaki linklerden okuyabilirsiniz.. Bütün Paladinler alişmiş supportluk yapmamayada ondan .. bide şu var Cogunluk öle kabul edio die dogrudur mantigini aşamayan insanlarız :=) .. Doğru denilen şey Görecelidir.. Orda yazan bütün palalar senin gibi düşünmüş siz kendinizce haklısınız .. ama genel olarak olmasi gereken olmush .. Bi Coguna göre Invul açiim heal ediim Wind fury gibi damage atiim %20 de execute atayim Ustune Shock atayim bide üstüne form geçirip kaçani yakalayim , Kovalayandanda kaçayim diyor :=) SIZ IFLAH OLMAZSINIZ[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: carignano, 25 Kasım 2005 23:27 tarihinde demiş ki: çok merak ettiğimden sorruyorum sam bu talentler güzle diil nerf gelmiş diyosun paladan anlamam etmem ama sence ne gelmeliydi nasıl olmalıydı?bi de sen söylesen senin ağzından duysam bi de ne nasıl olmalo diye... Kesinliqle +1 Carignano ... şimdi Stealth back step ambush ve vanish de isticek :P[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sam lütfen druid aç. crow form gelirse iyi olur, hiç olmazsa bir owl pet güzel olur, şimdiden teşekkürler.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Kevashe, 25 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Bütün Paladinler alişmiş supportluk yapmamayada ondan .. önce okusaydın yazıyı da boşa konuşmuş olmasaydın keşke..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Anlamıyorsun heralde paladinler uber dmg vermek istemiyorki kontrollü dmg istiyorlar sen mage oynuyorsun frost yada fire bolt atıyorsun ve ortalama ne kadar dmg vereceğini tahmin edebiliyorsun paladin nasıl vuruyor? daha doğrusu paladin kaç tane ofansif skill kullanıyor gelelim sup olayına paladinin pure sup class olacağını kim sölüyor varmı öle bir kural oynayan charını nasıl görmek isterse öle şekillendirir sen nasıl fire-arcane yada frost gidiyorsan yada warrior nasıl def yada ofansif oluyorsa ha diceksinki paladinde gidemiyormu retro varya diceksin ama o talent ağacının şuan ne durumda olduğu zaten ortada olayın hep bal ötesine bağlı[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Lind3r0th, 25 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Anlamıyorsun heralde paladinler uber dmg vermek istemiyorki kontrollü dmg istiyorlar sen mage oynuyorsun frost yada fire bolt atıyorsun ve ortalama ne kadar dmg vereceğini tahmin edebiliyorsun paladin nasıl vuruyor? daha doğrusu paladin kaç tane ofansif skill kullanıyor gelelim sup olayına paladinin pure sup class olacağını kim sölüyor varmı öle bir kural oynayan charını nasıl görmek isterse öle şekillendirir sen nasıl fire-arcane yada frost gidiyorsan yada warrior nasıl def yada ofansif oluyorsa ha diceksinki paladinde gidemiyormu retro varya diceksin ama o talent ağacının şuan ne durumda olduğu zaten ortada olayın hep bal ötesine bağlı Bak kardeşim , Hepimiz bala bagli oyun oynuyoruz benim "Fire Ball damage im 617 787" Dimi ben bunu kabul ediyorum .. Ama arada 1400 vuruyorum bu nedir şans ? ben bunu tahmin etmiyorum .. item yapiyorum ve ona göre vuruyorum .. Shamanlar da WF vuruyor ve damage ini kontrol edemiyorlar .. Palada Sok vuruyor Kontrol edemiyor .. Eger kontrolden kastın buyysa Onu Kimse kontrol edemiyor .. Lütfen Muhalefet olmak icin deil Aglamak icin deil .. Yapici ve Mantıklı cozumler için konush .. Aglamaya gerek yok . Hersey gayet Mantikli .. Sen 300 500 vuruosan bilmiom ne kadar vurur .. Sok la 1500 vuruosun bu sanstir .. Ama Sen Kontrollu bir Damage olarak 300 ve 500 vuruyorsun ... o yuzden Sorun yok .. bence hersey coook ve cok mantikli olmush[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyitbattal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Kevashe, 25 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Bütün Paladinler alişmiş supportluk yapmamayada ondan .. bide şu var Cogunluk öle kabul edio die dogrudur mantigini aşamayan insanlarız :=) .. Doğru denilen şey Görecelidir.. Orda yazan bütün palalar senin gibi düşünmüş siz kendinizce haklısınız .. ama genel olarak olmasi gereken olmush .. Bi Coguna göre Invul açiim heal ediim Wind fury gibi damage atiim %20 de execute atayim Ustune Shock atayim bide üstüne form geçirip kaçani yakalayim , Kovalayandanda kaçayim diyor :=) SIZ IFLAH OLMAZSINIZ dostum yazılanları okusan önce, ya şöyle birazcık hani az da olsa okusan da ne istediğimizi anlasan. kendine göre kurmuşsun bişeyler anlatıp duruyorsun eyvallah da ben de bişeyler yazayım diye post atılmazki. anlıyosan konuş yoksa yorum yapma! siz böylesiniz siz şöylesinizle bu işler olmaz. önce oku bi neler isteniyo ondan sonra yap yorumunu. hatta hala okumaya üseniyosan burada söyleyeyim bundan sonrası için kolay olur sana en azından ne tartıştığımız hakkında bi fikrin olur, SAM de söylemekten usanmıştır artık söylemiyo zaten :D , BİZ KONTROLLÜ DPS İSTİYORUZ DOSTUM MOUNT HIZI DEĞİL. ben sizin tabirinizle bubble açmak da istemiyorum,hatta sizin execute diye tabir ettiğiniz çekici de atmak istemiyorum, hatta plate de giymesin,hepsinden vazgeçtim ama klavyeden 1 tuşuna bastığımda ne vuracağımı bileyim. umarım kontrollü dps den ne kastettiğimizi anlarsın ve bundan sonra siz şöylesiniz,siz böylesiniz, nerf paladin, allah sizleri ıslah etsin, (hatta az daha yazsan nerdeyse allah belanızı versin, kahrolsun paladinler diyeceksin :D ) tarzında hoş olmayan ibarelerinle karşılaşmayız.[signature][hline]L.C. Seyitbattal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar