Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muhabbet kuşum ölüyor yardım lütfen:(

beybeybey

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 10yaşında bir muhabbet kuşum var ve bugün birden bire hastalandı. hiç bişey yemiyor hareket etmiyor tüy dökmüyor yani tüy dökme dönemindeki gibi değil. tüylerinin içine gömülmüş ölümü bekliyor gibi. bi kaç kişiye sordum ağzına limon damlat dediler yaptım. lütfen yardım edinbaşka b. öneri lütfen. lütfen bu işten anlayanlar cevaplasın. 10 yıllık arkadaşım ölüyor:(
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkadaşımında kuşu böyle olmuştu. Sanırım yaşınıda doldurmuş... üzgünüm ölücek galiba.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
- ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - !
Hani gece geç saatte mönitörün ışığında otururken çalar ya fondan bir şarkı,
Hani göz yaşların damlar ya klavyenin üstüne akar hemen tuşların arasından,
Hani silersin ya gözyaşlarını koluna, hani düşünürsün ya sevdiğini,
Hani keşke dersin ya hep, hani kaybolursun ya düşlerinde...
İşte bu gece öyle bir gece.
Sosyal ağlarda paylaş

10 yaşındamı eee ayıp olcak ölsün artık benimki 2 senede mefta olmuştu :)
edit:hayvanları çok severim özellikle köpekleri ama almamamın tek sebebi erken ölüyolar 10 sene abi boru diilki insan nası alışır ben çok kötü olurum valla ölürse en iisi almamak
[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away

[Bu mesaj Gerab tarafından 27 Kasım 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle veterinere götür diyeceğim tabi. Ama bencede arkadaşının zamanı gelmiş. Köpek falan olsa rahat ettirmeye bak diyecem ama. :([signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

veterinere götür, veteriner dışında kimsenein dediklerini yapma. Ben zamanında muhabbet kuşumu kanserden kaybetmiştim, veterinere götürmediğim için çok pişmanım :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Adım Deniz,

Adım Deniz. 7 Yaşında bir muhabbet kuşuyum. Mavişim. Sahibim, Doğan Baba... Deniz Gezmiş'e benzettiği için Deniz koydu adımı. Karşımdaki papağanın kafesine konduğum ve bu arada papağan tarafından 3 parmağım yendiği için sanırım...
Kafesimde bir aynam var. Onunla konuşurum. Herkes... Doğan Baba dahil... Aynadaki aksimi, arkadaşım ya da sevgilim sandığımı düşünüyorlar.
Değil.
Biliyorum. Aynadaki benim.
Çaresizlik... Yalnızlık. Yıllardır alıştım kendi kendimle konuşmaya. Ayrıca Doğan Baba kızına söylerken duydum. Muhabbet kuşlarının ömrü en çok 8 yılmış. Ben 7 yaşındayım. Yani, son yıllarımı yaşıyorum.
Doğan Baba çok içti bu gece. Kürtçe bir şarkıyı defalarca dinledi. G ile telefonda konuştu. A'ya mesaj yazdı.
Biliyorum. Zamanım az. Öleceğim. Geceleri tünekten düştüğüm oluyor. Ama... Doğan Baba'nın haline daha çok üzülüyorum. Arasıra eve gelen bir kadın var. Sanıyorum ondan ayrıldı. Bir hüzün... Bir kahır...
"Aynaya bak Doğan Baba" diyebilsem... "Aynaya bak!"
"Saçının, sakalının beyazına... Yüzünün çizgilerine bak."
Ben senden önce ölürsem, yerim çöplük. Ama... Sen benden önce ölürsen... Seni anlatacağım aynalara. Aşkını... Çaresizliğini... Yalnız bırakılmışlığını.
Bütün binaların "hasarlı" olduğu bir kentte, aşklar da bu kadar olur elbet!

7.4 Şiddetle sarsıldı bu toprak.
Aşk da neymiş
:(
Sosyal ağlarda paylaş

işallah geçici bişeydir.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya üzülme benimde muhabbet kuşum var ölürsede yenisini alırsın benimde kuşumölmüştü yeni aldım 1 ay önce yavru kumrum öldü.ama şimdi 3 tane muhabbet kuşum var.hemdeçok sağlıklı ölürsede yeni genç bi kuş alırsın bak benim kuşlarım daha 1 yaşında

[Bu mesaj Sindiya tarafından 29 Kasım 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-wook, 27 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
ishal olmus olabilir.
bi ilacı war sabah aksam agzına iki kere damlattıktan sonra 1 haftada tamamen iyilesiolar.
kusu aldıgın yere git orda kesin o ilactan wardır.
yada bi veterinere git.

ilaçmı alıyosunuz bakkaldan ekmek mı?
hayvan ilaçları sadece eczanelerde ve veterıner klınıklerı,poliklinikleri ve hastanelerinde satılır.baska bır yerde satılması kesinlikle yasaktır.bır dukkandan ne olduğu bılınmeyen seyı alıp nasıl kullanırsın ve kullanılmasını tavsıye edersın?
ruhsatı olmayan ilaçları lutfen kullanmayın.yararı değil zararı var hepsının.içine ne koyduklarını bılen yok.yasa dışı bır olaydır.hiç birinin ruhsatı yok.
bir ilacın uretım ve satış için ruhsat alması seneler suruyor.bınlerce sayfa rapor hazırlanıyor.ilacın içine katılacak maddelerın oranları vardır.eksık veya fazla koyduğunuzda zararı olur.bu adamlar bu ilaç demeye dılımın varmadığı seylerı nasıl hazırlıyorlar acaba bır dusunun lutfen?hangı bılgıyle hangı teknolojıyle...bu kadar kolay mı gıt surdan su ilacı al kesın ii gelır demek.
bu kadar cahıllık olmaz kımse kusuruma bakmasın.

[Bu mesaj scarab tarafından 30 Kasım 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi ansiklopedi de okumuştm muhabbet kuşlarının ömrü en fazla 15 yıl oluomuş.
bnmde var 1 tane muhabbet kuşum 5 yaşında.
Bu arada geçmiş olsn, umarım en kısa zamnda iyileşir.
veterinere götür.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok üzücü... İyileşirse eğer sen kendini onun ölüm düşüncesine alıştırmaya başla artık... Çünkü muabbet kuşu için harika bir yaşam 10 yıl... Bu senin ona iyi baktığını ve sevgini eksik etmediğini gösterir...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Sosyal ağlarda paylaş

3-5 ay oldu bnm kuşum da aynı şekilde hastalandı çok uraştım sabaha kadar ölmemesini sağlamk için ama ne yazıkkı öldü çok üzülmüştüm ama uzun ömürlü bi haywan diil 10 yıl yaşaması bnce çok güsel bişey.Senin adına çok üzüldüm işallah iyileşir[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ee kaç gün geçti. Veterinere falan götürdünmü sonuç nedir merak ettim?[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...