Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

İlk basta cok karsı cıkmıstm, sonra alıstım sw askıyla bırakmadım, BIRAKAMADIM.. gittik questler yaptık, dwb yaptık nerdeyse her meslegi denedim, jedi ne kdr gucsuz olursa olsun melee ve jedi askından vazgecemedim.. ama yeter artık.. dun bi ara girdim, kimse yok.. mustafar boos fln.. herkes manyak gibi dwb de ama giden insanlar da noob otesi.. ben medicim dwb yi bile dagıtırım tek diyen bile gordum, clone oldu ahh be lag var dio hala adam.. gorev yaparken medic yok, adam olmus hala birisine consent vermekten bahsedio, ya ulan medic yok kim res licek sni?? bi grp yapıosn zevk alamıosn bu adamlar yuzunden, daha da sinir oluosn. ilk baslarda itu vardı deno vardı artık onlar da girmio ki itu iste satıo account.. bu kdr az oyuncunun ve oynayanalrın cogunun bole soledigim gibi oldugu bi oyunu artık oynamak istemiorm ya! kendimi tutamıorm arada acıorm, sole bi bakıorm etrafta kimse yok nasl kotu oluorm.. o an cıkıorm sonra gece tekrar giriorm dolmustur belki diip ama yine bos tam kabus gibi.. kalmadı artık swg yalan oldu bu is.. konsol da is yapcagını mı sanıo cidden soe.. guldurmesinler beni.. konsolcu cekemez dediler crafterları oldurduler.. spider man den baska konsol oynu oynamayan sw de sdc jedi isimlerini bilen arkadasım oo cıkarsa ben alırım jedi olr dagıtırm dio.. geelen oyuncu kitlesi bole. bu adam jedi kasıcak, sonra bakıcak ki jedi da bi bk yok, devam mı edicek sanıolar?? hk da olen konsol oyuncusu bilmem kac saat timer ı bekler mi sizce? stormlord dur sansii dir bunlar spawn olana kadar beklerler, ya da spawn goremeden clone olurlar sa tekrar o kadar yolu gidip olme riskini alarak tekrar aynı adamı kesmeyi denerler mi?? belki deneyenler olur ama cogunluk yapmaz bence.. aptal soe gerzek soe(kufur etmek istemiorm ama icimden neler soluorm neler).. nasl goremezsiniz bunu yaa. konsoldan gelcek kıcı kırık adamlar icin bizi sattınız.. alın gitti butun oyuncular! b*k bulursunuz kaybettiginiz kadar oyuncuyu.. yazık ettiniz! bi gun doncekler hatalarından ama giden gitmis olucak.. kim bi daha guvenir ki soe ye. log in olduktan sonra etrafın dolu oldugu bir swg istiorm tekrar, yeter yaa sinir stress sahibi yaptı soe beni..
silkroad da gorusurz[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir haftadır bilerek girmiyorum , biraz vakit tanıdım oyuna yeni patchler gelene kadar. Benim kadar oyundan hala umudu olan biri bile , her gün oyunu aralıksız oynayan biri bile artık girmiyorsa , Soe oturup bir düşünsün bakalım geleceğini. Hem Swg'nin , ama özellikle dangalak firmalarının geleceğini ...

Neyse , demek sende bırakıyorsun Oth. Şu son aylarda benimle birlikte oynamaya devam eden nadir insanlardan biriydin , açıkcası gerçekten üzüldüm bırakmana. Ama her zaman ki sözleri söyleyerek ne kafanı şişirmek istiyorum ne de eskileri hatırlatmayı. Bunun için yolun açık olsun diyorum sana da , Msn adresim [email protected] , eklersen konusuruz. Kendine iyi bak...

[Bu mesaj -Deno- tarafından 05 Aralık 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...