Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ArtPad

dory

Öne çıkan mesajlar

http://artpad.art.com/artpad/painter/ ,cok guzel bir yer, aslinda fazlasiyla eglenceli diyebilirim, World of Warcraft bolumunden Gangren'in actıgı konuda rastladik,
http://forum.paticik.com/view.php?id=121079

guzel seyler cizip burada paylasabiliriz diye düşündüm.[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow

[Bu mesaj dory tarafından 02 Haziran 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Boyutlarını secebilecegin fırcalar ve bir renk kutucugu var, resim ciziyorsun, tablet varsa ozellikle daha kolay olabilir cunku ben mouse ile biraz zorlandım, yuvarlak cizemedim tam olarak. Cok eglenceli dedigim gibi, cizdigin resmi daha mail olarak yollayabiliyorsun, tabi flash yuklu olmasi lazım,(resme notlar ekleyebiliyorsun) mailde bir link gidiyor ve acılan sayfada resmi bastan sona nasıl çizdigini gosteriyor.Ben cok begendim, bence bir an once kur ve eglen :)[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

[Bu mesaj dory tarafından 02 Haziran 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok harika birşey yahu :D
Resiminizi nasıl olusturduğunuzu da izleyebiliyorsunuz
Galeride Bir sürü cizim var ve nasıl çizildiğini izlemek harika :D[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]"
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam kendi cizdiklerimizi nasıl link olarak vericez seninki gibi :D[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]"
Sosyal ağlarda paylaş

resmi tamamladıktan sonra orda galiba save&send diye bir bolum var oraya gir, orda soyle bir secenek var "if you'd rather not send this painting to your friends but would like a link anyway, click here" aha iste ordan oluyor[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

[Bu mesaj dory tarafından 03 Haziran 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptım bile hocam araştırmadan yazmıştım kusura bakma yinede çok teşekkür ederim yardımın için :D

http://artpad.art.com/?ihh9s0unl38[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]"
Sosyal ağlarda paylaş

Sanat abi zor iş ehehuehue :D mouse yerine karakalem kullanabilsek cok daha guzel seyler çıkar aslında niahha :D[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 03 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
dory'nin resmini açtım. biraz izledim sonra başka sayfalara geçtim.
unutmuşum.
bir baktım hala çizmeye devam ediyor. vay be :)

amd 3000+ 512ramlik bilgisayarı çizdikçe daha da köstürdü o çalışma o bile dayanamadı :)

çok tatlı olmus bu arada hehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

http://artpad.art.com/gallery/?ihhge61n3xeg

hahaha ne çizdim tabiki go-cart planımı.
(büyük dişlide 3x yazıcaktı. 3 kat büyük öbüründen anlamında. unuttum:P)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

fake nick aldım horacegoesskiing diye, onunla koyuyorum resimleri :horace:[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

http://artpad.art.com/gallery/?ihhnovlzbnk
kendime simge yaptım nasıl olmuş ?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 03 Haziran 2005 06:02 tarihinde demiş ki:
bu saatte uyuyamıyan tek kişi benim sanardım hep:)

MSN'indeki insanlara bakmadığını farzediyorum..
ben de uyumuyorum diyim de kendini yalnız hissetme :)[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

keyfinden gokart şasisi çizen bi adama ne ilginç gelebilir mesela? :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...