Hickman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Merhaba arkadaşlar bu fifa manager 2006 ne zaman çıkıcak veya çıktımı haberi olan varsa bi yazıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Onun adı Total Club Manager olmalı bildiğim kadarıyla. Sana tavsiyem de onun yerine FM 2006 al çıktığı zaman. Hatta bunun 2006sı yerine FM2005 de alabilirsin. EA Sports futbol maçı izlememiş zaten hayatında. Rezaletin adı diyorum. Futbolda PES'ten, menejerlikte de FM'den şaşma...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 menejerlikte hala total clubın daha zevkli olduğunu savunuyorum..ben çünkü renkli ve baymayan menü,hızlı ilerleyen sistem ve stadyum gibi ıvır zıvırlarla uğraşmayı tercih ediorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Tercih meselesi tabi, ama bi FM2005'teki maçlardaki pozisyonlar çok daha gerçekçi. İkisini de oynadım, objektif bakıyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya koyu fm'ciyim ama nerese gerçekçi pozisyonların =) 2006da biraz daha düzgün zannettim. gene imkansız goller...[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bence FM çok gerçekçi. Hele rezil Fifa motoru yüzünden kale ağzında, boş kaleye topu dışarı atan oyuncular yok mu total club managerda çok gıcık oluyorum. Oradaki pozisyonlar ve gollerle kıyaslarsak kat kat daha gerçekçi bence FM[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 peki fm '06 ne zaman çıkcak demosu çıktı yoksa kendi de mi çıktı?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 21 ekim gibi bişeydi[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Eğer maç içi olayları sizin için önemliyse FM derim. Eğer külüp yönetmek isterseniz Total derim :) Total genel olarak daha iyi ama gerçekçilik bakımından FM'yi asla geçemez[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 saolun arkadaşlar ben zaten amigadan beri Cm yani Fm hastasıyım ama mesela managerlik oyunlarına ilk adımı pc de Premier Manager 97 ile attım.hala da çıkan bütün managerlikleri oynamayı severim az veya cok.Bencede managerlikte FM futbolda PES ama çıkış tarihini merak ettim yazan olmamış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Oyunu aldım geçenlerde, oynuyorum fakat menülerde bazı yazılar, ve başlıklar görünmüyor? Acaba başkasında da aynı sorun var mı? Yoksa birisi maç içinde "tactics" ve "indiviual orders" ekranlarını SSsini alıp şurya koyarsa ne makbule geçer... :)[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Patch ile düzeldi, gerek kalmadı.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbushon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Fifa Manager nasil, guzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Güzel. 3cd boyutunda. Oynayın, oynatın.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbushon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben ciddi ciddi sormustum. Yine de sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben de ciddi cevap verdim. Oyun bayağı güzel. 3cdyi öyle bilgi olsun diye verdim.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar fifa manager 2006 uzun süredir piyasada be aldım ama cracki yok aslında cracki zaten yokda sadece xp için uyarlayabilioruz bende bir 98 kullanıcısıyım :([signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbushon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Iyi de o oyunu calistirabilecek duzeyde bilgisayarin varsa, XP'ye gecebilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar