Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U.F.O.lar hakkındaki bütün gerçekler ve daha fazlası

Revell

Öne çıkan mesajlar

uzun birşeyler yazmıştım ama gitti hepsi.
said:
flood83, 29 Mayıs 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
en onemlisi olen kıralların uzerine yılda 2 kere gunes ısıgı gelmesi olayı gunumuzde ısıgın daha nereden geldigi bile cozulememişken eski mısır ne kadar gelişmiş olursa olsun piramitlerin %100 insanlar tarafından yapılmıs olmasına gordukten sonra bnm mantıgım elvermiyor !!!

araştırmadan, öğrenmeden "mantığım elvermiyor" demek çok yanlıştır.

senin mantığın piramitleri elvermiyordur,
benim mantığım ise suya beton döküp köprü/iskele yapılmasını.
o zaman o köprüleri de uzaylılar yaptı?

ancak biz bilmiyoruz diye onu mutlaka uzaylılar yapmış demek değildir. bu bizim uygarlığımıza hakarettir, hiçe saymaktır.

ilk insandan beri doğaya bir ilgi vardır. astronomi bilimi insanların yıldızlara olan merakı yüzünden çıkmıştır. yıldızları incelemişler, takım yıldızlarını çıkartmışlardır. gökbiliminin şu an bu kadar gelişmiş olmasının nedeni o insanların deneyleri ve gözlemleri sonucudur.

ayrıca doğa, inanışları da etkilemiştir. aya tapanlar, ateşe tapanlar, toprağa tapanlar çıkmıştır. benzer şekilde bazı toplumlar da güneşe tapma vardır. bu toplumlar taptıkları tanrılar için anıtlar ve binalar yapmışlardır.

discovery ve national geographic gibi kanalları izlersen güneş konusunda yapılmış anıtları görürsün. mesela her yıl bir gün güneş, doğup yükselip batarken, tam dik olarak hareket eder. işte o gün, bir ucundan doğup üstünde haraket edip tam olarak diğer ucundan batan duvarlar mevcut. aynı gün, bir odanın duvarındaki delikten giren güneş ışınları, içerdeki duvara yansıyor. tam da güneş işareti kazınmış kısma. her yıl, sadece iki kez o simgeye güneş ışınları geliyor yani.

bunlar ölçüm amacıyla, tapınmak amacıyla veya başka amaçlarla yapılmış olabilirler. hatta araştırırsan daha değişik şeyler de bulabilirsin. ancak temel etken güneş'e olan ilgidir burda o binaları yaptıran

bahsettiğin tarz iddiaları okudum. zamanında burda cevap da yazdım. ama gülünç iddialardan, yanlış bilgilerden ibaret şeylerdi o maddeler.

ne yazık ki gerçeğini öğrenmeye çalışmak yerine hemen o yalan bilgilere inanıyoruz.
ayrıca ne yazık ki internette o bilgiler sürekli forwardlanıyor, hiç düşünmeden yorum yapmadan da kanıksıyoruz yazılanları.

oysa çok basit şeylerle açıklanabilecek şeyleri hurafeye çevirmiş oluyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

zaten mısırdada (piramitlerde) lamb ave dupeduz uzaylı resimleri var. daha ne demek lazımki. vede su ilk postdaki piramit yanındaki sey poşet ide andırmıyo değil hani(bi bakıma eski kankaları hala yasıyomu die de gelmiş olabilirler hani

bir baska post olmasın diye buraya ilistiriyom.
bizde uzaylı değil miyiz allah askına. uzaylıyı harbi ocu gibi tanıyoruz. uzayda yasayan her sey uzaylıdır ya. bizde onlar varsa onlara gore ocu gibi tipleriz. yada onlarda tartısıyo lan bunlar kim ne yer ne icerler diye
[signature][hline]________________________
»§-70L64-§«

/ 0 0
=o=/

[Bu mesaj togi92 tarafından 29 Mayıs 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam hadi olduda gunes ısıgının nereden geldigini cozebildin ki o programı discovery den bende izledim tam olarak nereden gecip geldigi bilinmiyormus o programın yalancısıyım ve turdaki rehberin !!! mumyaların bozulmadan binlerce yıl orada kalması yada sutun mayalanması gibi seylerin dısarıdan bakıldıgında sadece taslardan olusmus bir yapının içinde olabilecegine senin aklın el verebiliyormu !!! bugun bana soylermisin yeryuzunde gunumuz teknolojisiyle yapılmıs hangi yapıda piramitlerdekine benzer ozellikler var uzunlukları ve buyuklukleri dısında ...
Sosyal ağlarda paylaş

güneş ışığının nerden geldiğini nasıl çözebildin ne demek ya?
al eline bir çubuk, çık dışarıya, dik çubuğu. güneş ışınları gölge yaratıcaktır.

işte bunun gibi, kapalı bir odaya delik aç. güneş delikten girip karşı duvara nokta halinde gelecektir. bunların hepsi güneş ışınlarının ne taraftan geldiğini gösteren deneyler.

bilinmiyor demeyin, "ben bilmiyorum" diyin.
bilim adamları dünyanın güneşin etrafında dönmesi, güneş ışınlarının dünyaya tam dik geldiği zamanlar, ayın güneşin önünü kapattığında (güneş tutulması) dünyada etkilenecek bölgeler gibi çoğu şeyi ezbere yapabiliyor, biz oturmuşuz güneş ışınlarının nerden geleceğini bilmediğimizi söylüyoruz.

gözlem ve deneyler sonucu benzer bir anıtı benim de dikmem hiç zor değil. her yıl aynı yerden gelmiycek mi sonuçta?

ha diyorsanız güneş hep farklı yerden gelir. bu sene o delikten giren güneş gelecek sene hiç girmeyebilir, öyle bir durumda zaten olayın anıtla ilgisi yok. "uzaylılar"ın direk güneş ışınlarını kontrol etmesi lazım.
ee kaç bin yıllık anıtlara güneş girmesiyle mi uğraşıcak bu uzaylılar?[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Mayıs 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flood83, 29 Mayıs 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
mumyaların bozulmadan binlerce yıl orada kalması dısarıdan bakıldıgında sadece taslardan olusmus bir yapının içinde olabilecegine senin aklın el verebiliyormu !!!

valla benim aklım el veremiyor. cidden zor bir işlem. ancak dediğim gibi, birşeyi aklımın el vermemesi illa onların yabancı kuvvetler tarafından yapılmasını zorunlu kılmaz. bir roketin gökyüzüne doğru fırlatılıp aya doğru gidebilmesini de aklım el vermiyor. hemen bunu da uzaylılarla bağdaştıralım? ama nasa'dan birisiyle konuşursak, "bilim" dediğimiz zamazingoyu kullanıp gayet güzel açıklayabilir. hurafelere dayandırmamız gerekmiyor

olayın piramitlerle alakası yok. mumyalama metoduyla alakası var. benzer mumyalama metodları kullandığında sen de istediğin mumyayı yıllar boyunca bozulmadan saklıyabilirsin. hatta insanı dondurup, hiç ölmeden canlı bir şekilde öyle kalmasını sağlamak konusunda araştırmalar yapılıyor.
ama bunların hiç birinin uzaylılarla veya piramitlerle alakası yok.

mumya diyorsun mumya. adamların piramite sadece tuvalet kağıdıyla sarılmış insan ölüsü mü koyduğunu sanıyorsun? o işlemleri, kimyasal maddeleri hiçe mi sayıyorsun? zamanının bilim adamları yapmış uğraşmış, biz ise "piramidin gücü" diye geçiştiriyoruz.

said:
flood83, 29 Mayıs 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
bugun bana soylermisin yeryuzunde gunumuz teknolojisiyle yapılmıs hangi yapıda piramitlerdekine benzer ozellikler var uzunlukları ve buyuklukleri dısında ...

benzer özelliklerle kastın nedir? uzunlukları, büyüklükleri ve şekli dışında hangi özellikten bahsediyorsun?

hani şu ilk sayfalarda yazılmış "sözde" özellikler mi? piramitlerin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunması, Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını vermesi, kirli suyun temizlenmesi, yaraların iyileşmesi gibi şeylerden mi bahsediyorsun?

e geçmiş sayfalarda zaten bunların yorumlarını yapmıştık, bir daha tekrar yazmakla uğraşmak istemiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Mayıs 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim soylemek istedigim kralların odalarında herhangi bir delik olmamasına ragmen her yılın aynı 2 gununde oraya ısık gelmesi yani ortada ısıgın girebilecegi bir yer yok ki isik girsin ama isik giriyor bnm anlamadıgım bu izledigim pek cok belheseldede bu sekilde soyleniyor sunuda unutmamak gerekirki biliyorsun bugun bilim dedigimiz o seyinde hala cozemedigi binlerce sey var cevabini tam bulamadıgı hadi gectim misir piramitlerini o daha uzar gider ben ne desem eminipki onu curutmeye calısacaksin bende aksini iddia edicem ama bana %100 evrende yanlızız diyebilirmisin ? ben sana piramitleri %100 uzaylılar yaptı yada onların bu işte eli var demiyorum ama ben o zmnın sartlarına gore bu kadar ince hesap yapılabilecegine inanmıyrm da demiyrm İNANAMIYORUM diyorum ki sen kalkıp benzer orneklerle ona benzer bir piramiti bende yaparım diyorsun ki bunun senin dusundugun kadar kolay bir sey olduguna inanmıyorum , umarım seninde birgun yolun duserde yakından gorme imkanı yasarsın o zmn eminimki fikrinde az da ola bir esneklik olabilir piramitlerin uzaylılar tarafından yapılmıs oldugunu kimse tam olarak bilmiyor onun için dedigin gibi bu bir urafe ama tamammen insanlar tarafından yapıldıgıda %100 kanıtlanabildimi onun için ben bu tur konularda kesin ve net konusulmamasından yanayım sonucta hala olay tamamen cozulebilmis deil !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
NotoriuS, 19 Ekim 2004 02:44 tarihinde demiş ki:
Valla ben ztn ezelden beri inanıyorum ufolara
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

benim babam yalan dolan bu şeyler diyodu.. ben bak baba diyodum.. bırak bu işleri git derslerine çalış diyodu :D sonra kendisi gördü.. bi akşam yemekte ben de inanıyorum artık dedi :D

sonra annemle beraber gördük.. annem hala inanmıyo[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoguJr, 23 Haziran 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
Tek Cümleyle özetleyelim

"I Believe" :)
Fox Mulder'ın ofisindeki afiş nası :D

"I WANT TO BELIEVE"[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Araştırmaların için teşekkürler ben konuyu okumadım ama sirius'u hemen hemen her noktasına kadar okudum...
Çok çok eski uygarlıklardan kalmış nesneler,hiyoroglifler tanıkların anlattıkları vs. gerçekten inanmaya itiyor ne kadar doğru yada değil bu bilinmez ama düşünsenize ; Milyar kere milyarlarca yıldızlardan sadece birinde yaşam var !
İnanmamak çok güç..[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlarin tam aksine işi gücü var. Dünya çapında Seminerler düzenleniyor toplantılar yapılıyor ve en önemlisi bir Hükümet UFOlarin varliğini onayliyorsa bunda birşeyler vardır!

Bahsettiğim MEKSİKA HÜKÜMETİDİR. Ulusal yayında bir basın toplantısıyla herşeyi açıkladılar.[signature][hline]D&C Online Forum
Revell - Night Elf Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

bu uzaylıların başka işi yokmuymuş ta bu piramitleri yapmışlar.
insanlığa faydası ne olmuş.o dönemde çok gelişmiş bir medeniyet yaşamış ve daha sonra bütün sırlarıyla yok olmuş olamazmı.hala abidik ubidik resimlerle bunları ispat etmeye çalışıyorlar.anlamıyorum.uzayda tek yaşam dünyada olmayabilir fakat bu olaylar bu şekilde bilimden uzak kulaktan duyma laflarla ispat edilemez.sadece böyle boş boş konuşuruz.şu sayıyla şu sayıyı çarp dünyanın bilmem nesini verir de çarpımda kullandığın sayı nasıl bulunmuş yani neyi ifade ediyor.çok komik hiç bir bilimsel açıklama yok.
gerçekten bu sayı neyi ifade ediyor çok merak ediyorum.
bumerang üçgenininde mantıklı bir açıklaması var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...