TooRan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bigun uzaylılar yeryuzune gelip de senin benim gibi gozu yuzu duzgun adamlar,ucan daireler de bizim murat sahin veya uzaylı zengin ise(ör:mars ta bi kac dönüm arazisi varsa)jeepiyle cıkıp gelirse o zmn rezil olcaz...dalga gececekler bizle...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 eric von daniken kitabı baya hoştu valla, okudukça falan kendimden geçmiştim abi. bunlara ciddi girenler kafayı yiyodur..[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 deniz anası lan bu... http://www.siriusufo.org/viewpic.asp?pic_id=383 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Insan dan baska canlılar oldugu Kuran'da açıklanmıs sanırım :)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 g.o.r.a 12 kasımda sinemalarda walla..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Sımdı ufo goren masum koylu dedırtme :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bozkurt42 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 uzaylılarda Türktür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Mısırda kölelik vardı ama günümüzdeki gibi değil de din kölesi şeklindeydi. way be![signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bu sırada burdaki herkesin aklına uzaylı tam amerikan varı oturmuş. uzaylı olayını düşünürken biraz özgür olmaya çalışın, "uzaylı" dediğimiz fizik kimya bioloji fln gibi olayları çoktan geriye bırakmış muhtemelen genetik olarak mükemmelliğe erişmiş ve topluluk halinde yaşamak zorunda olmayan anarşist bir grup bile olabilir, onuda geçtim herifler bir gün gelip "siz bizim deney grubumuzsunuz, şu şu fizik kurallarını koyduk arkadaşlarla iddaya girdik 2000 yılda piramidlerin sırrını çözemezsiniz 5000 yılda yıldızlar arası yolculuk yapamazsınız diye" dese ne diceksiniz, sonuçta herifler bizim algılayamayacağımız teknolojiye bilime sahip olabilirler. bu sırada "şimdiki bilim bunu açıklayamıyor o zaman yoktur" diyen arkadaşlar lütfen bilimin dünya üzerindeki gelişimi üzerine biraz bilgi edinsin bilimde yeni akımların oluşumu zor kabul edilen şeylerdir ama görmezden gelinemez[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Dwinz, 30 Kasım 2004 20:51 tarihinde demiş ki: ulan bi ben göremedim nalet şeyleri.. bir o kadar inanıorum görsem irtibata geçecem her türlü :) bendensin :)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: HellFire, 19 Ekim 2004 02:38 tarihinde demiş ki: Ay'da uzaylılara ait bir üs bulunmaktadır, bu yüzden uzaylılar Ay'dan uzak durmamızı istemişlerdir. Adamlar uzaylılarla muhabbet bile etmişler. Eksküzmi gurbann. Nere gidersin?[signature][hline]RadikaL Bursa'Lı [Bu mesaj Radikal_Bursa tarafından 01 Aralık 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Şuana kadar böyle şeylere hiç inanmazdım ama okuyunca inanmaya başladım.. Birçok kaynakta aynı şeyler yazıyor. Bunlar; -> Koca kafalı, siyah ve çekik gözlü yaratıklar -> Daire'ye benzer uçan cisimler. Peki Kur'an-ı Kerim'de uzaylılar hakkında birşey yazıyormu? Burdan bakmak lazım..[signature][hline]RadikaL Bursa'Lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 E.T Bizim aile dostumuzdur . Sürekli olarak irtibattayız . Çok iyi okey oynuyo şerefsiz .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ultima'yıda öğretirsin yakında ''The Speaces'' diye guild kurar artık :)[signature][hline]RadikaL Bursa'Lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 içiniz dışınız ultima olmuş[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya ben uzaylılara her zaman inanmışımdır ama gösterilen tarif edilen biçimde olduğu hakkında şüphelerim var. neden hep uzaylılar ileri teknolojiye sahiptir,hep bizi gözetlerler dünyamıza gelip? tüm uzaylılar tek tip midir? dünyanın dışındaki tüm uzaylılar bir bütün olarak yaşıyo da hep aynı teknoloji,aynı tiplere sahipler? ayrıca ufoların yıldan yıla geliştikleri de görülüyor. 1960daki bir ufoyla şuanki ufo resimleri arasında büyük bi teknoloji farkı olduunu görüüyoruz[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Uzaylılar masondur. Ayrıca Hitler Türk'tür.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 UFO ların dünyaya gelme amaçlarını merak ediyorum acaba yalnızca merak mı sanmıyorum...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. [Bu mesaj fiona tarafından 24 Ocak 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bilimsel Kanıtlar; Keops piramitinin 12 ton ağırlığında iki buçuk milyon kat bloktan oluşmuştur. Günde on blok yerleştirilmesi halinde yapımının 664 yıl sürer.. Ve bu taslarin temin edilibilecegi en yakin mesafe yüzlerce km. uzakliktadir. Bu taslarin nasil getirildigi bilinmemektedir. o kadar işçi günde 10 blok yerleştirmez zagten 70.000 küsür işçinin günde 120 blok bile yerleştirmesi saçma olur,kaldıki zaten piramitler 1 günde yapılmamış nil üstünden yavaş yavaş getirilmiş o taş bloklar o kadar işçi ile zor bişey değil.70.000 ne demek sen biliomusun? Piramitin üstünden geçen meridyen karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya böler ve piramitin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunur. dünyanın ağırlık merkezi pitramittemi bulunuo,hmm.. ne kadar salakça,ne kadar güzel uydurulmuş,dünya gibi küreye yakın bir cismin ağırlık merkezi doğal olarak ortasına yakın bir yerde olur.buda 6400 km ye yakın bir değerdir nerden deldiğinize bağlı oalrak farketse bile notka her yerden bulunabilir.meridyen kısımlarını bilmiyorum. Yüksekliğinin (164 m.) bir milyarla çarpımının güneşle dünyamız arasındaki uzaklığı verir. dünya ile güneş arasındaki ortalama uzaklık 149 milyon kmdir(uzay hesaplamalarında bu uzaklık astronomiğk birim olarak alınır SI sisteminde AU olarak gösterilir).onu çarpınca 164 milyon kilometre çıkar. Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını verdiğini, mısırlılar geometri alanında çok gelişmişlerdir,matematiktede aynen. eğer iyi bir piramit yapmak istersen zaten o o rana yaklaşık da olsa doğal olarak ulaşacağını görürsün Piramit kimin adina yapildiysa, onun bulundugu odaya, yilda sadece 2 kez günes girmektedir.(dogdugu ve tahta çiktigi günler) bunun doğru olduğunu biliyorum,ama daha bir çok uygarlık tarafından yapılabilen şeyler,iyi gözlem ve iyi hesaplama sonucu bulunabilir, unutmayın mısırlılar astronomi ve matematik(daha çok geometri) alanında ÇOK gelişmiş bir ırktır Mumyalarda radyoaktif madde bulundugundan; mumyalari ilk kez bulan 12 bilim adami kanserden ölmüstür. radyoaktif madde mi? ben onu bir çeşit mantar diye biliyordum? nedense bazı solunum problemlerinden ölmüşlerdi sanki? allah allah ufoların hikmeti Piramitlerin içerisinde ultra sound, radar, sonar gibi cihazlar çalismamaktadir. haa tabii,kim denemişki?piramitin içinde sonar?ultra sound? ve radar? niye kullanılsın ki bunlar derinlik hesaplaması mı yapılacak? bu cihazların kukllanım alanı burası değil,kimse öyle pahalı aletleri saçma sapan bir şekilde oraya götürmeye tenezzül etmez,kaldı ki kullansın 164 metre yükseklikte sonrarı,radarı napıcaksın? Kirletilmis suyu, bir kaç gün Piramit'in içine birakirsaniz; suyu aritilmis olarak bulursunuz. AHAAAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHAHAHHAAHH Piramit'in içerisinde süt, bir kaç gün süreyle taze kalir ve sonunda bozulmadan yogurt haline gelir. ve danone kalitesiyle size güvenle sunulur. çocuk mu kandırıyorsun allah aşkına öyle bir olay olsa yer yerinden oynardı be bütün biyoloji yıkılırdı,mayasız yoğurt yapıldı? hani gizli bilgiyse sen nerden biliosun? Bitkiler Piramit'in içinde daha hizli büyürler. saçmaladığının farkındamısın,güneşsiz/ışıksız bir ortamda bitkiler nasıl daha hızlı büyüebilir? Piramit'in içine birakilmis su, 5 hafta süreyle bekletildikten sonra yüz losyonu olarak kullanilabilir. [b] AHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAH Çöp bidonu içindeki yemek artiklari hiç koku nesretmeden Piramit içinde mumyalasir. AHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAH Kesik, yanik, siyrik gibi yaralar büyükçe bir Piramit'in içinde daha çabuk iyilesme egilimi gösterir. AHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAH Piramitlerin bazi odalarinin içinde ne oldugu hakkinda bir bilgi yoktur. Arastirmacilarin çogu ya içinde kayboldu yada ayni yerde bir kaç tur attilar, fakat içlerini göremediler. mezar soyguncularından uzun zaman boyunca korkulmuştur, ve mimarlar her saman bu soygunculara karşı önlemler almışlardır, ve bu konuda inanılmaz iyilerdir. piramitlerin içinde bu yüzden kaybolmak işten bile değildir,ama bunu yapmak için quantum fiziği bilmek gerekmez Piramitlerin yazin içi soguk, kisin içi sicak olur... taştan veya toprak altına gömülü bir binanın böyle olmasından doğal ne var?bizim bodrumda soğuk oluyor yazın orayı uzaylılar mı yaptı? **inanmak güç olabilir ama bunlar bilim adamlarının gözlemleri sonucunda ortaya çıtkı kendisine saygısı olan bilim adamı böyle bir araştırma sonucu yazmaz. [signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde [Bu mesaj sinanural tarafından 24 Ocak 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 . [Bu mesaj sinanural tarafından 24 Ocak 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 . [Bu mesaj sinanural tarafından 24 Ocak 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 . [Bu mesaj sinanural tarafından 24 Ocak 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 . [Bu mesaj sinanural tarafından 24 Ocak 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 beyler kusura bakmayın düzelmiyor çok özür dilerim yani bilmiyorum ne oldu? editliyorum bi bakıyorum aynı şeyden 2 tane daha peydahlanmış.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde ettim resmen forumun içine kusura bakmatyın edit le quote işaretlerini karıştırdım :D kusuruma bakmayın ediltledim hepsini adam gibi. [Bu mesaj sinanural tarafından 24 Ocak 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yazin iyi olmus sinanda forumu kullanmayi ogrensek biraz?[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom [Bu mesaj preas tarafından 24 Ocak 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar