Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U.F.O.lar hakkındaki bütün gerçekler ve daha fazlası

Revell

Öne çıkan mesajlar

ewrende bizden başka kesin yaşayan yaratıklar:D vardır.bu kabul edilir bişey fakat ufo'ya atlıyıp dünyayı bulmuşlarmıdır bilinmez.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

sizi bilmiyorum ama cidden ben bazen bazi uzaylilarin insan kılıgına girebilip dünyamizda gezebildigine inaniyorum maden benzinsiz ucuyolar kılk da degistirebilrler yane

cidden bu arada Ufonun sekli simdi fiziksel olarak trigonometrik ve geometrik oalrak yane işte analyin o sey nasi hareket edebilr hava yi nasi ayrio frizbi gibimi o zaman icerdekiler dönmekten kusmazmi ayrica Hade dielim uzayda dönunce farketmiyo dünyaya geliolar o zamanda aynı moddaysa Ufo bu yaratiklar ne kadar aci cekiolardir kim bilir kondansatorleride yoktur =P

Yani aslinda bu sacma konusamiy actim cunku ben 14 yasimdayken Mugla Fethiye (dalyan adli bi yerde) Ufo görmüstüm hatta benle beraber 15 kisi filan görmüstü
bütün köy diyelim ama kimse zitlemedi heemen sismik ritmik enerji aciga cıkmıs dedi yetkililer annem fln uyuz olmustu cünkü herkez görmüstü Ulen daha yaklassa üstündeki boyayi görcektim size cizmi yapip yolayabilirm

Bu arada ben bu olayi kac senesiydi bilmiyorum su an 21 yasindayim

dalyan yesilyurt köyünde satin aldigmizi yazlik köy evin 10 metre önünde yasadim

Buna ne diceksiniz ?? biri isikli firizbimi atti diceksiniz
evet bazilarimiz sansli gercekten Bu gercegi bilmeden rahat yasiyo ama benim gibiler bu gercegi bilip fittiriyo cunku kanıtlayamiyo Ailemin cogu akrabasi ve tanıdıgı gazeteci ve yönetmen kamereman oldugundan
elimize eskiden kasetlerde gecerdi size bi animi anlatmak istiyorum Bu anlatacagim olayda hiç bi sansur yoktur hehe ama Yemin edeirmki atmasyon degildir

bilemiorum ama 10 sene fln eveldi annemle istanbulda besiktasa gecioduk benim elimde fotograf makinesi bos bos resimler cekiodum .. sonra bu makinedeki resimleri bonyo ettirdik bize negatifleri veren adam saskin saski nbakti anamel konustu filan hanfendi bakın die zart zurt
Resimlerdne birinde vapurun yanından cekılmıst Gökyüzüünde atmosferbalonu diye tehsis edilcek olan bi Frizbimsi cisim vardi ben i gec zaten ucan daire diyince aklima ucurtma gelio o zmaanlar =) işin en komik yanı ben bu forotgrafdi kaybolmasin die gizli bi zulam olan oyuncak bankama koymustum saklamak icin ama SOnra kayboldu asdasdfasdf

Mit filanmi işin icinde hehe

sacma bisey ama bi teori ?[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 20 Ekim 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
bilemiorum ama 10 sene fln eveldi annemle istanbulda besiktasa gecioduk benim elimde fotograf makinesi bos bos resimler cekiodum .. sonra bu makinedeki resimleri bonyo ettirdik bize negatifleri veren adam saskin saski nbakti anamel konustu filan hanfendi bakın die zart zurt
Resimlerdne birinde vapurun yanından cekılmıst Gökyüzüünde atmosferbalonu diye tehsis edilcek olan bi Frizbimsi cisim vardi

ufo gören masum köylü[pati] koçum benim :D:D:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 20 Ekim 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
Yok o ufo deilmis dediler bize biri manyamis havaya abak atmis vapurdan bizde onu cekmisiz ufo zanetmisiz aasfasda

zaten ufo olsa istanbulun ortasında... düşünemiyom yani
millet taşları kaptığı gibi saldırır ufo'ya.ayran falan atarlar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

ehuaeah benim en cok merak ettigim hangi salak havya tabak atar 1. ayrica neden vapurda atar ?

adasdafs

Bide sölye düsünün istanbul a gercekten ufo gelse dedigin gibi eline tasi alan firlatir rizedemi ne olmus ya ufo inmis bi tarlaya Laz lar saat 12 yi gectigi için taslamislar uzaylilari

cinler geldi sövdük gittiler demislerdi hatirlarsiniz ehhe

tübitakta lapinlemisti hemen onlar biizm elemanlardi die radyasyon ölcüoduk demisleri heeee tübitakta calisan herkezde 2m boyunda dimmi lazlar bunu düsünememisti ama ben düsündüm tabe eski gaztelere bakın[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

Sibirya da 20.yy baslarında cok buyuk bi patlama olmus hatta depreme fln yol acmıs...ancak inceleme ekipleri gitmisler oraya bi turlu bulamamıslar ne olduunu...bugun bile cozulememis bildiim kadarıyla o patlamanın nedeni..we o bolgede cok yogun radyasyon warmıs..ben en cok onu merak ederim ufo mufo dur belki..
Sosyal ağlarda paylaş

Sizce ufolar radyaaktif enetji ilemi calisiyo ?

bence coktan onu ilkel kilmislardir

Hatta belki aman bu salaklar eline yuzune bulastirmasin die

türkiyede geziniodurlar biliolardır tarihten bizim yaptiklarimiziz ehhhee

bakınız: kobolt 64 olayi.
uehauea
hasan kac kac .............
Gelio olm kac .......
uehaueha (RADYASYONDAN KACIOLAR)[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Sosyal ağlarda paylaş

Ya geçen gün televizyonda bir video gösterilmiş. Sanırım Flash TV'de bir program varmış onda gösterilmiş.

Video'yu 2 türk hava yolları pilotu çekmiş. Meteor mu ne düşüyormuş, birden arkasına hızla bir cisim yaklaşmış ve ege denizine düşürmüş meteoru. Bunu sadece duydum ama yayınlanmış TV'de. Pazar tekrarı varmış galiba.

Gören veya bilen var mı?[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

ben biliyorum izleidm olayi anlatiym ne oldugu tam olarak bellli degil bi göktasi düserken aradasidnan hızla bi cisim yaklasiyo güya bi cesiit ates ederek göktasini parcaliyo parcalarida ege denizine düsüyo olay buymus tabe ne kadar dogru yada ne kadar sallama bilmeem[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Sosyal ağlarda paylaş

UFO'lar İran'da cirit atıyor

İran'ın kuzeyinde bulunan Gonbedekavus semalarında, ışık saçan kimliği belirsiz 2 cisim göründü. Resmi Haber Ajansı İRNA tarafından yayınlanan haberde, kentin güneyinde alçaktan uçan cisimlerin 2 saatlik bir sürenin ardından kaybolduğu belirtildi. Bir görgü tanığı, IRNA'ya, cisimlerin yuvarlak olduğunu ve ortalarında bulunan yıldız şeklindeki bölümden mavi ışık saçtıklarını söyledi. İRNA, sözkonusu cisimlerin Azad Şehr kentinden de görüldüğünü duyurdu. Pazartesi ve Salı geceleri de, Gonbedekavus'da benzer olaylar yaşanmıştı. Bu arada, İran'ın Doğu Azerbaycan eyaletinin başkenti Tebriz'de, dün gece UFO benzeri bir cisim göründü. Tebriz'in güneyinde yerel saatle 20:30'da (TSİ 19:00) görülen cisim, kendiliğinden kırmızı, mavi ve yeşil renklerde ışık saçtıktan sonra gözden kayboldu.

27/10/2004 tarihli bir haber =)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Sosyal ağlarda paylaş

ufoalr kesinlikle war ama koas olurdie saklanıyor bence:)
Piramtileri şahsen bizzat gördüm ve osman oelbir yapnın yapılması çok zor .Bu arada piramitlerin tavanını yüksekliğine bölünce pi sayısı karşımızaq çıkar bunuda bi hatırlatıyım dedim.
Ayrıca piramtilerin içi havalandırma olamsına rağmen çok havasız.Biz orda havalandırma koymalarına ragmen geberıoduk ter içinde çıktık adamlar bunda kaç bin sene ewlw hem inşaa etmiş hemde kullanmış sizcede biraz uçuk deilmi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 20 Ekim 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
Yani aslinda bu sacma konusamiy actim cunku ben 14 yasimdayken Mugla Fethiye (dalyan adli bi yerde) Ufo görmüstüm

Ancalagan yazını gördüm ve şok oldum desem yeridir..

Merak etme da..ak geçmiyorum çünkü bu yaz bende muğla göcekte gördüm tabii kimse iplemedi beni inanmadılar falan..

İskelede yere bakarak yürüyordum, bi an gökyüzüne bakma ihtiyacı hissettim ve parlak ışıklar yayan cismi gördüm.. Yuvarlağa yakın bi cisimdi kenarlar parlıyordu ama ortasında ışık yoktu ve kabak gibi görünüyordu.. Öyle çok uzaktada değildi. 2-3 saniye sonra göründüğü gibi kayboldu ve tabii bende 5dk falan kaldım olduğum yerde..

Sonra koşa koşa bizimkilere gittim:

Ben- Gördünüzmü ufo geçti vallahi billahi
Peder- Lan hastir bırak şimdi ufoyu sintina tankı patladı git aletleri getir..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
kimse unutmamıştır 1999 depremini..

ben ilk okul 4 teydim yani yazın depremi sezmemiştim (fethiyede anneannemin yaşadıı köyde hissetmedik..)
işte neyse okul açıldı 1 hafta falan işte hoca nutukları işte büyüdünüz bilmemne haftanın son günü sabah okula girmek için sıra olmuşuz herkesden "aaaa" sesleri yükseliyo havayı işaret ediyolardı baktım böyle havada 3-5 ışıklı yuvarlakımsı ama biraz daha değişik beyaz şekiller bi orda bi burda işte çook büyük mesafeler arasında bi uctan yok olup bi uctan beliriyorlardı ama hiç bir ses falan yoktu o gün 6 nokta bilmemkkaç deprem oldu okullar 3 hafta tatil olmuştu hatırlıyorum..

sallama falan değil ufo olduklarını bilmiyorum ama değilse hangi şey büyük bir mesafede bi uçtan yok olup bi uçtan belirebilir bulutsuz bi havada zaten 1 değil birkaç cisim vardı..

yer-istanbul suadiye mehmet karamancı ilk öğretim..
tarih 1999 eylül işte
öğlenci olduğumuzu hatırlıyorum demekki saat öğlen 12 civarı bişeydi..
---------------------

bide nano teknoloji denilmiş paso nedir bu nano teknoloji..[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
Sosyal ağlarda paylaş

Babam bana gizlilik derecesi "gizli" olan askeri bir belge göstermişti. Başta "uçan daire"nin tanımı yapılıyor, bazı UFO gözlemlerinden bahsediliyor ve sonra UFO ların uçan daire yani uzaylı olduğunun kanıtları sıralanıyordu. Asker inanıyor yani.
Bana gelince ben de inanıyorum.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Sosyal ağlarda paylaş

Hanım koş çocuk ağlıyor..
ne olmuş bey
bişey gormus sanırım; nooldu uf mu oldu bacagın?
çocuk=uf uf..ufoooooo
hanım bu ufo gormus koskos hanım amann[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rockncoke, 30 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki:cok uzundu sildim :)

Ya yer faaliyetlerinde bu tip ışıkların çıktıgı tespıt edılmış.Discoveryde izlemiştim..Tabi discovery gibi bi kanalın ne kadar dogru oldugu tartısılır o ayrı..
arada harbi sallıyorlar.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün bizim ordan ufoyla geçtiler nedionuz :) ben inanmam böyle şeylere bana göre saçma gelmiştir ama sizi bilemem.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN
TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA
MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA
CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA
ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!!

Pati Sözlük!!!
Diomedes

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...