Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: xueshen, 19 Ekim 2004 23:01 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Ha bana gelip de krallar vadisinde mezarlar piramite benzetilmiştir falan deme gözünü seviyim. yok öyle bir derdim :) hepsi adam gibi yapılanların eğride olsa yamukda olsa tarih bu mısıra gitmedim ama konu hakkında bilgim az buz var :) Nası ya? Cidden, başka var da ben mi bilmiyorum?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: theKingpin, 19 Ekim 2004 22:59 tarihinde demiş ki: yok abicim burdaki herkes bilim adamı , doçent doktor, dinayet işleri başkanı :lol: bilimsel konuşmak için illa bilim adamı olmak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Belli şakasına söylemiş o yüzden bişi demedim ben de, ama bone un söylediği doğru.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ekim 2004 23:05 tarihinde demiş ki: said: theKingpin, 19 Ekim 2004 22:59 tarihinde demiş ki: yok abicim burdaki herkes bilim adamı , doçent doktor, dinayet işleri başkanı :lol: bilimsel konuşmak için illa bilim adamı olmak gerekmiyor. vay be...[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 23:08 tarihinde demiş ki: Belli şakasına söylemiş onu farkettim zaten... ama bize de laf atmış içimde kalmasın dedim. :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Ekim 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :) koskoca mısırda 4 piramitmi var sanıyorsun[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: xueshen, 19 Ekim 2004 23:14 tarihinde demiş ki: :) koskoca mısırda 4 piramitmi var sanıyorsun FDSSDFDSFDSFDFDSFDSFDS *Fatal Error*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Ekim 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 arkadaslar piramitlerin belli sayisi vardir ama bunlar bizim esas piramitler olarak bildiklerimizdir ona bakarsen evimde bile piramit var tabe süs =P icinden ufo cıkmıyo ne yazikki saadettin teksoyu bilenler nedne bahseetigimi bilir =))))))))[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: xueshen, 19 Ekim 2004 23:01 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Ha bana gelip de krallar vadisinde mezarlar piramite benzetilmiştir falan deme gözünü seviyim. yok öyle bir derdim :) hepsi adam gibi yapılanların eğride olsa yamukda olsa tarih bu mısıra gitmedim ama konu hakkında bilgim az buz var :) Nası ya? Cidden, başka var da ben mi bilmiyorum?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 19 Ekim 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xueshen tarafından 19 Ekim 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] pardon yanlış anladım :) başka varda benmi bilmiyorum diyince 4 tanede ısrar ediyorsun sandım kusra bakma [Bu mesaj xueshen tarafından 19 Ekim 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yok sana laf etmedim plss yanlis anlama seni destekleyen bi msg di bu... neyse size ii sohbetler sadece ben gördüm ve inaniyorum inanmayanlara kolay gele Allah inandirsin adfasdfa[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 iyi gecelerde kime laf etmedin kimi destekledin anlamadım[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: xueshen, 19 Ekim 2004 23:24 tarihinde demiş ki: görmemişim yazdığını falan demiş. ok ok =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Ekim 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Dwinz, 19 Ekim 2004 22:01 tarihinde demiş ki: ben ordaki dünya küredir muabbetine taktım.. sen bi kutuplardan tak ipe.. bide kutuplarla ekvator arasındaki bi yere tak baalım kesişimini al tam ortada çıkıomu.. arkadaşım bu cismin ağırlık merkezi yüzeyinde olamaz di mi ? o pramitde dünyanın merkezinde değil di mi ? ayrıca nasrettin hocaya sormuşlar dünyanın ortası neresi diye "burası" demiş! bu gezegenin de diğer hemen hemen bütün gezegenler gibi bir küremsi şekli var. bu şekilin yüzeyindeki bir yer orta felan olamaz! işte o yüzden meridyenler paraleller var. onları insanlar bu yüzden uydurdu. daha yeni yaptılar bu işi. 1800'lerde felan olacak. yani pramitlerden bilmem kaç bin yıl sonra. yani hiç bir pramit bu değerlere uygun inşaa edilmiş olamaz. ayrıca uzayda dönen bu top (dünya), sürekli aynı açıda, eğimde durmuyor. yüzeydeki bir yer bizim bu referans noktalarımız olmasa sürekli aynı yerde olamaz. falan filan ! o yazıyı yazan saçmalamış.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Absolut, 19 Ekim 2004 09:36 tarihinde demiş ki: 51. bölge ve akvaryumdaki uzaylı resimleri olmasa daha güzel olurdu. Bütün havayı dağıttı o iki resim. eheh abi senin akvaryumada alalım 2 tane öyle uzaylı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 havalandırmalar cok pahalanmis akvaryum icin hehe[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Baba bana uzaylı al. Olmaz daha küçüksün sorumluluğunu kaldıramazsın. böhühühühühühhüh[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildizilg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Yaa beyler bende inanıyo gibiyim..Yani imkansız deel...Resimler çok da kinandırıcı deil...mesela o hiyeroglifte çerçevelenen eleman belkide odun toplamış kulübesine götürüodür...!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 walla bende 2 arada bi deredeyim. :D[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 İnansan bir dert inanmasan bir dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Uzaylı yok, olsa ben bilirdim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Absolut uzayli varmi bilmem ama bende UFO var inan =)) binmek istersen metre basi 100gayme hehhee Saka yapmiyorum Alemin en hizlisi bende hehehe modifyed Pegueot 206 =))))))))))[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kanıt olmadığı sürece yalandır.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ya bırakın bunları, uzaylılar var daha nesini tartışıyosunuz.. Bakın kapı gibi Mustafa Topaloğlumuz var.[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hatta bütün uzaylılar mustafa topaloğlu gibiyse, ben 10 tanesini evime almaya razıyım. Valla evde 10 gün sonra gülmekten karnı yarılmış bi şekilde bulursunuz beni..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 abi ne biliyim tartışılması güzel ve zevkli konuyu neden cıvıtmışınız ki ? içimize işledi herhalde her konunun bokunu çıkarmak adam ne güzel yazmış işte tartışalım diye.. geyik potansiyeli yüksek arkadaşlar hemen eheee u.f.o ya koyim sana bişey olmasın modunda konuyu yemiş bitirmişler bence ne biliyim.inanıyorum işte olduklarına çokta mantıklı .. var olmaları .. bilemiyorum işte öf yeter be.. :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar