Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Normal Buluşma (Yakın zamanda)

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ankaralı patiler hadi buluşma !!!

Yer : Ykm Önü
Gün : Cuma
Saat : 14.00 veya daha geç !!!
Yapılabilecekler : Leman da yemek , Kızılay da biraz turlamam , sinema isteğe göre nargile , isteğe göre akşam bara kalma.

Gelicek Listesi :

BeIlow

Hadi arkadaşlar bekliyoruz[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

heyt be kaan kim tutar seni:)
ben gelicem bide ivy gelicek zorla

beilow
lilynessy
ivy(umarım)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Yer : Ykm Önü
Gün : Cuma
Saat : 14.00 veya daha geç !!!
Yapılabilecekler : Leman da yemek , Kızılay da biraz turlamam , sinema isteğe göre nargile , isteğe göre akşam bara kalma.

Gelicek Listesi :

BeIlow
lilnessy
ivy

Bu kadar mı hadi arkadaşlar hafta sonu gidicem gelmişken bi pati buluşması yapalım hemen ???[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

ayıpsın vizelerden sonrada çakarız bi tane :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl ya ? başka bi il nerede yapayım ?[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

yalan olmuş yani:([signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

iki saat sonra ben gider:)
yalan oldu buluşmada!
bi bensiz buluşun ben gösteririm size:([signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

sen gittiğine göre buluşabiliriz artık hadi beyler :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

kaan sen yapma bari şunu yahu...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

eheh şaka şaka :P zaten çok işim var ankaraya uzun süre gelemem sanırım :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

adım işgüzar biri tarafından listeye yazılmış ama ben gelmiyorum buluşmaya falan..[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo ben daha şimdi gordum topic'i :) Bu event bölümü kapansın konular konu dışına açılsın diye topic açmıştım. Adamlar kitlediler bi de. Konu dışına açılsa ne ragbet olurdu.Tey tey...[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...