Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter crit %sini arttırmak için

Absolut

Öne çıkan mesajlar

EU forumlarında da sordum burda da sorayım :)
Alttaki şu anki eşyalarım.

Bs Cap
Will of marty
Spaulders of unseen
Sth cloak of monkey
Deathdealer breastplace 2% crit
BS Bindings
BS Gloves
BS Belt
BS Pants
BS boots (6 set item bonus %1 crit)
Sth ring of monkey
Masons ring
Blackhands Breadth %2 crit
Dawn's Edge x2x15 agi %2 crit

Stam 211
Agi 330

Crit % 12.24

Fakat crit %si çok düşük geliyor ve yükseltmem gerektiğini düşünüyorum. Bunun için DM en mantıklı instance çünkü crit %li maillerin en rahat düştüğü yer orası ve MC Onyxia vs yapma şansım yok.
EU forumlarda biraz açıklamışlar ama sizlerden daha dteaylı açıklama bulurum diye düşündüm. Öncelikle tribute run nedir? Hangi itemı DM hangi kısımdan kimden nasıl droplarım veya kimden nerden ne questi yapmam lazım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Günün Ruh Hali: Asabi

Sosyal ağlarda paylaş

bende 14.66 ctrit chance war
senin bisiler sacmaliyo bence absocum

ama pardon %5 talentten geliyo bende[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.

[Bu mesaj BonePART tarafından 09 Eylül 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlamıyorum işte yani görünen %7 crit itemdan geliyor, 330/52= 6.24 de agilityden gelmesi lazım ama denense toplamda 12.24 yazıyor. Bu crit %sine p tusuna basıp atakın uzerine gelip gormuyormuyuz? ve kitaba basıp gene aynı naneden gormuyormuyuz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Hanfi talentten %5 yav full MMyim banada geliyor olması lazım ne geliyorsa hehe
ha dogru birde ordan %5 crit daha geliyor olması lazım ki demekki 14.24+5 19.24 gostermesi lazım ama gosterdigi sadece melee crit %si herhalde .

[Bu mesaj Absolut tarafından 09 Eylül 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumda yapılacak en mantıklı değişiklik herhalde BS shoulder bulup onu taktıktan sonra BS Cap yerine DMden dusen Helmeti (%1crit) giymek oluyor. Böylece hem BSnin bonus%1 critini kullanırım hem de Yeni helmetten %1 daha crit almış olurum. Veya başka tavsiyesi olan?
Tribute run nedir bir de onu açıklasanız iyi olcek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu konuyla alakalı topic accaktım cok guzel oturmuş bu şöle bi durum var

Melee Crit
Spell Crit
Range Crit

3 crit var suanda var olan ui ile sadece melee gozukuo bunu herkez bılıo speelı hunter konusu oldugu ıcın es gecıorum range criti goremioz spell gibi aynı sımdı bız dm itemlerini topladım Criti 1 arttırdıgını soyluo ve melee tablosuna yansıo bu artış acaba bu sırf melee crıtımı arttıror yanı biz dm crit itemlerini topladıkca melee mı alıp başını gıtcek range ve melee crıt aynı deıl ozaman range e etki etmicek ? ee napcaz ozaman sırf agility abanmak mantıklı gelıo ? cunki bazı itemlerde melee crit arttırır dıo bazılarında range (goremedım hıc) bazılarındada spell :) spell crıt 1 arttırır dıen bı cok armor var melee de var pekı range neden yazmıo ? vs vs vs... çıkın işin içinden :D[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Itemlarin verdigi 2 cesit crit var
Crit with spells derse spell criti
Normal crit derse range ve melee yi artiriyor.

Ranged ve Melee nin buna ragmen farkli crit chancelara sahip olmasinin nedeni statla gelen crit chancein farkli hesaplanmasi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Agility
- Increases Armor Class by 2 for every point of AGI.
- Increases the chance of a critical hit with melee and ranged attacks. The amount of the increase is dependant on both class and level. For most level 60 character classes, approximately 20 points of AGI will increase your critical hit chance by approximately 1%. Rogues require 29 AGI for an additional 1% critical hit chance, and Hunters require 53 AGI for an additional 1% critical hit chance, but both of these classes also gain attack power from agility and the items available to them typically have much higher amounts of AGI.
- Increases the chance to dodge an attack. The amount increased is dependant on both class and level. For most level 60 character classes, approximately 20 points of AGI will increase your chance to dodge by approximately 1%. Rogues only require 14.5 AGI for an additional 1% dodge chance. Hunters require 26.5 AGI for an additional 1% dodge chance, but Hunters typically have a high amount of agility, as well as an Aspect spell that further increases their chance to dodge attacks.[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 09 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
EU forumlarında da sordum burda da sorayım :)
Alttaki şu anki eşyalarım.

Bs Cap
Will of marty
Spaulders of unseen
Sth cloak of monkey
Deathdealer breastplace 2% crit
BS Bindings
BS Gloves
BS Belt
BS Pants
BS boots (6 set item bonus %1 crit)
Sth ring of monkey
Masons ring
Blackhands Breadth %2 crit
Dawn's Edge x2x15 agi %2 crit

Stam 211
Agi 330

Crit % 12.24

Fakat crit %si çok düşük geliyor ve yükseltmem gerektiğini düşünüyorum. Bunun için DM en mantıklı instance çünkü crit %li maillerin en rahat düştüğü yer orası ve MC Onyxia vs yapma şansım yok.
EU forumlarda biraz açıklamışlar ama sizlerden daha dteaylı açıklama bulurum diye düşündüm. Öncelikle tribute run nedir? Hangi itemı DM hangi kısımdan kimden nasıl droplarım veya kimden nerden ne questi yapmam lazım :)

330/53=6,226
7 de itemlardan geliyo
5 de talentlardan
18.226 :) iyi bence[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
Sosyal ağlarda paylaş

28.5 critical sansım var toplam. MC gear da var tabi ama Dire Maul quest odulu kafalik,gene DM Westten Dusen Belt ,DM tribute Chest cric,DM Tribute Leggings Cric veriyor.Cric neck UBRS den dusuyor.Gene UBRS quest odulu Blackhands breath,UBRS ring 1 cric ring veriyor,Brd quest odulu 1 cric ring veriyor, 2x dawn edge iyi secim[signature][hline]Tamonikiden-Hunter
Burning Legion Alliance
Pain Train
Sosyal ağlarda paylaş

dm north chestden leggings of destruction alabilirsin, dm westdeki elf questinden de blackwood helm.

onun disinda ubrs'den painweaver band, av'den don julios band.

bunlarla 4% daha gelir iste. ;p[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim su anki itemlarımla crit yüzdem %16.34 veya %16.99 oluyo ( yani ui de görünen crit yüzdesi). DM tribute runlarından gayet iyi itemlar düşürmen mümkün, her lclass icin güzel itemlar var orda.

Itemlarımda sunlar:

Backwood Helm
Evil Eye Pendant
Black Dragonscale Shoulders
Dark Phantom Cape
Ogre Forged Hauberk**
Demon Howl Wristguards
Dragonscale Gauntlets
Warpwood Binding
Leggings of Destruction
Shadowy Mail Greaves
Don Julio's Band
Painweaver Pand
Royal Seal of Eldre'Thalas
Blackhand's Breadth

Silahlarda, 2xDawn's Edge ve Ancient Bone Bow
Eger Ogre Forged Hauberk yerine Deathdealer Breastplate giyersem görünen crit chance 16.34 den 16.99 a cıkıyor. Bu itemlarla Ranged Attack Power AoH ile 933. Itemlarımdan gayet memnunum tek istedigim Rhok'delar =).Tavsiye olarak crit chance icin Band of the Penitent'i (%1 crit veriyor sadece) eger crit chance ille de olsun diyorsan tavsiye ederim. Ben itemlarım yokken leather armor giymistim uzunca bir süre crit chance icin, örnegin Eye of Rend ve Blademaster's Leggings (UBRS dropları) kullanmıstım. Critical Chance agırlıklı gitmek istemek cok dogal ama Attack Power ıda göz ardı etmemek lazım.

/Glebriwyn, Burning Legion

[Bu mesaj Konn tarafından 10 Eylül 2005 06:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...