Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

th excorcism of emily rose

punishment

Öne çıkan mesajlar

said:
nymph, 03 Aralık 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
böhühü demeyin öyle ya.içimde kaldı cidden .almadılar bizi.sayemizde beIlow da gidemedi:p

lan bak ole dedinde aklıma ne geldi..geçenlerde saw 2 vizyona girdikten sora 3 ark sinemaya gittk ..kadın sordu kaç yaşındasınız die bende kem küm ettim işte 17 fln dedim allahtan kadın sempatik biiridi..işte arklar kusura bakmayın alamıcaz dedi..bende ya abla bis ne testereler gorduk bu bisi etkilemes dedik o ara kadın arkaya dondu bi adama baktı adamda girsinler gibisine kafasını salladı bende o gazla adama baş parmaıımı gostererk büüksün abi dedim meersem adam genel müdürmüşş bis de kankaymış gibi abni büüksün flnn.. çok waşşaktı yaa:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN
proud to be armenian
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Udinen, 03 Aralık 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
Filmi seyrettim..Ciddi anlamda "kalbi olanlar, cinli perili hikayelerden korkanlar, yalnız yaşayıp geceleri geç uyuyanlar (saat 3 gibi)" filme mutlaka gitsin çok eğlenceli...

kanka çok eelenceli demişin hakkaten korkunç dimi yoksa dalga maksadında mı dedin[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN
proud to be armenian
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi
ilk bolumu oldukca urpertici. Hele birde konulari seytanlari biliyorsaniz. Yani biraz hristiyanlik tarihiyle ilgili bilginiz varsa bayag urpertici.

Neyse beyler bul filmde muslumanlikla hristiyanlik arasindaki farki cok iyi goruyoruz.

Hristiyanlik aci cekerek iyiligin gelecegine inanirken, muslumanlik mutlu olarak yasayarak cenneti sunuyor.

Neden peki gercek yasamda oyle degil:)

Bu arada filmin birinci yarisi bayag saglam. Kliseler cok saglam kullanilmis. Ama urpertiyor. Ilk yari bittiginde dev gibi salon %100 dolu olmasina ragmen ohh dedi. Ikinci yari birinci yari kadar iyi degil daha cok mahkeme sahneleri falan. Ama bayag bir zamandir izledigim en iyi korku filmiydi. Tavsiye ederim. Kucuk cocuk bir yigindi sinemada(carrefour natiulus).
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matama, 05 Aralık 2005 04:13 tarihinde demiş ki:
acikcasi
ilk bolumu oldukca urpertici. Hele birde konulari seytanlari biliyorsaniz. Yani biraz hristiyanlik tarihiyle ilgili bilginiz varsa bayag urpertici.

Neyse beyler bul filmde muslumanlikla hristiyanlik arasindaki farki cok iyi goruyoruz.

Hristiyanlik aci cekerek iyiligin gelecegine inanirken, muslumanlik mutlu olarak yasayarak cenneti sunuyor.

Neden peki gercek yasamda oyle degil:)

Bu arada filmin birinci yarisi bayag saglam. Kliseler cok saglam kullanilmis. Ama urpertiyor. Ilk yari bittiginde dev gibi salon %100 dolu olmasina ragmen ohh dedi. Ikinci yari birinci yari kadar iyi degil daha cok mahkeme sahneleri falan. Ama bayag bir zamandir izledigim en iyi korku filmiydi. Tavsiye ederim. Kucuk cocuk bir yigindi sinemada(carrefour natiulus).

abi şu işleere allaınızı sewiosanız hristianlıı karıştırmayn ya nalakası war fitil olourm burda ya sanki müslümanlar şeytana inanmıo dielim ozmn o adını azınıza almak istemediiniz 3 harfli warlık lara karşı nie onlem alıosnz bbuda şeytani bişe onlara karşı muskalar falan yazmak..demek ki müslümanlıktada bole şeler war...lütfen bu hristiyanlık müslümanlık konusu kapansın artık[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN
proud to be armenian
Sosyal ağlarda paylaş

Cine koyayim size bisey olmasin arkadaslar. Din tartismasi acmayin bosuna : ) Inanmam ben öyle seytana cine falan, insanin kendi kendine yarattigi, kendi kendine korktugu seylerdir bunlar. Varligina inanirsan, gercek olurlar. Hatta bahsettigimden anlamak icin Iskelet Anahtar'i izleyebilirsiniz tam benim düsüncemi savundugu icin cok begenmistim : )

Ha neyse konuya dönersek, zerre inanmam dedigim gibi cine seytana falan, ama özellikle ilk bölümde gayet ürktüm yani. Bakamadim bircok sahneye olay olacagini anlayinca falan : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pek beğenmedim ya açıkcası arkadaşların dediği gibi ilk sahneleride izledim ama bi gerilim olgusu içine girmedim. Bence diğer gerilim filmlerinden farkı olmayan bir film biraz şişirilmiş ve abartılmış okadar.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...