namesiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yılbaşında ytldeki y kalkacak tl olacak felan diyolardı olucakmı gene öyle[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dendi ama gundemde yok . bilmem . kalkmaz herhalde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ole baba eski paraları elden cıkarmaya bak uyandıramda[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 olucaktı hesapta ama ozaman eski paraları toplatmaları grekmez mi?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 eski paralardan cok az kaldı zatende o dediğin şey bu yılbaşı değil seneye.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eski para yok denecek kadar azaldı.Son 1 aydır hele hiç görmüyorum.[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Kaderimde budamı vardı sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler görmeyim bidaha.. [Bu mesaj Neron tarafından 05 Aralık 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben bugun en eski 50 bin lerden caktım turyola ahahah... hani su kocaman olanlar varya. ee ama hakettiler hergün cay alalım diye bozuk para veriyolardı üst olarak. ben de habire geciriyorum bozukları eskileri ahah[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yeni 1 liralar da hep fake be arkadaş bugün halk otobüsünde 5 tane fake 1 lira kakalamışlar bana ben de elden çıkarayım derken 4 tane sosisli yedim[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bi tarih verildi mi bilmiyorum ama bakanlar kurulu kararıyla kalkacak diye biliyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: toggie, 05 Aralık 2005 21:42 tarihinde demiş ki: ben bugun en eski 50 bin lerden caktım turyola ahahah... hani su kocaman olanlar varya. abi naaptın o para harcanırmı ya. o paralarla her türlü kavanozu vs kırıyosun atınca =P daha da ilginci araba hırsızları kullanıyo onları.sessizce cam patlatır onlar. kötü bi bilgimi verdim lan yoksa?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fistan saolasın bende onlardan cok var araba da cok bizim orada gece ben artık butun oartalı yıkarım artık:D:D:D[signature][hline]Luci Yalan Olamk Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bana paso kakalıo şerefsiz doğu kampüs büfesi. 2 tane düzgün bi milyon verio arasında 1 tane paçavra 1tl çıkıo. paso bozukluk verio. ama evet çok az kaldı. haa bu arada evinde gizlice para biriktiren varsa bir an önce ufaktan ufaktan paraları ytlye çevirsin. ama mesela şimdi elimizdeki ytller de gene tl olcak. 2 defa deiştirin o zaman :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bize eski 250 veriolar be[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fake 1 lira nasıl oluyor?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben bu topici nasıl yılbaşı ve liv tyler diye okudum yahu töbe töbee[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zuhauah fistan sen nerden bilion bakiim ??[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Evet ytl 'nin y'sini kaldıracak düz tl olucak.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar