Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid

TheCrusher

Öne çıkan mesajlar

ya şöyle diyim druid mesela düşük levellarda adamı eziyor gibi geldi bana
mesela cat forma geçiyor adam
karşısında warrior var diyelim
lvl lar 25 olsun
druid eziyor warrioru
yani tabi sonradan işler değişiyor ama =)
druid son talent duzenlemelerıyle cok kral bı sınıf oldu .
ama ben warrior oynuyorum o ayrı =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

ya onları oynadıkca goruceksın,belirli birşey yok en azından benım ıcın.
Cunku duruma gore karar verıyorum anlık yanı,Alışması biraz zor tüm barlar tuşla dolacak + 1-2-3 barları ayırmalısın.Caster ken atabıldıklerını 1 e at,kediyken 2 ye,ayıyken 3 e at.Shifte basıp roll yaparsan mouse la cok cabuk gecersın.
Bide feral charge,dash,prowl,natures grasp,faerie fire gibi anlık gerekebilen buyulerı 1-2-3 ten bagımsız olarak sol ust bara alırsan cok ıyı olur.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 03 Aralık 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
öyle bişey yok ki? Bende otomatik değişiyo barlar shape değiştirince

herkesde öyle değil mi ??

said:
SoulCube demişki
lvl lar 25 olsun
druid eziyor warrioru

yok abi. daha sonra da druid eziyor :))[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali
Sosyal ağlarda paylaş

catform yada bearformdayken mananı gösteren bir addon vardı. ismini hatırlayamayacağım ama burdan bulabilirsin.
http://www.curse-gaming.com/mod.php?sectid=15

ayrıca burada druidbar ve druidtimer oldukça işine yarayabilir.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeppelin, 03 Aralık 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
said:
Sensible, 03 Aralık 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
öyle bişey yok ki? Bende otomatik değişiyo barlar shape değiştirince

herkesde öyle değil mi ??

said:
SoulCube demişki
lvl lar 25 olsun
druid eziyor warrioru

yok abi. daha sonra da druid eziyor :))

haha aynen öyle.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Sosyal ağlarda paylaş

valla bende sabit barlar =).Heh sorun var sanırım.Gerçi rogue la oynarken değişiyor ama druidle oynarken barlar sabit.Keşke değişse :(.
Bu arada Druid in imbalık bir olayı yok,Aslında bakarsan her karakter epic olarak dehşet silahlar alırken biz sadece statlarından faydalanabildigimiz için biraz gucsuz kalıyoruz[signature][hline]By blood and honor we serve
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 03 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
lvl lar 25 olsun
druid eziyor warrioru
ama ben warrior oynuyorum o ayrı =)

Sen herhalde hic lvl 40 yada 30 dan once Shamanla karsılasmamıssın. Tek bi ozellıkten bahsedeyım, druidler travel formu lvl 30 da alırken shamanlar 20 de alıyo + earth shockla sen heal atarken buyunu interrupt edebılıo :)
Sosyal ağlarda paylaş

aha aradan gene shaman girdi olaya.. nese...

druid bence de cok ii bi class. taktigini de o anlık ayarlamalısıın bence. ama genel seyler var mesela hangisinde bear form, ne zaman cat form olman gerektigi gibi. daha ii bilen biri anlatır heralde simdi:P meleelere karsı bear olacan(vaay ne bilgiliyim:D).. dewamını bi druid anlatsın:P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Souffless, 03 Aralık 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
SoulCube, 03 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
lvl lar 25 olsun
druid eziyor warrioru
ama ben warrior oynuyorum o ayrı =)

Sen herhalde hic lvl 40 yada 30 dan once Shamanla karsılasmamıssın. Tek bi ozellıkten bahsedeyım, druidler travel formu lvl 30 da alırken shamanlar 20 de alıyo + earth shockla sen heal atarken buyunu interrupt edebılıo :)

hehe shamanların ki sadece travel form bide dans edebiliyor.
Ama hakkaten ES guzel buyudur,ve gereklıdır[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

ya müdür tamam haklıısn da shamanı ne karıstırıyonuz
biz shamana laf dedik mi =))
bi de druid sonradan da eziyor diyonuz usta warrior bi item kastımı insane critlerle artık karsısına druid mi geçer shaman mı geçer bilemem.bunu demek isityorum.
yoksa druidin healını şuyunu buyunu rootunu falan karıstırmıyorum.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

classına gore taktıgı deişir mesela mage se cat form stealth gideceksin baktın işler kotu gıdıyor normal forma gec kendıne heal at mage e 1 kere moonfıre sonra tekrar cat form dash aç çatır çutur patçala[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url]
Sosyal ağlarda paylaş

Mage' karşı catform yalan. Spell interrupt olmadıkça catformda açılış dışında kullanırsanız pek bişey yapamazsınız mage'e,bigüzel yer sizi. Catformla açılışı yaptıktan sonra direk rej+reg sonra bear form. Sonra zaten mage oyunu mu bırakır napar bilemem :) 2xhot + stun + feral charge falan...[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Free Domain
Sosyal ağlarda paylaş

walla druid en imba classlardan birioldu talent değişimi ile
talentlar değiştikten sonra 30 21 talent dizilimi ile shamanları çok kolay almaya başladım
şu anda rank kasmak için 20 balance 31 restoyum(resto mc bwl için)
abde elinde hand of raggy ile warrior geliyo ve o wrath seti var üzerinde
ng atıyom kalıyo gerisi moonfire criti(her 2 saniyede bi 300-400 düz 550-700 crit)

wsgde ise druidler yine imba hatta en imba yerleri rank setiniz varsa % 15 formlarda hız bouns geliyo
ve diğer druid lerden de hızlı oluyosunuz
mounta binmişş gibi gidiyousunuz formda (eh bide speed ench varsa)
Sosyal ağlarda paylaş

crusher bab. yukardaki sabit linklerde talent buildler ile ilgili bilgiler var. ve daha detaylı bilgi almak istiyorsan wow-eu yada wow-us druid forumlarına girersin. okursun druidler neler konuluo ne edio sonra kendin karar verirsin. tabi vidyo izlemek çok önemli. o nedenle bu siteyi ihmal etme. sonra pvp mi gitcen pve mi kasıcan neyse ona yönel.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Souffless, 03 Aralık 2005 22:25 tarihinde demiş ki:

Tek bi ozellıkten bahsedeyım, druidler travel formu lvl 30 da alırken shamanlar 20 de alıyo

şöyle de bir durum var ki, druidler travel formu instant kullanabilirken, shamanlar 1.5 sn falan cast bekliyorlar. bu sırada artık interrupt mı yerler, cheap shot mı, polymorph mü bilemeyeceğim artık.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
Sosyal ağlarda paylaş

şamana zaten gank girişiminde pek bulunulcağını sanmıyorum :D haa lvl60 da wsg de ab de felan sorun yaratır diosan. pratikte şuanda öle bi durum yok zira şamanlar imba :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...