jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 şöyle öneriyorum ki tarih: 14 ağustos perşembe yer: kal önü saat:17.00 kabul edilmiştir ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: jankis, 09 August 2003 15:23 tarihinde demiş ki: şöyle öneriyorum ki tarih: 14 ağustos perşembe yer: kal önü saat:17.00 kabul edilmiştir ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) st joseph önü :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 sus bakim sen[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 eminönü[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 tamam kal ın önünde buluşalım... (kabul ediyorum yane)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 tamamdır beyler Jaan kabul etti kal i ozm iş bitmiştir :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ya allloo arkadaşlar akıllı olun sizin aklınızı alırım :P st. joseph'e girmeyi deneyeceğiz önce o yüzden st. joseph önü diyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ama kal önü buluşulacak hacı sabo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yahu neyin tartışmasını yapıyoruz ki zaten ikisi yanyana muhakkak görürüz birbirimizi ama bir liste çıkartalım böylece vaktinde gelemiyen filan olursa tespit eder biraz bekleriz...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 eski okulumun önünde toplanacazişte bananen banane alırım aklınızı :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: jankis, 09 August 2003 17:32 tarihinde demiş ki: ama kal önü buluşulacak hacı sabo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) sen temiz bi dayak istiyosun sanırım, yoksa pis mi olsun ? lol[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 beyler şu sen jozef olayını bi kenara bıraksak diyorum. Orayı hiç sevmem. Zaten kesin almazlar hiç uğraşmayalım paşa paşa kal ın içinde o anda gölge olan en düzgün pota da oynayalım. (düzgün pot hem de kal da hadi ordan...) Okulun önünde toplandığımızda beni zaten kesin tanıyacaksınız (garanti ediyorum) kimbilir belki bende kalda okuyan diğer kişileri tanıyor olabilirim. Maçların fairplay çerçevesinde olmasını temenni ediyorum ( çok kibar oldu). basket topu olan herkes getirirse iyi olur zaten benim söylemem gerek yoktu... (ne dedim ben ?)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben-babacum-phalanx bizim takım eha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ben, Jaan aynı takımda olalım ehehe zaten ikimizin boy toplamı en az üç kişi ediyodur. Bide Dyna bizden olsun oda Shaq'ımız olur:-P[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 geçen sefer yaptığımız gibi kurulcak takımlar arkidişler no heyecan[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Geçen sefer nasıl yaptınız ki? Eğer kendimiz seçersek bende axedice ile aynı takımda olmak isterim.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 9 kişiydik 3erli 3 takım olucaktı. 3 kişi tek tek adam alıştı[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 tekerleme gibi olmus bi sahaya gidelim 2 atış yapalım sonra takımlar denk olsun diyerekten alırız adamları :) geçen seferki gibi büyük üstünlük kurmayak :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: DynamicK, 10 August 2003 11:31 tarihinde demiş ki: tekerleme gibi olmus bi sahaya gidelim 2 atış yapalım sonra takımlar denk olsun diyerekten alırız adamları :) geçen seferki gibi büyük üstünlük kurmayak :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net hati lean zar zor yendiniz :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: PhalanX, 10 August 2003 13:31 tarihinde demiş ki: Jankis bro bana fazla güvenme :) Bi de pas atmazsanız falan döverim ona göre :)[hline]Just gris.. benim kurduğum o takımdan sana daha fazla pas atçak bi takım bulamazsın sölim euahuea neyse abi sen bu işi futboldan iyi biliyosan korkulur senden onu belirteyim :) neyse takım kurdurtmuyo zati adamlar bakarız artık[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 topu ben getiriyom gene oke? sonra top cok agır veya top gs li falan diye mızmızlanmayın ha delikanlıların oyunu basket delikanlı takımın topu ile oynanır :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ağır top mu? gs li top mu? böyle mızmızlanan insanlar mı var? topun üzerindeki tırtırlar (adı herneye) erimemiş olsun yeter yani elimden kaymasın yeter. Bir de topun yuvarlaklığı bozulmamış olsun ve havası kesinlikle full olsun. Bir kaç tane top getirseniz daha iyi olmaz mı? En azından seçim şansımız olur :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 [Bu mesaj Jaan tarafından 10 August 2003 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Jaan, 10 August 2003 14:54 tarihinde demiş ki: ağır top mu? gs li top mu? böyle mızmızlanan insanlar mı var? topun üzerindeki tırtırlar (adı herneye) erimemiş olsun yeter yani elimden kaymasın yeter. Bir de topun yuvarlaklığı bozulmamış olsun ve havası kesinlikle full olsun. Bir kaç tane top getirseniz daha iyi olmaz mı? En azından seçim şansımız olur :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 lol adam böle mızmızlananlar mı var diyo sora 2.paragrafdaki söylediklerine bak ilahi jaan kopardın beni dalga geçion sandım 2.paragrafta eauheau tırtıkları erimiycekmiş rofl [hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 10 August 2003 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 :p sonra sıpoldıng olsun dıcektu de utandı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bide kobe bryant o topla 1 kere maç yapmış olsun dicek az bekleyelim :) top yeni abicim tırtıkları süper havası tam hiçbir bozulma yok ne yumurta ne baska bişi yok :) normal toplardan biraz agır ama ana gore gayet iyi:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar