Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. geleneksel paticik basketbol maçı...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

olay şudur
kal ın önünde buluşulacak
st.joseph e girilmeye denencek
olmazsa kal da oynanıcak (mecburen)
ve sora minyatür maç yapılcaktır
uymayanları urzanın takımına verecez

şaka şaka =) adam iyi oynuyo ehu .. futbol topu da getirin heh[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

ulen basket oynarım da futbol konusunda pek yetenkli değilim (hatta hiç değilim) Ama olsun sizi kırmamak için futbol da oynarız :-P
maçın kal da olması sevindirici 1 seneden sonra ilk defa okulumu tekrar görecem hey gidi hey az smaç basmadım mı o potalara :-P[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PhalanX, 08 August 2003 05:09 tarihinde demiş ki:
O zaman bu hafta full basket oyniyim de yalan olmasın futbol da yaptığımız karizma :)[hline]Just gris..

[Bu mesaj PhalanX tarafından 08 August 2003 05:12 tarihinde değiştirilmiştir]

seni durdurmanın tek yolu yanına urzayı vermek taktiğin çözüldü phalanx kusura bakma euha[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 08 August 2003 12:34 tarihinde demiş ki:
18 inde açılıyor fbm.. 16 sında işim olmasa gelirdim :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere

son karar 16 sı deel zati
ondan önceki perş ya da cuma dedik
kararlaştıralım
hangisi uygun ?[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bir tarih oluversin işte kesin bir tarih yazalım herkez ona uydurmaya çalışsın kendini mesela cumartesi fena değil ...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

tamam madem perşembe ye bi ilgi var perşembe günü yapalım herkez gelsin güzel turnuva çeiririz... saat olarak ise sanırım birşey konuşulmadı ama şey şöyle biraz vakit geçince başlasak 17-18 gibi... böylece güneşin altında kavrulma sorunumuzda çözülür. e aramızda dark elfi var vampiri var güneş kasar bizi (böah iğrenç espiri yaptım be)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Kenderleme, 09 August 2003 04:55 tarihinde demiş ki:
gün perşembe ya da cuma hangisi olursa olsun saat olarak 4-5 civarı öneriyorum. ha başka saat olursa yine gelirim ayrı mesele :)[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir]

4-5 gibi kenderleme olursun şekerleme
gel 17-18 arası buluşalım
yapalım maçları peş peşe

;)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...