sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 st. joseph olacakkkkkkkkkkkk AAAAAUUUUUUUAAAAA[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 siz gelin tuzlaya kapalı sag kapatalım 50 mılyon saati... 10 kısıden 5 mılyon cıkar ama mıs gıbı parke gıcır gıcır yenı zaten bınada ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 kal iyidir derim.. sonra futbol da oynanıyo pek güzel[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 olay şudur kal ın önünde buluşulacak st.joseph e girilmeye denencek olmazsa kal da oynanıcak (mecburen) ve sora minyatür maç yapılcaktır uymayanları urzanın takımına verecez şaka şaka =) adam iyi oynuyo ehu .. futbol topu da getirin heh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ulen basket oynarım da futbol konusunda pek yetenkli değilim (hatta hiç değilim) Ama olsun sizi kırmamak için futbol da oynarız :-P maçın kal da olması sevindirici 1 seneden sonra ilk defa okulumu tekrar görecem hey gidi hey az smaç basmadım mı o potalara :-P[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Sırıksınız olm siz. Beyninize kan gitmiyo laaayn!! *!Bodur şişko tribine girmiştir.*[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 cumartesimi şimdi? ii ii bende u arada topumu ariim... nereye gider bu top yaa!!![hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 tamam cmarttesidir hey gelenler okeyleyin ayın 16 sına geliyo ona göre soradan işim çıktı ah vah vs olmasın[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 hatta bence aramızda çalışan yok ise hafta içi yapalım perş veya cuma (dyna'nın sınavlar biter bitmez)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 o da bana uyar[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: PhalanX, 08 August 2003 05:09 tarihinde demiş ki: O zaman bu hafta full basket oyniyim de yalan olmasın futbol da yaptığımız karizma :)[hline]Just gris.. [Bu mesaj PhalanX tarafından 08 August 2003 05:12 tarihinde değiştirilmiştir] seni durdurmanın tek yolu yanına urzayı vermek taktiğin çözüldü phalanx kusura bakma euha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 amanın ben Urza dan olmam peşin söyliyim :P[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 şimdi perşembe olabiliyosa ben ve kendercik geliriz galba.. sonrasında olcaksa sadece ben gelirim.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 gelırım... *!dershane nın 18 ın ede acılmasını umar* bu arada fbm kacında acılıyor?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 18 inde açılıyor fbm.. 16 sında işim olmasa gelirdim :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: -coLdwind-, 08 August 2003 12:34 tarihinde demiş ki: 18 inde açılıyor fbm.. 16 sında işim olmasa gelirdim :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere son karar 16 sı deel zati ondan önceki perş ya da cuma dedik kararlaştıralım hangisi uygun ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 way bea tüm paticik bizim okulda kasıomus basket futbol fln ama ben gelemicem :( neyse okullar acıldıktan sonra oynarmıyız bi daha ark lar ? hatta ayarlayabilirsem kal in salonuda emrinizde :) ama tatilden sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yahu bir tarih oluversin işte kesin bir tarih yazalım herkez ona uydurmaya çalışsın kendini mesela cumartesi fena değil ...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 perş ya da cumadan biri olacaktır ben perş derim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben de perşembe demekteyim[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Anaa spor bölümüne bakmıyodum direk basket maçı şeetmişsiniz hemde ikinci defa. En baştan okumadım, şimdi yer var mıdır bana?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 var var gel haftaya perş kal önü saat konuşulacak daha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 gün perşembe ya da cuma hangisi olursa olsun saat olarak 4-5 civarı öneriyorum. ha başka saat olursa yine gelirim ayrı mesele :)[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tamam madem perşembe ye bi ilgi var perşembe günü yapalım herkez gelsin güzel turnuva çeiririz... saat olarak ise sanırım birşey konuşulmadı ama şey şöyle biraz vakit geçince başlasak 17-18 gibi... böylece güneşin altında kavrulma sorunumuzda çözülür. e aramızda dark elfi var vampiri var güneş kasar bizi (böah iğrenç espiri yaptım be)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Kenderleme, 09 August 2003 04:55 tarihinde demiş ki: gün perşembe ya da cuma hangisi olursa olsun saat olarak 4-5 civarı öneriyorum. ha başka saat olursa yine gelirim ayrı mesele :)[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] 4-5 gibi kenderleme olursun şekerleme gel 17-18 arası buluşalım yapalım maçları peş peşe ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar