vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tesekkür ederim tekrar.. =) hala dogum günüm, 2-3 saatcik kaldi . bugün benim doomgünüm lan , istedigimi yaparim havalarindayim=P[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" 04 aralik 2005'de gerceklesmis Bir msn dialoğu, Griswold: sana ne lan dingil mix:din sensin. gil de sana girsin Griswold: kendi kendine gir kerem lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o zaman bir daha kutlamamızda zarar yok. Tekrar doğum günün kutlu olsun vaniLLe. Gönlünden geçtiği gibi nice 18 yıllar yaşaman dileğiyle...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kışın & sonbaharda doğanları çooook severim : ) doğum günün kutlu olsun (ama yazın doğan birine aşık oldum ;p)[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star.
trapt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Şincik doğum günün o zaman bak taam saatinde atalım :) Nice mutlu yıllara ...[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Böylece bir doğumgününün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız... Yapımda ve yayında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür eder, bir dahaki doğumgününde buluşmak üzere hepinize saygılar sunarım efendim. [Applauds] [Fade Out][signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
uninvited Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 DOGUMGÜNÜN MÜBAREK OLSUN CANIM KARDESIM, ILK GÖZAGRIM....KÜCÜK KURBAAAAMMMM..... seni seviyorum... ablan...
malik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tbr ederiz :)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ablan bile bu tarihte kutladigina göre ben de kutlayabilriim sanirim : ) Hepi pörtlek efendim, 18. yasiniz hayirli olsun[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 cok tessekkür ederim efendim =)[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim I want you to lead me take me somewhere don't want to live in a dream...one more day Sure, if we change my perspective im certain i will change today! im certain it will change our ways when things fall into place .. lylide..
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Tavnoç hanım kızımızın doğum gününü kutluyoruz. Nice mutlu ve patili yıllara =] *!arada patiye de pay çıkartmayı ihmal etmez*
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kutlu olsun vanil gerçi geç oldu ama olsun giremedik napalım :D bu arada benimkide 4 aralık fazla bilen yok tabi açılmaz neyse iyi ki dogdun nil[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tesekkürler senin de gecmis dogum günün kutlu olsun , nice yillara pluton ! =)[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim I want you to lead me take me somewhere don't want to live in a dream...one more day Sure, if we change my perspective im certain i will change today! im certain it will change our ways when things fall into place .. lylide..
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 en çokta ehliyet alabileceğim için mutluyum Oleyyy :D[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir
Öne çıkan mesajlar