Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Stay Night

kymophobia

Öne çıkan mesajlar

Eclipse'den trailerini çektim bunun.
Ocak 2006'da başlayacakmış.

Çizimler, konuşmalar, karakter animasyonları ve konu bana Full Metal Alchemist'i ve Erementar Gerad'ı anımsattı, beğendim.

Konu yaklaşık olarak şöyle;

Yeraltında, büyülerin ve güçlerin olduğu yerde bir savaş sürmektedir. Kahramanımız ailesini bir yangında kaybetmiş, sonra da onu evlat edinen büyücüyü de yaşlılığa kurban vermiştir.
Birgün kahramanımız bu güçlerden ikisinin savaşına şahit olur. Bu yüzden yokedilmesi gerekmektedir.
O yok edilemeden, bir sınıf arkadaşı tarafından kurtarılır ve bir soruya cevap vermesini ister; "Sen benim efendim misin?"

Konu farklı gibi olsa da biraz ondan bundan benzerleri almaca gibi de görünüyor. Göreceğiz bakalım ne çıkacak...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

2. resim WP zaten, sadece karakter oldğu için koydum. Trailer'dan sahne kesemedim koymak için, sanırsam DirectX sorunum var...

Bu arada evet, bildiğim kadarıyla PS2 RPG oyunuydu. Anime duyurulduktan sonra oyunu yapıldı (sene 2004), anime rafa kalktı. Sonra 2006'da animeye geri dönüldü.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm...İlk Resimdeki Olay Suikoden 2 Deki Black Sword Rune ün 1000 Swords Büysünü kopyası Bea...ahha...Hmm İndirelim Bakalım...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
[spo]emiya shiro ile archer çok farklı kişilklerdeki iki insan. Archer insanları kurtaramayacağını kabullenmiş birazda bıtkın bir tip. Bence holy grail en az o istiyordu. İkincisi o öldüğünde yeniden dirilebiliyordu. Bir başka durumda archerın öldürmeden önce berserkerı yaklaşık 7 kere falan öldürmesi. Zaten archer dayak yediğinden değil aşırı gücünü kullandığından yok oldu...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyunları oynamış adama neyi anlatıyortsun ki. Gelecek 3 sezonuda sayabilirim...

[spo]
hem farklı kişilikler derken Archer emiyanın insanları koruma isteğini yitirmiş hali. Ne yaparsa yapsın insanların öleceğini bildiğinden biraz bıtkın bir tip ama emiyayı seviyor sevmese kolunu ona vermezdi[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah wow'daki paladinim tam böyleydi tbc'den hemen önce, divine shield açıp crusader strike ile one shot. öncesinde bunu seyrettiğimden çok keyif almıştım. :p

[spo]şaka bir yana son bölümdeki savaşın bitişi kısmına halen bayılıyorum, çok güzel sonlardan biri. gılgamış'ın son sözleri çok etkileyiciydi.[/spo]

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 01:14 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Day 1
3 seçimde Önemli değil, Rin flagi burda açılmıyor

Day 2
walk sakura home

Day 3
stop her
follow them
bring back saber

Official UBW flag bu arada açılıyor, nefis bir demo izliyceksiniz :>

Day 4
Önemli değil bu seçimler sadece biraz farklı muhabbet oluyor 2. de moe saber var ama

Day 5
go see how saber's doing
jump back to the hallway
can i hand her my command spell ?
i can pull out this nail in my right arm
i can't say for sure

Day 6
i'll stop fuji-nee's wrongdoing before sun sets

day 7
she is after me i'll give up and go out there
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...