Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Merhaba silkroad elveda knightonline:D[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yaw KO kadar ezik bi oyun yok nasıl oynadınız aylarca? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ya ben şimdi çekiyom ama adsl de arada sırada kesiliyo napcaz internettenmi indirim cdye alıp eve mi götürsem?[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 flashget falan kullan ?[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo SO: daha başlayamadım [Bu mesaj Fly tarafından 01 Aralık 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Nasıl?[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yaw deliricem bende flashget connection hatası verio. socked error 10061 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 efsane sarsie welcome :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Abi ben bunu nasıl yüklücem ya! daha %3:([signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hoğdeldin[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Slider, 01 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: yaw deliricem bende flashget connection hatası verio. socked error 10061 offf Yüklemeyi daha fazla parcaya bolmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 %25te %75 var az gitti çoğu kaldı:([signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Evet %30 oldu olcak[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Neyseki sarsie su an serverlar kapalı gelene kadar senin yüklemeler biter şanslısın :) oyunda adım solona su an 12 level oldum oyun içinde beni bulursan beraber kasarız bu arada % kac oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yarıya geldim sayılır %44[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yüzdüm yüzdüm souna geldim bırakmak yakışmaz artık!%46 saat 9a gelince dolar[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sarsie? uleee bizi birakip silkroad a mi basladin ? =([signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Knight ı Dupe ve editler sarmıştı. tamam yine aksarız falanda kosp ta son noktayı koydular. Bende şuan Download ediyorum %9 da İnş inecek bugün :)[signature][hline]Asdasddas asdasd asda Daytttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkkomando Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 abi süper eğlenceli bi oyun süper bişi.... bence şiddettle tavsiye ederim knight offline silkroadonline :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 knight gibi olursa oyun bırakırım.Hele ki Knight FOrumlarındaki adamlar gelirse toptan[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Benim bildiğim KO cu içinde bug bulunmayan oyun oynamaz. Yoksa bile hemen bir bug bulur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: DarKRideR, 04 Aralık 2005 21:45 tarihinde demiş ki: knight gibi olursa oyun bırakırım.Hele ki Knight FOrumlarındaki adamlar gelirse toptan olum zaten bırakıcaz dark n light çıkınca bütün swg tayfası olarak ona başlıyoruz ordanda dungeons and dragons online (yıllarca dungeon masterlığı yaptım millete şimdi oynama sırası bende ;) deli bi dd oyuncusuyumdur )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ddo gelene kadar idare edicez artık :D[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o oyun çıktımı role play nası oluyomuş hepinize öğreticem :):) ciddiyim![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Gwindon, 04 Aralık 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 04 Aralık 2005 21:45 tarihinde demiş ki: knight gibi olursa oyun bırakırım.Hele ki Knight FOrumlarındaki adamlar gelirse toptan olum zaten bırakıcaz dark n light çıkınca bütün swg tayfası olarak ona başlıyoruz ordanda dungeons and dragons online (yıllarca dungeon masterlığı yaptım millete şimdi oynama sırası bende ;) deli bi dd oyuncusuyumdur ) Lord Of The Rings Online 'İ geçmişssin abi :D Sözün vardı ayıp ediyorsun :D Revhasların yanına Wow'a mi geçsek ne dsfsd :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 aa doru bak onu unuttum nese parasıyla diilmi kardeşim onada başlarız :D edit: ama wow a diil söleyim :) yeminimiz var döneklik yapmayalım anron dçver yoksa[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? [Bu mesaj Gwindon tarafından 05 Aralık 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar