Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vokal aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
89-90li insanlarin bu tur seyler dinlemesi ve calmasindan guzel birsey olabilir mi?
Adamlar yasitlarinin veya tvlerin dinlettikleri yerine kendi cabalariyla birseyler ogrenmisler, onlar uzerinde calisiyor. Basliga gelince insallah size uyan bir vokalist bulursunuz, ben 10 senedir bulamadim kendim, o yuzden asla saglam bir grubumuz olamadi, Turkiye'de iyi hard rock vokali yapan biriyle tanismadim(Lutfen Sebnem Ferah harika gibi yorumlar gelmesin). Hard rock diye basladim, 10 sene sonra bugun kendimi yerel barda hafta 2 saat blues calarken buldum, kotu birsey oldugu icin soylemiyorum, blues cok guzel ama vokalist bulsaydik super olurdu diyorum acikcasi.
Iyi sanslar arkadaslar.
Mesaj tarihi:
bana kalsa ben biraz daha metal tarafından alıp rocka kaydırıcam dire straits pink floyd bilmemne ama oyle de olmuyor.

çaktırmadan son bir up
Mesaj tarihi:
arkadaşım adamlara şunu yapın bunu yapın demeyin ya.allahaşkına.bak allahın adını verdim nolur yapmayın şunu.her kafadan bi ses çıkıyo "yok beste yapın yok güfte yapın yok rap çalın industrial metal yapın arabesk nü black death gothic ska progressive türkü power alternatif hebele hübele arapça hintçe çalın piyasa yapın ortalığın a.k. yarsınız manita yaparsınız bilmemne bıdı bıdı bıdı bıdı bıudbdnındıdnıddgdg diye herkes fikir söylüyo ya.ya sanane kardeş adam istediğini çalar,orda ilan var yani.şu tarz vokalist arkadaşlar bizle temasa geçsin lütfen demiş adam ne diye yorum yapma ihtiyacı hissediyosunuz ki? kusura bakma ama kızacam yani bu noktada.adam ilan vermiş usturupluca,yoksa işin yazma ya...(bu arada ben de işim olmadığı halde yazıyom ama dayanamadım artık) ya var ya bu paticikte herkes birilerine ayar verme,bişeyler öğretme,üstünlük sağlama,üstünlüğünü kanıtlama çabasında.adam metallica seviyoruz cover'lıyoruz, diyosa bi susun arkadaşım ya.şunu çal metallica piyasa işi falan demeyin ya.çok reca ederim.sonra hırgür çıkıyo.industrial'ını kendin çal evde.gelecekte de paranın şöhretin anuna koy afedersin.biz hala metallica falan ile uğraşıyo olalım fakir ama mutlu.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.

[Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 05 Aralık 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Portnoy'um benim.
Senelerce yan komşunun arabesk dinleyen oğlu bile Metallica dinliyor diye Metallica dinlemedim sonra zorla dinlettiler.Ben eşşeğim diye anırasım geldi "niye dinlemiyormuşum lann" diye.Bu çoğu şey için de geçerli.Adamlar babalar gibi hard yapar heavy yapar bize ne.
Onlar mutlu olduktan sonra bize de elvyn'in figürlerini yemek düşer.
Umarım birilerini bulursunuz.

[spo1=çok ayıp bakmayın...]Çaktırmadan spoilerli up :)[/spo]
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar yanlız burda elvincciğimin ilanı altına karambol olcak ama bizim de yıllardır bulamadığımız bir vokal var.ama bulacağız inanıyorum.o kişiyle nerde karşılaşçaz acaba?bir çay bahçesinde mi?yoksa tiyattroda mı?hayatmızın vokalisti nerede saklanıyor?
ulan dream theater diyince adamlar direk kaçıyolar.olum yok lan dream theater dan 1 tane bilemedin 2 tane var.o da dandik pull me under la peruvian skies.bu kadar mı zor? lütfen.nolursunuz.eşi dostu vokalist olan ve ankarada olan sorsun grup arıyo muymuş.çürüdük bittik vokalistsiz çalışmaktan.alın lan bakın ne hallere düştük vokalistsizlikten ALIN İBRETİ ALEM!!!!!!!

Memo Bro with the yellow Boots

dinleyin görün anlayın yardımcı olun.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Mesaj tarihi:
walla bana bunlardan 89 lu olmam istanbulda olmam uyuo..ama sesim hakkında bişi diemiceim böğürüm fln ama öle yavaş olunca pek tuturamam :p[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
  • Yeni Oluştur...