elvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çaldıgımız tur hard rock/heavy - thrash metal arasında değişkenlik gosteriyor. joe satriani metallica megadeth jimi hendrix iron maiden, olursa led zeppelin seyrinde gidecek olan bir grup bu. yaş olarak 89 -90 lı kişiler olursa guzel olur. çalan kişiler -ehem- enstrumanlarına gayet hakim o yandan bi sıkıntınız olmasın. biz sadece iyi bir erkek vokal arıyoruz. okudugunuz icin tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben masumum hakim bey ekieki[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gitarist beyefendi midnight kaydetmiş onu sunuyorum size oylesine http://rapidshare.de/files/8453576/midnight_1_.zip.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Şehiri söyleseydin yararlı olurdu..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 istanbuldayız arkadaşlar bu arada sagol hatırlattıgın iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Tüh istanbulsa süper sesimden yararlanamıyacaksınız..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çok superse ayarlayabiliriz belki bişeyler hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 semt neresi :P nerede çalışıroysunuz ?[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 genelde taksimde çalışıyoruz ama kadıkoyun studyolarının methini duyduk orada da olur kendimize ait bir studyonun olup olmadıgını soruyosun yok valla olsa keşke [Bu mesaj elvyn tarafından 03 Aralık 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hangi günler :P ben şu an bi grupta vokalim ama kendimi geliştirmek için sizede gelebilirm belki ama kalıcı olmam sanırım gerçi isterseniz :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 evet ilan hala aktif arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 elvyn o gitarist beyefendiniz yaptığı şeye basmış 3'lü-4'lü yankı efektini pek bi hakimlik göremedim ben :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yankı? hakimiyet? ne alaka? bildigin reverb vermiş işte kayıdın sesi daha guzel çıksın diye, ne mahsuru var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 elvyn saydığın gruplar yerine biraz daha geleceği olan şeylere örneğin industrial gibi tarzlara yönelirseniz ileride acayip prim yaparsınız . Şuan türkiyede bu tarzları yapan gruplar bir elin parmak sayısı kadar yok ama gitar kurslarında bile metallica şarkıları öğretiliyor .[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 o dinleniyor diye muse bilmemne calacagıma sevdigim şeyleri çalarım daha iyi. yok yani oyle piyasa kaygısı. ha muse indisturial yapıyor anlamı çıkmasın. çok sevmiyorum rammstein falan fıstık. [Bu mesaj elvyn tarafından 03 Aralık 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Aramaya inanmak bu olsa gerek :)[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: elvyn, 03 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: o dinleniyor diye muse bilmemne calacagıma sevdigim şeyleri çalarım daha iyi. yok yani oyle piyasa kaygısı. ha muse indisturial yapıyor anlamı çıkmasın. çok sevmiyorum rammstein falan fıstık. [Bu mesaj elvyn tarafından 03 Aralık 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Piyasa kaygısı diyorsunda metallica falan sana gitar kurslarında öğretiliyor diyorum ve bir elin parmak sayısı kadar industrial/gothic gruplar yok diyorum sen baan piyasa kaygsı diyorsun . Metallica , Nirvana v.s.. gitar öğrenen kişilerin ilk çaldığı tarzda şeyler(genel olarak ) . sadece piyasadan farklı şeyler yapıp ortamın kalitesinin artması için bir tavsiyede bulundum o kadar . çalışmalarınızda şimdiden başarılar ..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Klasik-Piyasa ayrımını iyi yapmak gerekir tabi...[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 metallicanın dinleniyor olması başka, metallicanın piyasa olması başka. gitar kursunda metallica ogretilir cunku genel olarak sevilir metallica. ha sen o listeden bir tek metallicayı goruyorsun birşey diyemem, kaldı ki seviyorsam piyasa da çalarım. nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Tamam takılın siz başarılar diledim ya .[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... [Bu mesaj PainLover tarafından 04 Aralık 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ilgili arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim. tur skalasını soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Çok pis böğürürüm..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 89 80 lı haaa vaybe para olunca oluyo demekki. bende iyi böğürürüm bu arada. ama izmir deyim nıhahaha! Ekleme: bence bilmemkimlerin izinde yol alacağınıza kendiniz bişiler üretin.Şimdi parça yaparken şu şunda bole yapmış bu bunda bole yapmış falan derseniz olmaz öle. ;) [signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL [Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 04 Aralık 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar