elvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çaldıgımız tur hard rock/heavy - thrash metal arasında değişkenlik gosteriyor. joe satriani metallica megadeth jimi hendrix iron maiden, olursa led zeppelin seyrinde gidecek olan bir grup bu. yaş olarak 89 -90 lı kişiler olursa guzel olur. çalan kişiler -ehem- enstrumanlarına gayet hakim o yandan bi sıkıntınız olmasın. biz sadece iyi bir erkek vokal arıyoruz. okudugunuz icin tesekkurler :)
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben masumum hakim bey ekieki[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gitarist beyefendi midnight kaydetmiş onu sunuyorum size oylesine http://rapidshare.de/files/8453576/midnight_1_.zip.html
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Şehiri söyleseydin yararlı olurdu..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 istanbuldayız arkadaşlar bu arada sagol hatırlattıgın iyi oldu
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Tüh istanbulsa süper sesimden yararlanamıyacaksınız..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çok superse ayarlayabiliriz belki bişeyler hehe :P
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 semt neresi :P nerede çalışıroysunuz ?[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 genelde taksimde çalışıyoruz ama kadıkoyun studyolarının methini duyduk orada da olur kendimize ait bir studyonun olup olmadıgını soruyosun yok valla olsa keşke [Bu mesaj elvyn tarafından 03 Aralık 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hangi günler :P ben şu an bi grupta vokalim ama kendimi geliştirmek için sizede gelebilirm belki ama kalıcı olmam sanırım gerçi isterseniz :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 evet ilan hala aktif arkadaşlar
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 elvyn o gitarist beyefendiniz yaptığı şeye basmış 3'lü-4'lü yankı efektini pek bi hakimlik göremedim ben :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yankı? hakimiyet? ne alaka? bildigin reverb vermiş işte kayıdın sesi daha guzel çıksın diye, ne mahsuru var?
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 elvyn saydığın gruplar yerine biraz daha geleceği olan şeylere örneğin industrial gibi tarzlara yönelirseniz ileride acayip prim yaparsınız . Şuan türkiyede bu tarzları yapan gruplar bir elin parmak sayısı kadar yok ama gitar kurslarında bile metallica şarkıları öğretiliyor .[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 o dinleniyor diye muse bilmemne calacagıma sevdigim şeyleri çalarım daha iyi. yok yani oyle piyasa kaygısı. ha muse indisturial yapıyor anlamı çıkmasın. çok sevmiyorum rammstein falan fıstık. [Bu mesaj elvyn tarafından 03 Aralık 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Aramaya inanmak bu olsa gerek :)[signature][hline]D'akmor so 80's
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: elvyn, 03 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: o dinleniyor diye muse bilmemne calacagıma sevdigim şeyleri çalarım daha iyi. yok yani oyle piyasa kaygısı. ha muse indisturial yapıyor anlamı çıkmasın. çok sevmiyorum rammstein falan fıstık. [Bu mesaj elvyn tarafından 03 Aralık 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Piyasa kaygısı diyorsunda metallica falan sana gitar kurslarında öğretiliyor diyorum ve bir elin parmak sayısı kadar industrial/gothic gruplar yok diyorum sen baan piyasa kaygsı diyorsun . Metallica , Nirvana v.s.. gitar öğrenen kişilerin ilk çaldığı tarzda şeyler(genel olarak ) . sadece piyasadan farklı şeyler yapıp ortamın kalitesinin artması için bir tavsiyede bulundum o kadar . çalışmalarınızda şimdiden başarılar ..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Klasik-Piyasa ayrımını iyi yapmak gerekir tabi...[signature][hline]D'akmor so 80's
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 metallicanın dinleniyor olması başka, metallicanın piyasa olması başka. gitar kursunda metallica ogretilir cunku genel olarak sevilir metallica. ha sen o listeden bir tek metallicayı goruyorsun birşey diyemem, kaldı ki seviyorsam piyasa da çalarım. nedir ki?
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Tamam takılın siz başarılar diledim ya .[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... [Bu mesaj PainLover tarafından 04 Aralık 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ilgili arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim. tur skalasını soyledim.
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Çok pis böğürürüm..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 89 80 lı haaa vaybe para olunca oluyo demekki. bende iyi böğürürüm bu arada. ama izmir deyim nıhahaha! Ekleme: bence bilmemkimlerin izinde yol alacağınıza kendiniz bişiler üretin.Şimdi parça yaparken şu şunda bole yapmış bu bunda bole yapmış falan derseniz olmaz öle. ;) [signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL [Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 04 Aralık 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar