Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya arkadaşlar bugün 3-4 kere zr de kilitlendim "rabbit" diye birşeye r yaptıgım zmn bir müddet takip ediyo sonra bırakıyo..acaba bi quest falan mı yine?[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:133k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tavsan :D[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hadi tavşan avınaaa :tebrikz:[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [spo1=rabbit][/spo] salak marlon bende biliyorum rabbit tavşan töbe[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:133k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 rabbit human mage sanırım yada priest olacak[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 62[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 olm var ya tam bi hanzosun biraz yavas assalaga be bildigini biliom dalgasina yazdim :hrr:[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 pm atmayı denedim^^[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:133k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sen nesin mal tavşan kılıklı gay!![signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:133k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ya bu A_FEW_GOOD_MAN klan ismini bug kalkmış olsa 1 ay önce alacaktım şimdi yeni klan olarak çıktı piyasaya sinir oldum. Hem de Hanzo gibi alınmış. Büyük harflerle ve noob gibi_ _ _ _ kullanılarak. Ayrıca A few good man olmaz men olur. Ben AFewGoodMen olarak alacaktım şimdi taklit falan derler diye vaz geçtim...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hem monster o human olsaydi yazinin rengi daha kirmizi olurdu gecen boss eventte cikmisti buglanmistir zmninda kekurikekukaka cikiodu orc towndan cikip sag taraftan gidince human base de ilk karsimiza cikan tower in orda sadece server restart yediginde duzelir[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: polifonik_osuruk, 05 Aralık 2005 11:36 tarihinde demiş ki: sen nesin mal tavşan kılıklı gay!! hade lem gay dedi utanmadan kecoon kilikli mage zaten kafanda kel[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 aynı olay hb de de var z de sürekli çıkıyor takip ediorsun bir noktaya gelince kayboluyor bug yada Gm lerin bi oyunu yine, hangi akla hizmet yapıyorlarsa ..[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Marl0_on, 05 Aralık 2005 11:39 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 05 Aralık 2005 11:36 tarihinde demiş ki: sen nesin mal tavşan kılıklı gay!! hade lem gay dedi utanmadan kecoon kilikli mage zaten kafanda kel sen kendine bak robocop kılıklı cüce..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: bilinc, 05 Aralık 2005 11:37 tarihinde demiş ki: Ya bu A_FEW_GOOD_MAN klan ismini bug kalkmış olsa 1 ay önce alacaktım şimdi yeni klan olarak çıktı piyasaya sinir oldum. Hem de Hanzo gibi alınmış. Büyük harflerle ve noob gibi_ _ _ _ kullanılarak. Ayrıca A few good man olmaz men olur. Ben AFewGoodMen olarak alacaktım şimdi taklit falan derler diye vaz geçtim... falla benim bi sucum yok ben geldigimde isim oleydi =([signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 pff ne zmn bi topic açsam ayrı bi yere gidiyo konu tmm istemiyorum rabbit falan .[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: polifonik_osuruk, 05 Aralık 2005 11:41 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 05 Aralık 2005 11:39 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 05 Aralık 2005 11:36 tarihinde demiş ki: sen nesin mal tavşan kılıklı gay!! hade lem gay dedi utanmadan kecoon kilikli mage zaten kafanda kel sen kendine bak robocop kılıklı cüce.. ahahha senden iri ve uzunum diye kiskanion demi xDD[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: polifonik_osuruk, 05 Aralık 2005 11:43 tarihinde demiş ki: pff ne zmn bi topic açsam ayrı bi yere gidiyo konu tmm istemiyorum rabbit falan . Yahu yazdık ya soruna yanıt: 62 62 62 62 62 >>> polifonik_osuruk Bak kovalıyorlar seni, öpecekler asdasdadasd[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zzzzzzzz[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sssssssssssssssss yılan geliooo tavşan kaç tazı tut :tebrikz:[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: bende görüyom melek Angel Diye geçiyo maradonda filan gezerken görmüştüm[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Benim. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Oha 2 senelik konuya mesaj atmış O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 rabbit yeminini bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 şevke gel, konu uplamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar