Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cradle of filth - Fear of The dark???/Graveworm - Fear of the dark???

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

beyler hangisi doğru? Fear of The Dark'ı Cradle of Filth'mi coverladı Graveworm'mu? hani şu başında i am a man who walks alone... bölümünü sözsüz ve kemanla çalan. cradle of filth diye biliyordum. şimdi yeni bi graveworm diye gördüm Ares'te dolanırken bide nebuçalan'a dinlettim oda graveworm dedi hangisi doğru varmı bilginiz?[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

Graveworm'ün o cover, Scourge of Malice albümünden. Cradle of Filth'in öyle bir coverı yok.

p2p'lerde hep olduğu üzere daha meşhur olan bir grubun adı altında gezen bir cover.

Aslında Norther'a ait olan Children of Bodom - The Final Countdown örneğinde olduğu gibi.[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

TAbiikde cradle of filth.A tribute to the beast albümüne yaptılar onu.Daninin sesini tanımamak çok gülünç:)

Daha ilginci Children of Bodomun Ooops I did it againi coverlamış olası.Lime ware ile ararsanız görürsünüz.[signature][hline]A light came From behind the veils of realm.
if you ever see it, follow me...
...Till death...Hurry...

[Bu mesaj pulkas tarafından 03 Aralık 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oops i did it again'i biliyorum zaten dinlediğimde gülmekten yerde tepinmekten zemini kırıcaktım valla :D müthiş yapmışlar ama :D. şindi arkadaşlar ben bu Fear of The Dark'ın ismini bi cradle of filth bi graveworm diye deiştirmekten sıkıldım son söz nedir lütfen bana hatta mümkünse albüm kapağından resimle falan böle gösterin hangisine ait!!!!!![signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

A tribute to the beast albümünü hangi yıl çıkardılar?

bende cruelty and the beast var onda da yok fear of the dark[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

cradle of filth hallowed be thy name'i coverladı arkadaşlar. fear of the dark'ı coverlayan gravewormdur.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pulkas, 03 Aralık 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
TAbiikde cradle of filth.A tribute to the beast albümüne yaptılar onu.Daninin sesini tanımamak çok gülünç:)

Daha ilginci Children of Bodomun Ooops I did it againi coverlamış olası.Lime ware ile ararsanız görürsünüz.

sallamayalım arkadaslar, bir kere o sesi dani sanmak baya uğraş ister.

a tribute to the beast'te hallowed be thy name var, fear of the dark graveworm'un.[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
Sosyal ağlarda paylaş

(bkz: delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış)
noluyor arkadaşlar cof adlı boktan grubumuzn yaptığı tek güsel iş hallowed be thy name coverı yok ööle fear of the dark falan, olmaz yani adama sözleri uymaz en azından yunanistanda kendi jiletleyen adam sonra tırstım falan der mi..))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pulkas, 03 Aralık 2005 13:03 tarihinde demiş ki:

Daha ilginci Children of Bodomun Ooops I did it againi coverlamış olası.Lime ware ile ararsanız görürsünüz.

Şimdi Graveworm'ün Scourge Of Malice albümü komple çekilir (Fear Of the Dark'ın cover'ın bulunduğu albüm) Sonra CoF'un sözde Fear Of The Dark coverı çekilir bir bakmışsınız aynı şarkı ne kadar ilginç dimi? Ama CoF'un albümlerine baktıımızda Yok bu Cover sonra bizde Dani'nin sesini tanımadığımız için bir fena oluyoruz bir kötü oluyoruz dimi ama ?[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk olarak Craddle of Filth coverı olarak dinlemiştim. Bu konuyu duyunca araştırasım geldi ve yaptım. Sonunda da şöyle bir şey buldum.

lyrics.duble.com/lyrics/G/graveworm-lyrics/ graveworm-fear-of-the-dark-lyrics.htm

Craddle of Filth sevmem, Graveworm'u da hiç dinlemedim ..[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek

[Bu mesaj Silmarwen tarafından 04 Aralık 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Silmarwen tarafından 04 Aralık 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burdan çıkacak sonuç graveworm'un ölemi? demek cof'u boşuna sevmişim :P olsun ama hala taş gibi nymphetamine şarkıları var :D aman oda başkasının demeyin keserim valla kendimi :P[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

ya allah allah Graveworm dedik kanıt işte buyrun bu Graveworm:
http://www.metal-archives.com/release.php?id=8895

bu da A Tribute to The Beast vol.1:
http://www.maidenfans.com/imc/?url=tributetothebeast&link=tributes&lang=eng

bu da vol.2:
http://www.maidenfans.com/imc/?url=tributetothebeast2&link=tributes&lang=eng

gördüğünüz gibi Cradle of Filth'in öyle bir coverı yok, o cover Graveworm'e ait.

Hala ne diretiyorsunuz ki?[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
Sosyal ağlarda paylaş

kıredıl of fiyılt ayrıca maiden in 22 acacia avenue adlı şarkısını da kavırlamıştı....[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...