ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yıllardır outlook Express kullanıyorken bugun galiba bir kaşıntı tuttu ve Outlook yükledim. Aslında yükleme nedenlerimden biri cep telefonumla outlook express' in senkronize olmaması ama Nokia' nın outlookla olabilicegini iddia etmesi. Şu anda hala telefonumdaki bilgileri oraya aktarmadığımdan olup olmadığını bilemiyorum ama şu anda başka denemeler içersine girdim tabii ki gene problemlerim çıktı. Bilgisayarımdaki en önemli iki şeyden biri de maillerimdir ve yıllardır onlara gözüm gibi bakarım. Bilgisayarımın 3 ayrı yerinde backupi olmasının yanında her format atma dönemimde bir de CDye çekilmiş şekilde backuplarım da mevcut. Fakat Outlook Expresse alışık olan ben Outlookta nasil backup alınabileceğini çözebilmiş değilim. Soru1 - Mail folders, içindeki mailler, address book, accounts nasıl bacupi alınır? Soru2 - Tüm mailleri C:/ de bir yerde tutmaktansa D:/ de bir yerde tutmam ve orda okumam mümkün mü? Soru3 - Bacupları otomatiğe almam mümkün mü? Yani her cuma bilmem hangi saatte kendi kendine bacup alabilir mi bu MS' in salak programı? Soru4 - Yoksa ben bu sevdadan vaz gecip Outlook Expresse geri mi döneyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 eksprese geri dön outlook tam anlamıyla özürlü[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yıllar önce outlook kullanmıştım (95 versionuydu galiba) tam bir özürlüydü gerçekten. O yüzden de bu kadar sene hiç bulaşmadım. Ama belki artık bir ilerleme katetmiştir diye düşünmüştüm. Edemedi mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ilerleme ne demek 3.1 versiyonu daha iiydi[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Outlook 2000 veya Outlook XP kullaniyorsan, ve os olarak win2k veya Xp kullaniyorsan "C:Documents and SettingsKullaniciLocal SettingsApplication DataMicrosoftOutlook" icinde bulunan Outlook.pst dosyasini alip D: dizinine cekip yedekleyebilirsin. Daha sonra Outlook`u actiginda Outlook otomatik yeni bir .pst dosyasi olusturacaktir. Eski maillerinide gormek icin "Dosya > Aç > Veri Dosyası > D: dizinindeki outlook.pst". Istersen hic bu kadar ugrasmayalim ben D: ye aktartigim pst dosyam uzerinden devam etmek istiyorum diyorsan. Menü`den "Dosya - Veri Dosyası Yönetimi" bölümünden istedigini yapabilirsin. Anlasilmayan birsey varsa yazarsan tekrar aciklayabilirim. Kolay gelsin.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Outlook'a geçmekte biraz daha acele etmeseydin keşke.. birkaç ay sonra office 2003 çıkacak ve içinde çok güzel bir outlook var :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar