Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bunlarla uğraşan adamların işleri güçleri yokmu acaba :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Pepsi,Cola Turka is very better. Coca - Cola hmm... smells good (Always) [spo1=always.....][/spo][signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111[Bu mesaj Zergling tarafından 04 Aralık 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Cola Turka alip ögrencilere burs kazandirmaliyiz bence. Ozellikle durumu yerinde olmayan basbakan kizlarina falan. Evet.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kola hakkında biz susarız zergling konuşur...[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o kadar içiyorum hala bulamadım 1 numaralı şişeyi : ((((( [spo1=kola canawarları][/spo][signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111[Bu mesaj Zergling tarafından 04 Aralık 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yaw bıragallasen[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 böle arapçayla uğraşan bi ark (yani yanlış anlamayın böyle aşırı dinci bi herif deil. hatta dinci bile deil :D) ya biraz andırıyo aslında demişti. ne kadar dooru bilemem. bu bir, ikinci olarak da demek istiorum ki yahudiler artık kendilerini gizlemek deil açığa vurmak istiorlar son yüzyıldır. yani bi ton şey war bariz kendilerinin belirttiği yani bu da açığa vuırma muhabbetinin bir parçası olabilir. (bkz: paranoid android) (bkz: i may be paranoid but im not an android)[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god [Bu mesaj shimana tarafından 05 Aralık 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Zaten coco cola yahudi malı beklerim.. Pepsi ruLez![signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bunu daha once gormemistim bide domatesin icinde biseyler vardi galiba[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: takozcu, 04 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: no coca cola no cola turka yes zemzem cola :lol:[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hikaye bunlar ya amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ne bu kola aşkı be eriyceksiniz[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kolayi iyice calkalayip, yuzune dogru tutarken acarsan hz. musanin yuzunu goruyomussun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben su içiyorum. tersten okuyunca us oluyo, buda beni kıllandırıyo biraz ama önemi yok.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 orada arapça "bende bir mal var 5.5 kilo" diyor siz yanlış okumuşunuz :-P ya iyi güzel hoş da masteis bu açılmıştı daha önce onu hortlatsaydın :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bir de bize ne? Ne amaca hizmet ediyormus yani anlamadim ben...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hani böyle bişey varsa bile Coca Cola'nın hakkaten böyle düşünerek o logoyu yaptığını düşünen zihniyete kusra bakmayın ama bi tarafımla gülerim. Hani "gahrolsun amerigan emperyonikliği" diye yırtınmanın bir seviyesi vardır, %99 gibi bilinçsizce yapılan anti-amerikan tavrının (tavrın kendisine değil yapılış şekline bilinçsiz diyorum çok saçma çünkü) de bir sınırı vardır ama bu kadarı abartı. Ayriyetten said: Mayhem, 04 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Soğuk içiniz. İşte budur :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar