cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 eyer bi is birligi varsa benide davet edin
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kardeş bi 1.5 yıl kadar geç kaldın. kusura bakma evde yokuz...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 eclipse serverine başla..[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: LonelyWolf, 27 Kasım 2005 02:15 tarihinde demiş ki: kardeş bi 1.5 yıl kadar geç kaldın. kusura bakma evde yokuz... ehehe cok iyidi ya :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 SOE'ye Küfür diye bir server var oradayız[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 peki clan ekip gibi bir sey varmi?
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Eclipse de Rebel guild var freedom fighters dir(frf)[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar En harbi Spy Nge jedi'a hayır!
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 turkler arasinda bi isbirligi yokha
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: cengizhan, 27 Kasım 2005 19:43 tarihinde demiş ki: turkler arasinda bi isbirligi yokha hahahahahahaha...(devam eder) Neyse,frf türk guild'didir.Ben üyesi olmadığımdan daha fazla bişey bilmiorum.Bide Corbantis te Hun lar var (türk) ama sen yine de eclipseye gel.Rebel olmak istiosan girebilmen lazım frf ye(seni alacak online adam bulursan tabi:D )[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar En harbi Spy Nge jedi'a hayır!
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 empire olmak istiyorum ve nasil katilcam
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 empire olursan seni alırlarmı bilmiyorum.(valla post kasmıom)[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar En harbi Spy Nge jedi'a hayır!
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 umarım trial oynuyorsundur.. sakın para verip swg alayım deme... ha bi hata yapıp aldıysanda bari sadece ilk belkeş ayda oyna sonra kapat accountu :P
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oyun guzeldi aldim vew mutluyum haha
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 serverler bos ama yinede guzel oyun umarim duzelir
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.. ama unutma bu gece içerken zevk alırsın, sabah uyandığında kafanı taşıyamazsın
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: qwerty, 27 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki: zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.. ama unutma bu gece içerken zevk alırsın, sabah uyandığında kafanı taşıyamazsın ohyşş helal demek istediği sana şimdi güzel görünür ama bi süre sonra sana kafayı yedirtebilir...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bire cok online oyun oynadim bu eve online dan cok daha guzel online oyunlarin yaptigi askanligi biliyorum bana oyunda yardim edebilecek olan varmi?
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Şimdi dert şudur ki büyük bir çözülme anına denk geldin. Yapımcı firma ısrarla oyunun şaftına ettiği(nasıl bir cümle bu, özür dilerim) için oyuncular misilleme olarak hesaplarını kapattılar. Seninki hafiften talihsiz bir durum aslında..
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hmm duzelirmi bu talihsizlik
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: cengizhan, 27 Kasım 2005 21:17 tarihinde demiş ki: hmm duzelirmi bu talihsizlik düzeltmiceklerini açıkladılar :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
camoka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya arkadaşlar adam daha yeni başlamış neden bu kadar kötü konuşuyorsunuz..oyunun eski hali daha güzeldi..nerdeyse gerçek hayat gibiydi..herşey birbirine bağlıyıdı..herkez herkeze muhtaçtı..ve daha zordu..çoluk çocuk işi değildi..şimdi daha basit eski sistem yok..ama sonuçta starwars..hayranıysan zevk almaya devam edersin..yılların oyuncuları bir köşeye atıldı..senin gibi yeniler çoğunlukta ve benim gibi eski olup starwars fanatikleri..ben başka oyundan zevk almadım ondan hala burdayım..şunda cod2 moh veya quake veya fm bile bana bu oyunun zevkini vermiyor..wow eq gibi oyunlarıda herkes bi süre sonra bırakıyor.. eclipse gel..agida'yı bul frfye kayıt olmana uyardımcı olucaktır. tabi rebel olmak istersen..
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sen buna star wars mı diyorsun? garip, bence WoW a benzemeye çalışıcam diye aptal bi klon olmuş gerzek bi oyundan başka bişey değil...
camoka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bak bunun tartışmasını yapmaya gerek yok..ben wow hiç oynamadım oynamamda..warcraft da hiç oynamadım..eq de oynamadım..çünkü ben geçmişten değil gelecekten hoşlanıyorum..covert olup trooperlara dalmakta zevk veriyor..herkes jedi oldu ben hala bh'ım çünkü onu seviyorum.. wow eq ve diğerleri çekici gelmiyor..ne yapayım yani..güzel bi karakterimde var yanlız başıma da olsa oynayıp zevk alıyorum.. sence çok saçma olabilir ama 2003 den beri askerlik haric burdayım..baktık ki olmuyor bırakırız..ama burdayız işte..daha güzel starwars varsa bildiğin söle onu oynayalım..ben 1983 ilk izlediğimde bu filmi bunlar vardı hala bunlar var ve saten sevilenlerde bu trooperlar..yeni filmler sadece para tuzağıydı.. uzattıkça uzatıyorum konu daaldı..syg, çok kızdım sana gel bi ara bul beni bi duel yapalım azının payını vereyim sana :)
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sadece şunu diyim... sende "STAR WARS" adına kanmış "diğerlerindensin"
Öne çıkan mesajlar