KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 evet bugün borcumun 400 küsür ytl olduğunu öğrendim habersiz zam yapmış abiler varsa aynı sorundan canı sıkkın öms atsın ben Gayrettepe şubesine molotof kokteyli atıcam![signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ne beklerken 400 geldi?[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 400 milyon nasıl gelir ki ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ehe nası gelir kurulum ücreti + 2 aylık zam + 2 aylık gecikme ben cebimde 240'la gittim öyle olması gerekiyodu değilmiş..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 oek 240 a 400+ mü aldılar? beklerim 25 m konusma bedeli olan faturamızdan 50m fatura odedik[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Vergileri saymıyorum sende gel yarın bombalayalım ciddiyim ha.. özelleştirdiler artık inşallah bişiler olur olumlu yönde türklerden iyi yapıcakları kesin ( maalesef )[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sanırım bundan bir kaç ay önce Türk Telekom özelleştiği ay faturalarınız 2-3 kat daha fazla gelecek ve eski günleri özleyeceksiniz demiştim. İyi oldu daha fazla gelecek... Kazıklandıkça kazıklayacak Araplar sizi.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: DarKRideR, 05 Aralık 2005 03:18 tarihinde demiş ki: sanırım bundan bir kaç ay önce Türk Telekom özelleştiği ay faturalarınız 2-3 kat daha fazla gelecek ve eski günleri özleyeceksiniz demiştim. İyi oldu daha fazla gelecek... Kazıklandıkça kazıklayacak Araplar sizi. Aferin çok şey biliyosun tebrik ederim.. adamın canını sıkma gece gece..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ne zamıymış bu yau? iki katına yakın zam mı olur[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kökten dinamitle mühehehe molotofkokteyli ha zuahahah aksam aksam koptum yaws[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Fixxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: fixxer, 05 Aralık 2005 03:22 tarihinde demiş ki: kökten dinamitle mühehehe molotofkokteyli ha zuahahah aksam aksam koptum yaws haberlerde görürsün[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ha şunu da ekleyeyim adamlar faturanıza isterlerse +500 milyon bile eklerler.Adamlar toplantılara Türk tarafını almıyorlar bile kapıda bekletiyorlar hahaha yeter artık telekom da değil yeter artık araplar olacak ilerde.neyse biz rahatız telekom'a zamanında Sabancı,Koç,Superonline gazıyla laf atan sizsiniz :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: KoLDaR, 05 Aralık 2005 03:20 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 05 Aralık 2005 03:18 tarihinde demiş ki: sanırım bundan bir kaç ay önce Türk Telekom özelleştiği ay faturalarınız 2-3 kat daha fazla gelecek ve eski günleri özleyeceksiniz demiştim. İyi oldu daha fazla gelecek... Kazıklandıkça kazıklayacak Araplar sizi. Aferin çok şey biliyosun tebrik ederim.. adamın canını sıkma gece gece.. senden çok şey biliyorum.Babam Telekom'da bölge müdürü :) Sanırım evde her gün Arapların ayrı bir olayını anlatmasından dolayı kendime güvenip bunları söylüyorum... Adsl fiyatları değiştirildiği gün dedi babam:Araplar geldikleri gibi kâra geçmek için böyle yaptılar" diye.Nitekim topluyorlar para işte :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 DarKRideR o zaman denicek tek cümle, babana selam damara dewam... acıların çocuklarıyız biz bu telekomla ah ahh ..........[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 şerefsizleer ne diyim hepimiz çekiyoruz bunlardan gerçekten kaynağı her kimse ...[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 -gg ne kadar boş bir insansın ÖL PLZ. Sana gelince kardeş; bizde alıştık buna ayrietten benim başımada 1 tane 400 milyon fatura gelmişti onun sebebide dial-up bağlanıyordum fakat bi trojan yada başka birşey ile uluslar arasına sokmuştu beni aradan 2 hafta sonra telekomun bizi araması ve "sizileri 1.5-2 haftadır izliyoruz uluslar arası bağlanıyorsunuz. Borcunuz 400m olmuştur." E kardeşim para g.te kaçınca mı bunu söylüyorsun?[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar