Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ayrica 2 gün sonra o nef kesen guildlere biri daha katilacak =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 1s 35 dakika iyimis...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 valla biz cumartesi full run yapıoruz mc yi 2 saat de bitmio ama 6 saat kadar falan sürüo :S[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 1s35dk yı duyunca insan daha gidecek çok yolu olduğunu anlıyor. o nedir ya...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 eheh herifler baron % 10dayken shazi cekiyordu sanirim yada tam tersi akil hastalari :p[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ben en cok Shaz ve Baron ayni anda kesilebilir mi onu merak ediyorum Nihilum bi ara denemisti diye biliyorum hatta :)[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Oha diyorum sadece yani mana dayanmaz be peşpeşe bossları kesmeye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Penth orda ya ondan en iyi realm demiş bundan anlamıycak sorguluycak bişi yok yaw .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 aynı anda kesmenin mantıgı ne? SS+WW mi atıcak warriorlar? shazz dursa oldugu yerde neyse :P Baronunda aoe var ama o sorun yaratmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ya maget mi ne nerden en iyi server oldu abi en iyi server Silvermoon pve serverı zaten dediğim gibi herkes mc kasarken adamlar mc den bayıp oyunu bıraktılar allahtan bwl geldide uğraşıcak bişe cıktı adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 olay sidik yarışına döndü... peki şöyle diyelim "PVE açısından en ii realm Mag." olurmu? Elbet birgün Blizz cross-server bgleri açarsa o zmn pvpyide görürüz. [signature][hline]My blaze travel the last universe Like the sights of magic,Wrapped in aeons My mind is one with my soul, I fall alone While leaves fall from the weeping trees [Bu mesaj Aililath tarafından 30 Kasım 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Aililath, 30 Kasım 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Peki Wissy Kalitesiz oyuncularla 14 guild Nef kesebilir yada deneyebilirmi? Kalitesiz oyuncularla nerdeyse bütün guildler ragna farmlayabilirmi? Kalitesiz oyuncularla MC 2 saatte BWL 3 saatte bitermi? Kalitesiz oyuncularla birçok Grandmarshall ve rank 12+ adam olabilirmi? Bunlar olur diyosan tmm Mag. kötü serverdır... 1- Kalitesiz oyuncu ile hiç birşey kesemezsin denmiş. Wow için kaliteli olmaya gerek yok, Real Madrid Zeytinburnuspor kıstası yok burda, herşey belli, Huntre Tranq at, Pri dispell mage debuff vs vs vs, Beyinsiz değilseniz, Igilizce biliyosanız kaliteli oyuncu olmaya gerek yok, 9 yaşındaki yeğenime bile sadece ne yapması gerektiğini söyleyerek 59 dan 60 a kadar grind yaptırdım çocuk gıkını çıkartmadı ne yaptığını anlatmanız yeterdi. 2- Kalitesiz oyuncuyla tüm guildler ragna farmlar, yukarıdaki gibi ingilizce özürlü ve aptal üyeleri olmazsa farmlanır, taktik belli çünkü. 4 wipe yerine 50 wipe yer en sonunda keser. 3- Bwl yi 3, MC yi 2 Saatte bitiren bir guild şu ana kadar kaç kere MC ve BWL yapmış bilgilerini bir verin bakalım. Acaba MC ye hayatları oyunca 5. kez girdikleri zaman mı 2 saate bitirmişler? yoksa ezberleyip tüm bossları kesip, üstleri başları tıka basa epic dolduğu zaman mı bitirmişler? 4- Grandmashlaa +12 vs vs bişiler denilmiş yukarıda. bunn için de kaliteli olmaya gerk yok. EN BÜYÜK TİKSİNTİM! olan bir şeyi blizzard oyuna yansıttı ve bu oyunu eğlence aksyion grup oyunu yerine TAMAMIYLE ITEM AÇLIĞI olan biroyuna dönüştürdü. Zeki, akıllı oyuncu değil, gece gündüz kasıp nerde ne yapması gerektiğini ezberleyen oyuncu mantalitesine dönüştürdü. Tabiiki en üst item veinstance gören oyuncuların hepsine akılsız gibi bir laf demiyorum burada. , Eskiden bu oyunculara imrenirdim, benimle aynı zamanda 60 oldular hatta bir çoğu bendne sonra 60 oldu fakat şimdi itemları bendne 60 kat daha iyi. niye? Ben işte çalışırken onlar WOW oynuyodu, Ben okuldayken onlar WOW daydı Ben kitap okurken ev ile ilgili işlerimi yaparken onlar WOW oynuyodu. MC ye de girdim ONyxia ya da, keşke girmeseydim çünkü girmeden evvel duyduğum heyecan şimdikinden 100 kat fazlaydı. Ezbere oynadığım bir oyun WOW, 1 e bas 2 ye bas cidde ufak istancelar daha zevkliydi crowd control yapıyodum hunter olarak. MC de gerzek gibi 1 e bas bekle. Blizzardın artık oyuncuların eline elma şekeri verip oylayarak para smürmesindne ben bıktım, şu oyunu bırakırsamda şu yakın zamanda tek sebebi budur. Sırf arkadaşlarımla sevdiğim insanlarla aynı guilddeyim diye oynuyorum. Kaliteli oyuncu kaliteli servermış hahahaha... Neye göre kaliteli? günün 24 saatini asosyal şekilde wow da geçiren ve en iyi itemları ve en son bossları non stop kesen biri için kalite buysa kaliteli. Ama bana göre değil. Güçlü, tam takım halinde, lokomotif gibi çalışan ve hatasız çalışan, verilen görevleri hatasız yerine getiren oyuncular o serverda derseniz. Evet katılıyorum derim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Asphodel, 30 Kasım 2005 19:33 tarihinde demiş ki Güçlü, tam takım halinde, lokomotif gibi çalışan ve hatasız çalışan, verilen görevleri hatasız yerine getiren oyuncular o serverda derseniz. Evet katılıyorum derim. Asphodel, Mag.daki çoğu guild aynen senin dediğin gibi. [signature][hline]My blaze travel the last universe Like the sights of magic,Wrapped in aeons My mind is one with my soul, I fall alone While leaves fall from the weeping trees [Bu mesaj Aililath tarafından 30 Kasım 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Asphodel seni de biliyoruz, yapma... Zamanında nasıldın, ne oynadın, nasıl oynadın? Nihilum'dan atıldın diye bu insanlara bu şekilde yaklaşman çok yanlış. Ve ayrıca belirteyim, iyi bir guildde olan, iyi arkadaşlık ortamı olan bir guild oyuncusu, kesinlikle asosyal değildir.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Asphodel yazdiklarinin bir tanesi haric hicbirine katilmak mümkün degil, o da PvP ile ilgili olani zaten. Evet zamanin varsa yetenege bakmadan PvP'de rank alabilirsin. Artik MC cocuk oyuncagi, ondan bahsetmiyorum. Ama BWL temizlemeyi sadece zaman isi olarak görüyorsan, sen BWL'ye girmemissin arkadas. Takim oyunu + karakterini bilmek + instance icinde seni bekleyenleri bilmek + ne zaman ne yapacagini bilmek... Bunun gibi bircok seye sahip BWL farmlayan guildler. Gangren'in yazisini okudum, Nihilumla meselen olmus belli ki, eger o yüzden böyle konusuyorsan objektiflikten uzaksin kesinlikle. Nihilum Avrupa'da Nefarian'i öldüren ilk, dünya capinda da 2. guild. Ha diyorsan iyi oyuncu kistasim baris dostluk kardeslik kücüklerine yardim etme vs. bunlar ölcülemez. Ben Magtheridon avrupanin en iyi sunucusudur derken gayet o verdigim linkle kanit sunuyorum. @Linderoth : Silvermoon'da su anda Nefarian'i öldürebilmis kac tane guild var, hatta BWL'de boss kesebilmis kac tane guild var bi söyleyebilir, sonra da benim verdigim linke bakabilir msiin lütfen? Yahu bi lafimdan tartisma cikti, bence öyle, Magtheridon en basarili sunucu, Bence de degil hatta, bu düsünceye neden sahip oldugumu gösterecek linki koydum oraya. Aksini savunuyorsaniz siz de aksi örnek gösterirsiniz, olur biter. Tartismaya gerek yok, babamin sunucusu degil sonucta, guildim Nefarian da farmlamiyor, sadece düsüncemi belirttim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bizde bir sey demedik canim. herkesin kistasi farklidir. tanidigimiz insanlar 2 saat ab siras falan beklediklerini soyluyorlar onun icin dedim. magtheridon pvp serveri degil mi ? herkes pve ile ugrasiyorsa serverin istedigini vermiyosun. ha soyle bir sey var gayet kaliteli insanlar evt guildleri super manyak gibi oynuyolar falan. helal adamlara. server degil insanlar kaliteli bence.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Server derken makineyi kastetmedigimi sen de biliyorsun öyle degil mi : ) BL de ne kadar bekliyorsunuz ki, bircok EU sunucusunda Horde olmadikca sira bekliyorsun[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 @elonia nihilumdan atılmadna evvel GM kungenin bana whisperdan söylediği laf. ben - "about not knowing ubrs and played like noob?" kungen - "no not about you, only we need more active member" hatta eğer ilk alındığın gibi olursan dedi bana tekrar düşün geri gel. Çünkü o zamanlar nihilumun bana ihtiyacı yoktu benim nihilum gibi 60 ların dolu olduğu üyelere ihtiyacım vardı. Sonrası ne oldu? Infernal affairsa başvurdum, ama arkadaşlarım ağır bastı ve WOw hayatıma gerçek hayattan arkadaşlarımla devam ettim hala daha ediyorum ve hayatımdan memnunum. Bu olay bana IA'ın kalitesine göre ağır bastı. evet vizeler var diye oyuna 3 hafta ara verdim ve o günden sonra aram bozuldu. nihilum bir olay değil, kişiselleştiremeyelim, o zaman atılmasamda eninde sonunda atılacaktım çünkü ben her gün o kadar zamanı oyuna veremem. nihilumla ilgili firkrime gelince, GM leri şu oyunda gördüğüm en iyi oyun bilincine sahip adamlardan biri. ve nessajın zamanında da ogrimmarda yellediği gibi "God of WOW", asla erişemediği ciğere pis dedi yorumu yaptırtmam kendime. @penth tartışma niye çıksın yahu ehehhe güzel güzel konuşuyoruz şuda :D bakın arkadaşlar son yazdığım ne? takım oyunu gibi oynayan lokomotif gibi eksiksiz çalışan dedim. Nihilumda zaten bir oyuncu takım oyununa uyamıyosa, ordakilerle uyuşamıyosa, isterse dünyadaki gelmiş geçmiş en güzel WOw oyuncusu olsun atılır. ( örneğin ben UBRS raid, Elonia yazacağım nickleri bilir, Tygore den agroyu alan pries (nme miydi neydi) üstüne gelen mobu gördü, mob buna 3 kere vurdu ve benim kedinin ve benim atışlarımla agroyu üstüme almama sebep oldu. Tygore bana kızdı şakayla karışık agroyu benden alma bi daha diye.) Bir futbolcu düşünün kendini beğenmiş, herşeyin kendi bildiği neyse doğrusu o sanıyor. Bu futblcu dünyada 1 numara olsa bile o takımda başarılı olmaz, olamaz. Demek istediğim bu, yoksa BWL de nef i kesmedik kıskançlıktan çatlıyorum vs vs olayları yok. Anlatamadım sanırım yukarıda bilemiyorum, varmak istediğim nokta, Olay kaliteli oyuncuda bitmiyor, TAKIM OYUNUNDA bitiyor, ben nihilum kötü hi goat kötü demedim, bu adamlar başarılı oluyosa avrupadaki en iyi oyuncular sayesinde olmuyor takım oyuuun en iyi şekilde uyarlayan ve artık kalıplaşan oyuncular sayesinde oluyor demek istedim. Gerçek hayattan örnek, Arsenal vs Galatasaray, o zamanı hatırlamayan yok gs kadro belli ars kado belli, kazanan kim? "Artik MC cocuk oyuncagi, ondan bahsetmiyorum. Ama BWL temizlemeyi sadece zaman isi olarak görüyorsan, sen BWL'ye girmemissin arkadas. Takim oyunu + karakterini bilmek + instance icinde seni bekleyenleri bilmek + ne zaman ne yapacagini bilmek... Bunun gibi bircok seye sahip BWL farmlayan guildler." işte pentciim demek istediğimi tekrar diyorum, takım oyunu kişisel kaliteden baskın olmalı :) anlatabildim inşallah. unutmadan, asosyal lafını sadece hayatlarını wow a adamışlara dedim. Siz 8 saat oynarsınız oyunu, sosyal aktivitelerde yaparsınız. (Sosyal nedir gereksizce tartışmayalım ehehehe.) ya ben yanlış algıladım ya da siz beni yanlış anladınız.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 30 Kasım 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Magtheridon'u PvP serverı diye tanımak çok yanlış bir kere. Magtheridon bir migration serverıdır. İnsanlar (dolayısı ile guildler) kendi serverlarında rahatsızlık duydukları için, ki bu rahatsızlık çok çeşitli olabilir - queue, kalabalıklık, server ortamı, lag sorunu, server stabilitesi - başka bir servera geçme istediği duymuşlardır. Önlerindeki tek seçenek, Blizzard'ın onlara sunduğu bir PvP serverı olunca (Magtheridon) yapacakları farklı birşey kalmamış ve bu servera geçmişlerdir. Elinizde tek sağlam tutanak olduğu için PvP'yi öne sürmeyi bırakın. Eğer hakkaten böyle bir PvP tutkunu iseniz, GuildWars tercih edin? World of Warcraft bir PvE oyunudur. Gelen yenilikler bunun göstergesidir. Hatta siz farkında olmasanız bile, ki bu bir gerçek, şu andaki bütün BG'de bile PvE olguları görülmektedir. Bayrak farmlamayı, bayrak kamplamayı, NPC öldürüp, mezarlık kamplamayı, item toplamayı PvP olarak görüyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz. Bundan farklı olarak gelen yeniliklere baktığınızda, birçoğunun PvE tabanlı yenilik olduğunu göreceksiniz. Azınlıkta kalan sadece bir takım insanların da keyiflerinin yerine gelmesi için ekstra BG'ler açılmakta. Tabi bunun, insanların şu anda bulunan BG'leri yeterince farmlayıp, alabildiklerini aldıktan sonra daha fazla oynamayışlarını engellemek için olduğunu unutmayın. Sonuçta WoW bir PvE tabanlı oyundur. PvE'de başarıyı en hızlı yakalayan ve bunu şans eseri sonucunda yapmayan birçok guildin bulunduğu tek server olmak, en "iyi" server olmak demektir.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Komik. WOW'un PvP'si cok kalitelidir. Ancak beceremeyenler bok atar surekli...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Gangren, 30 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: World of Warcraft bir PvE oyunudur. Gelen yenilikler bunun göstergesidir. Hatta siz farkında olmasanız bile, ki bu bir gerçek, şu andaki bütün BG'de bile PvE olguları görülmektedir. Bayrak farmlamayı, bayrak kamplamayı, NPC öldürüp, mezarlık kamplamayı, item toplamayı PvP olarak görüyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz. 16 şubatta şu oyunu oynamaya başladığımdan beridir bunu diyorumda beni sallayan yok.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 PvP'yi insanlar esya icin yapiyorlar sonucta. WoW'un PvP sistemi basarili, ama WoW PvE tabanli bir oyun bu tartisilamaz.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tamam herkesin serveri en iyisi, allam ya bide server icin kavga etmediginiz kalmisti,tebrikler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 BWL(Black wing lair) bitiren varmı? < Benim serverım daha iyi[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Kasım 2005 12:22 tarihinde demiş ki: Sadece Magtheridon'da en son 10 tane BWL Bitiren guild vardi. Gerci Magtheridon EU'nun en iyi sunucusu o ayri bi konu Durup dururken bu tartismayi baslatan kisi budur efenim. Asalim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar