RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Selam.BWL bitirebilen varmı.Mail shaman set itemlerini sorcaktım.Onyxia dan düşenlerle birlikte hepsi bwl demi düşüyor?Bide onyxia dan kaç parca shaman itemi düşüyor?linklere pek güvenemedim.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 onyxiadan tier2 head ragnarostan tier2 leggings geri kalanlar bwl[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 linklere güven[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Sadece Magtheridon'da en son 10 tane BWL Bitiren guild vardi. Gerci Magtheridon EU'nun en iyi sunucusu o ayri bi konu[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 neye gore kime gore en iyi :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Evet neye göre en iyi sunucusu merak ettim ben de :)[signature][hline]NE Hunter of INVADORIA Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 10tane bwl bitiren guild var demiş ya? başka hangi serverda var okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 BL'de de var birkaç guild.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Iyi de kistas o mu?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Evet kıstas? Daha iyi bir kıstas ne olabilir bir guild için?[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Guildle ne alakasi var.. `En iyi realm Magh'tir cunku hede tane guild BWL bitirdi.` diye bir mantik yok.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 e en iyi serverdan bahsediyoruz doğal olarak başarı kıstas benim için magta fln da oynamıyorum bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Alla alla.. Ilgincmis. Valla `iyi realm` sayilmasi icin bir yerin benim gozumde oyuncu kalitesi ve seviyesi once gelir. Ayrica Magh PVP realmi. O realmin amacina ulasmasi ve basarili sayilmasi icin de 8934753 kisinin rank manyaa olmasi lazim. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-magtheridon-en&t=320&p=1&tmp=1#post320[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Peki Wissy Kalitesiz oyuncularla 14 guild Nef kesebilir yada deneyebilirmi? Kalitesiz oyuncularla nerdeyse bütün guildler ragna farmlayabilirmi? Kalitesiz oyuncularla MC 2 saatte BWL 3 saatte bitermi? Kalitesiz oyuncularla birçok Grandmarshall ve rank 12+ adam olabilirmi? Bunlar olur diyosan tmm Mag. kötü serverdır...[signature][hline]My blaze travel the last universe Like the sights of magic,Wrapped in aeons My mind is one with my soul, I fall alone While leaves fall from the weeping trees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yanlismi duydum 2 saatte mc O_0 biz 1 saatte luciye gelebiliyoruz :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Peki wissy, sen mutlulugun resmini cizebilirmisin?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Aililath, 30 Kasım 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Peki Wissy Kalitesiz oyuncularla 14 guild Nef kesebilir yada deneyebilirmi? Kalitesiz oyuncularla nerdeyse bütün guildler ragna farmlayabilirmi? Kalitesiz oyuncularla MC 2 saatte BWL 3 saatte bitermi? Kalitesiz oyuncularla birçok Grandmarshall ve rank 12+ adam olabilirmi? Bunlar olur diyosan tmm Mag. kötü serverdır... Mag kotu server denmis mi? Sadece `en iyi realmdir.` lafina karsiyim. Bak seviye yazmisim oraya. Sonucta realmi basarili kilan amacini yerine getirmesidir. PVP realmi Mag da? Buradan yaksak? Neden cok saglam RP'nin dondugu bir RP realmi en iyi sayilmiyor da hebele saatte x bossunu kesen realm en iyi sayiliyor? Cozemedim...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Wendigo, 30 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Peki wissy, sen mutlulugun resmini cizebilirmisin? Her zaman. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 duyduğum kadarıyla us realmlarında bir realm içerisinde en cok nef kesen guild sayısı 8.Mag us reamlerıyla karşılaştırılabilecek seviyede şu an.wow için kıstas pve dir.Aq için şundan eminim mag ilklerin realmı olacak bu dragonlarda belli oluyor nihi kr ai savaşı..[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Clairee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Neden WOW icin kistas PVE'dir? PVP itemlari daha iyi.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 MCyi 2 saatte bitiren guild mi var? Biz 5.5 satte ancak 7 boss kesebildik sonra uykumuz geldi bıraktık. 2 saat hatta 3 bile bence biraz abartı rakamlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Oyunu en çok nerde oynadığına bağlı.Yani BG lerdemi yoksa instanse demi?Ben pvp yapıyorum dersen PvP itemlerinde critical veren itemlerin olur.Yok ben instance kasıyorum dersen critical hiç olmaz demem ama ağırlık setlerde yüksek stamina ,int veya klasa göre agi veren itemler olur.Yani oyuncunun terciğine bağlı.Yannız rogue haric tutulabilir.Pve itemi de pvp itemleride damage e dayalı.Ölede olmak zorunda.leather armorla defans yapcak hali yok.Heryerde dps çakmalı.Mage,warlock da öle ama yüksek int kapasitesini dps ye tercin ederim ben şahsen.1 kere atıp critical vurcana 3 kere atsın daha iyi :)[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Darklight1903, 30 Kasım 2005 12:23 tarihinde demiş ki: neye gore kime gore en iyi :) Magtheridon size göre en iyi olabilir 200 tane guild mc farm yapabilir ama bu o realmin en iyi realm olduğu sonucunu doğurmaz. Wissy'ye katılıyorum Realm amacına uygun gidiyorsa iyidir. "En iyi" diye bir şey yoktur. bu tarz konular kişiler arasında farklılık gösterebileceğinden iyi realmlerden birisidir denebilir. Belki bana göre iyi realm oynayan oyuncuların birbirleri ile konuşmalarıdır belki pvp dir belki pve dir bunlar değiştiği için Böyle büyük konuşmamak gerekli. Şöyle söyleyebilirsiniz. MC/BWL ve ZG gibi instancelar konusunda en iyi başarıya sahip guildleri barındırdığından o instancelar kıstas alındığında en iyi (sadece o kıstasa göre) realmdir denebilir. Ama genelleme yapılamaz.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Absolut, 30 Kasım 2005 14:14 tarihinde demiş ki: MCyi 2 saatte bitiren guild mi var? Biz 5.5 satte ancak 7 boss kesebildik sonra uykumuz geldi bıraktık. 2 saat hatta 3 bile bence biraz abartı rakamlar. Biz bu hafta ilk puldan ragnarosu öldürene kadar 2s17dakikada bitirmişdik.Magtheridon server rekoru 2s3dk sanırım. Avrupa rekoru 1s35dk, burdan full download edip izleyebilirsin. 2 saat çok aşırı bi rakam değil yani. [signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] [Bu mesaj odium tarafından 30 Kasım 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar