Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BWL(Black wing lair) bitiren varmı?

RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

Alla alla..
Ilgincmis.
Valla `iyi realm` sayilmasi icin bir yerin benim gozumde oyuncu kalitesi ve seviyesi once gelir. Ayrica Magh PVP realmi. O realmin amacina ulasmasi ve basarili sayilmasi icin de 8934753 kisinin rank manyaa olmasi lazim. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Peki Wissy
Kalitesiz oyuncularla 14 guild Nef kesebilir yada deneyebilirmi?
Kalitesiz oyuncularla nerdeyse bütün guildler ragna farmlayabilirmi?
Kalitesiz oyuncularla MC 2 saatte BWL 3 saatte bitermi?
Kalitesiz oyuncularla birçok Grandmarshall ve rank 12+ adam olabilirmi?
Bunlar olur diyosan tmm Mag. kötü serverdır...[signature][hline]My blaze travel the last universe
Like the sights of magic,Wrapped in aeons
My mind is one with my soul, I fall alone
While leaves fall from the weeping trees
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aililath, 30 Kasım 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
Peki Wissy
Kalitesiz oyuncularla 14 guild Nef kesebilir yada deneyebilirmi?
Kalitesiz oyuncularla nerdeyse bütün guildler ragna farmlayabilirmi?
Kalitesiz oyuncularla MC 2 saatte BWL 3 saatte bitermi?
Kalitesiz oyuncularla birçok Grandmarshall ve rank 12+ adam olabilirmi?
Bunlar olur diyosan tmm Mag. kötü serverdır...

Mag kotu server denmis mi?
Sadece `en iyi realmdir.` lafina karsiyim.

Bak seviye yazmisim oraya. Sonucta realmi basarili kilan amacini yerine getirmesidir. PVP realmi Mag da? Buradan yaksak?

Neden cok saglam RP'nin dondugu bir RP realmi en iyi sayilmiyor da hebele saatte x bossunu kesen realm en iyi sayiliyor? Cozemedim...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

duyduğum kadarıyla us realmlarında bir realm içerisinde en cok nef kesen guild sayısı 8.Mag us reamlerıyla karşılaştırılabilecek seviyede şu an.wow için kıstas pve dir.Aq için şundan eminim mag ilklerin realmı olacak bu dragonlarda belli oluyor nihi kr ai savaşı..[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Clairee
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu en çok nerde oynadığına bağlı.Yani BG lerdemi yoksa instanse demi?Ben pvp yapıyorum dersen PvP itemlerinde critical veren itemlerin olur.Yok ben instance kasıyorum dersen critical hiç olmaz demem ama ağırlık setlerde yüksek stamina ,int veya klasa göre agi veren itemler olur.Yani oyuncunun terciğine bağlı.Yannız rogue haric tutulabilir.Pve itemi de pvp itemleride damage e dayalı.Ölede olmak zorunda.leather armorla defans yapcak hali yok.Heryerde dps çakmalı.Mage,warlock da öle ama yüksek int kapasitesini dps ye tercin ederim ben şahsen.1 kere atıp critical vurcana 3 kere atsın daha iyi :)[signature][hline]The Frozen Throne Gosu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 30 Kasım 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
neye gore kime gore en iyi :)

Magtheridon size göre en iyi olabilir 200 tane guild mc farm yapabilir ama bu o realmin en iyi realm olduğu sonucunu doğurmaz. Wissy'ye katılıyorum Realm amacına uygun gidiyorsa iyidir. "En iyi" diye bir şey yoktur. bu tarz konular kişiler arasında farklılık gösterebileceğinden iyi realmlerden birisidir denebilir. Belki bana göre iyi realm oynayan oyuncuların birbirleri ile konuşmalarıdır belki pvp dir belki pve dir bunlar değiştiği için Böyle büyük konuşmamak gerekli.

Şöyle söyleyebilirsiniz. MC/BWL ve ZG gibi instancelar konusunda en iyi başarıya sahip guildleri barındırdığından o instancelar kıstas alındığında en iyi (sadece o kıstasa göre) realmdir denebilir. Ama genelleme yapılamaz.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 30 Kasım 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
MCyi 2 saatte bitiren guild mi var?
Biz 5.5 satte ancak 7 boss kesebildik sonra uykumuz geldi bıraktık. 2 saat hatta 3 bile bence biraz abartı rakamlar.

Biz bu hafta ilk puldan ragnarosu öldürene kadar 2s17dakikada bitirmişdik.Magtheridon server rekoru 2s3dk sanırım. Avrupa rekoru 1s35dk, burdan full download edip izleyebilirsin. 2 saat çok aşırı bi rakam değil yani. [signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ]

[Bu mesaj odium tarafından 30 Kasım 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...