Gerab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ebru şimşek, gamze özçelik, deniz akkaya ve asena bunlar Türkiyenin şiddet gören kadınlarıymış ve meclis bunları dinliyicekmiş daha neler görcez bakalım[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hey yavrum hey be.. bu şeyler mi temsil edicek şiddet gören türk kadınını?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yakışır. :)[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bunlara gelene kadar sıra da daha kaç şey var. Dinlesinler bakalım ne olucak...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces***
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya gamze özçelik video kasedi çıkan kadınları temsil etsin, o dayak yemedi ki ? yoksa ben olayı tam bilmiyor muyum ? en azından çıkan kasette dayak yok.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 nevriye budak varken.. cenGİİİİZ![signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tecavüz de şiddettir zarek.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: geffen, 04 Aralık 2005 18:55 tarihinde demiş ki: tecavüz de şiddettir zarek. bence orada şiddet yok, sonradan kasedi çıkınca öyle demek zorunda kaldı hanım kızımız.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Saeros, 04 Aralık 2005 18:54 tarihinde demiş ki: nevriye budak varken.. cenGİİİİZ! N`alakası var :]
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Gamze Özçelik ile Deniz Akkaya gelsin ben dinlerim onları.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mavi arada beni de çağır, beraber dinleriz.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces***
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya bi tane daha gelsin madem bende dinleyeyim 3'e 3[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Adana çık aradan haha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces***
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 öeh. daha ne günler görücez tanrım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 olmaaaaz :). benim mutlaka dinlemem lazım.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mavi, 04 Aralık 2005 19:02 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik ile Deniz Akkaya gelsin ben dinlerim onları. Gamze Ozcelik degilde Deniz Akkaya yi dinlemek isterim yakindan :)[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben güzele güzel demem güzeli dinlemedikçe[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
agrian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 üffff! onları daha da dövmek gerekir... asıl şiddet görenleri kimse takmaz tabi,parası olmıınca...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar şöyle bişey var yalnız, bu kişiler ünlüler, dayak da yediler, üstelik herkes bunu konuştu, olay ayyuka çıktı. şimdi sizin mahalledeki naciye hanım'ı dinlemez meclis, üstelik, naciye hanım dayak yeme korkusuyla meclise gidip "kocam beni dövdü" demez, diyemez, diyebilseydi zaten biterdi bu dayak meselesi çoktan..naciye hanımı çağırmak daha büyük olaylara yol açacağından, herkesin bildiği kişileri çağırıyolar. ha bu kişileri dinlemek naciye hanıma bişey kazandıracak mı, onu görücez..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Haberiniz olsun olacakları şimdiden söyleyeyim.... 1-O gün meclis tam olacak sadece 4-5 tane vekil gelmicek(normalde meclisin yarısı uğramaz) 2-bunlar haklı dicekler kadınları arkalarına almak için-kitlenin yönetimini bi hamleyle ele geçiricekler... 3-Göz boyamak için bir yasa çıkabilir,çıkarsa kişisel bölümünde haftada ortalama 20 tane kadın-erkek eşit-siz-liğini anlatan topic... Bu arada Mavi giriş yolunu bul bende geliyorum dinlemeye... Edit:Sir in yazdıklarını okudum cidden esas olayı anlatan..Bu sadece göz boyama maksatlı ve sosyetenin vetakip edenlerini çekme maksatlı...(gerildim politikayı sevmiyorum)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 04 Aralık 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 milletvekillerinin canı manken çekmiş galiba :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
trapt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Asena dinletirse.. meclisle birlikte bütün türkiye göbek atar üstüne ibo show reyting rekorları kırar..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Saeros, 04 Aralık 2005 18:54 tarihinde demiş ki: nevriye budak varken.. cenGİİİİZ! haddinizi biling![signature][hline]4 8 15 16 23 42
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: zarek, 04 Aralık 2005 18:58 tarihinde demiş ki: said: geffen, 04 Aralık 2005 18:55 tarihinde demiş ki: tecavüz de şiddettir zarek. bence orada şiddet yok, sonradan kasedi çıkınca öyle demek zorunda kaldı hanım kızımız. Ya aynen öyle, gökhan demirkol baştan hata yapti.. "Kasetteki benim, olayda tecavüz yoktur. Bir hacker bilgisayarimdaki dosyayi çalip nete yaymiş". Demek çok daha mantikli bi hareket olurdu. Ama tabiri caizse zçti şimdi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 04 Aralık 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Seve seve siddet gösterebilriim ben de bu arkadaslara. Ama film cektirecekken dikkat etsinler yüzüm falan görünürse yayinlamam, basi belaya giriyo sonra milletin bunlar gündem yaratacak diye.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
Öne çıkan mesajlar