reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 internetten araştırdım ama çok pahalı ya genelde 100 milyondan aşşağı çiçek yok bide kimbilir ne kadar yol ücreti alacaklar, acaba kıbrıs tabanlı bi çiçek gönderme sitesi falan biliyormusunuz.. bide tabi ucuz olursa ii olur ;) 5 gün kadar sürem var, işallah çıkar bişiyler..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected] tik tak listen most beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 orda birinemı gonderecksın?[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 80 e gönderiolar 10 tane fln gulu[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hepsiburada[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hocam sen kasma bana söyle gidecek adresi ben yolayayım. bu kıbrıs muhabbetinde skiolar çünkü adamı. p.s.: para önemli deil çiçekler çok bahalı deilse:D p.s.2 (edit): bi de magosa daysa tabi... [signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god [Bu mesaj shimana tarafından 04 Aralık 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sen bana gönder ben karşıya iletirim =) mersinden yakın kıprıs[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Passanger, 04 Aralık 2005 18:30 tarihinde demiş ki: orda birinemı gonderecksın? soruya bakar mısınz haha[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO ! just kidding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar