matama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 net soyluyorum arabanin saga sola kaymasini engelliyecek o kablo olduktan sonra 4.2 dizel motorlu her araba oraya cikar. O kadar torklu essek gibi araba kablosuz zor cikar. Istedigin kadar quattro olsun o kablo yukari cekmiyor olabilir ama arabanin saga sola kaymasini engelliyor. Zaten bir karli yokusa cikar guc dagilimi kadar arabanin saga sola kaymasida onemlidir. Bunu omrunu uludag yollarinda gecirmis biri soyluyor. [Bu mesaj matama tarafından 02 Aralık 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Cozemiyorum ya ben sizi, patinajda ilk defa boyle bir olay goruyorum. Arkadaslar ortada bir reklam filmi var ve reklamdaki araba gercekten cok dik bir yokustan cikabiliyor. Bunu kendi arabanizla denememesinizi tavsiye ediyorum ama ille benim arabam audiden iyi diyorsaniz bulun bir tane rampa deneyin nereye cikiyosunuz nasil cikiyorsunuz bir zahmette video ya cekinde elestirelim veya helal olsun diyelim. Audi firmasi kolpa bir cin markasi degilki koskoca alman otomobil devi. Herhalde siz bu audiyi cin mali jeep ile karistirdiniz. Anlamak istemediginiz nedir bilmiyorum. Tamam audi en iyisi degil hatta hic bir otomobil en iyisi olamaz herzaman daha ustu vardir. Fakat audi burda bir reklam filmi cekmis ve arkadas bizle paylasmis. Niye buyutuyorsunuz? audi kotuyse alma binme bu kadar basittir. Quattro kotu bir sistemse audi alma git subaru mubaru al. Video da korlerin bile gorebilecegi, halatin gergin olmadigi sadece guvenlik olsun diye takilmis bir cisim. Halatin gergin olmadigini goren o rampanin asagisinida gormemis olabilir onun icin tekrar acin ve ne kadar yuksek bir rampa oldugunu, asagisinin ne kadar yuksek olduguna dikkat edin. O arabayi ncap de gordugumuz gibi kullanilmiyor. Bildigimiz insan irkindan biri kullaniyor. Yani o halatin asil amaci o arabanin icindeki insani diri tutabilmek. Hani olurda asagi duserse araba felan diye. Arti olarak paticik forumlarinda hic bir zaman kimseye saygisizlik etmemisimdir. "abisi" kelimesini art niyetli olarak yazmadim. Yalnis anladiysan ozur dilerim. Fakat genelde ben muhabbet ederken insanlara "abi" veya "abisi" gibi seyler soylerim. O bmw ile olan testte ne gibi kriterlerde karsilastirilmis onemli olan o. Donanimimi ? veya bmw nin cekis kontrol sistemi ile quattro mu? Biz burada cekis sistemleri hakkinda konusuyoruz. Eger karsilastirma donanim veya guvenlik ise geciniz lutfen.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 onu bunu bilmiyorumda , en yakin arkadasim a4 2.0 T quattro aldi. a3 u vardi onceden. kullandigim en iyi araba diyebilirim viraj ve cekiş bakimindan :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Allah benim sonumu de o arkadaşın gibi yapsın inşallah :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 selam, amin :) de BlackRose seni kınıyorum. bu kadar fanatizm görmedim :D @Mordrac; sen de bir daha böyle hileli okunup üflenmiş halatlı videolar koyma sakın. adamlar milyonları kandırmış ve sen bizleri de onlara katıyorsun, ayıp. bak nasıl da yakalanmış halatın çektiği. param yok ki clioV6 alıp altına da o lastiklerden takayım ve halatsız bir şekilde "clio da çıkar" diyelere buyur çıkar diyeyim. bir de örnekler önden çekişli araçlarla verilmiyor mu kopuyorum :))))) %70 bilmem kaç eğim ve önden çekiş araçlar ehehehee yazık ki devlet birimleri hala aptal gibi gidip 4x4'ler alıyorlar. onlara haber vereyim bir takım çivili lastik ve toros/clio ile bu iş tamam. devlet bütçemizi de koruyalım. bir de 3-5 kişinin şurda audi severek yazı yazması sizleri nasıl rahatsız ediyor? bir arkadaş mantıklı bir çerçevede başka bir markanın başarısını yazdı da körü körüne olamaz, nayır asla mı dedik? biz audi sevgimiz sizi neden rahatsız ediyor? biri bmw en iyi motora sahiptir dedi, gidip inceledim. ve yazdım da foruma "evet haklısın şimdilik en iyi motorlar bmw'de" dedim. sonuna da ekledim; "ama ben hala audi diyorum". demek ki aptal bir hırsla birşeyi savunmamışım ve savunmamışız. peki şu tırmanma konusunda yazı yazanlar? sizi ikna etmek zorunda değiliz ve forumda kimsenin de böyle bir misyonu olamaz. ama olmayan birşeyi de varmış gibi göstermek için çabalamayın. size internetten orjinal yazıyı koyduk kaçınız okudu veya okumaya çalıştı? madem reklam filmi idi o neden RTL kanalında gösterildi de halatı video teknikleriyle gizlemediler? gidip reklam posterine bakın, orada halat yer almıyor. ama adam ödül alan aracının bu başarısını o çekimlerin kamera arkasını televizyonda paylaşarak gösterdi. kendileri gösterdi. bir gizli çekim değil bu. ve harbiden de salaklar ki ilk seferde aracı halat ile yukarı çekmediler ve harbiden de salaklar ki göstere göstere 2 başarısız denemeyi ve lastik değişimini filmden çıkarmadan insanlarla paylaştılar. biz hepimiz de yemiştik bunu ama sağolsun işi çözen arkadaşlarımız var da bizi tongaya düşmekten kurtardı. sevmiyor olabilirsiniz ama bari çamur atmayın. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Alan yetkilimiz ırkçııı.... Şimdi bunu bir dolu mesajda yazdım ama benim amacım takılmak, dilerim bunu ciddiye alan arkadaşlar olmamıştır. Sonuçta zevkler ve renkler meselesi. Şimdi çıkar çıkamaz tartışmasını geçtim, Audi seviyorlar diye alan yetkilisi ve dört beş kişiye kızmak bir şeyi çözmez. Ona bakarsak Aramis ve Vodan Opel kullanıcıları ve çok memnun oldukları için "Opel de Opel" diyorlar (hatta bence bu forumda asıl bir otomotiv ırkçılığı varsa başlatan Aramistir :D), ben Volvo aldım çok memnunum şu ana kadar o yüzden benden de "Volvo da Volvo" duyacaksınız belli bir süre. Şimdi kalkıp "Audi böyle böyle yalan, siz daha yalansınız" diye olaya dalmak, bence işi şahsileştirmektir, ben böyle bir şeyin altında çekememezlik ararım. Bence böyle bir şey de bize yakışmaz. Öte yandan Alan yetkilimizin de biraz daha "tarafsız" bir alana kayması iyi olabilir, bunu da ciddi olarak söylüyorum çünkü insanlar ilginç şeylerden rahatsız olabilir ve patinaj forumunun alan yetkilisinin Audi fanatiği olduğunu sıkça beyan etmesi Futbol forumuna üç büyüklerden bir yetkili atayıp onun tuttuğu tarafı sık sık dile getirmesiyle birdir. Ha ben rahatsız olmam, A kişisi rahatsız olmaz ama tutup "Ya bu herifin derdi ne hem yetkili hem tutturmuş Audi napıyor ya?" diye düşünen olabilir. Audi severlerin kalabalık bir grup olmaları aslında yapmadıkları bir lobi faaliyetini yapıyorlarmış gibi gözükmelerine de sebep olabilir. Bu durumda ortada bir rahatsızlık varsa, bir orta yoldan giderek çözülebilir. Birincisi alan yetkilisi rahatsızlık verici bir şey yapıyorsa rahatsız olan arkadaşlar ona özel mesajdan (saygılarını bozmadan) rahatsızlıklarını belirtebilir ve alan yetkilisi (paramecium) bunları gözönünde tutabilir. Paramecium'un işine karışmak istemem ama tarih bölümünde bir alan yetkilisi olarak uyguladığım yöntem budur. İkincisi, rahatsızlık duyan arkadaşlar bu rahatsızlıklarını bir kez daha gözden geçirebilirler. Görüyor musunuz bilmem ama ben genelde şaka yollu sataşmayı tercih ederim, hem karşı tarafı kırmazsınız hem de sizin düşündüğünüz şeyi kırılmadan anlarlar, böyle bir yöntem de benimsenebilir. Bugüne kadar da şaka yollu giriştiğim kimsenin bana kırıldığını görmedim. Kimsenin işine karışmak istemem ama ortalığın böyle gereksiz bir şekilde gerilmesi bence saçma. Sonuçta otomobil 1) bütçe 2) zevk meselesidir, aynı paraya olan seçeneklerden ben A'yı sever beğenir alırım, beriki B'yi seçer, diğeri beğenir ama alamaz başka bir şey alır. Ama bu bizim aramızda sıkı bir tartışma hatta kavga boyutuna gelirse ancak saçmalık olur. Herkesi biraz daha sağduyuya davet ediyorum. Bir de söz vardır, gönül kimi severse güzel odur, bunu da unutmayalım. Saygılarımla,[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester: "I eat babies for breakfast and crash cars for fun!" Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 selam, evet haklısın. bu alan yetkilisinin ırkçılığını çözmek lazım :P tedaviye başlıycam, valla ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik [Bu mesaj paramecium tarafından 02 Aralık 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj paramecium tarafından 02 Aralık 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Alan yetkilisi misin derdin var ben rahat rahat yaparim fanatizmimi :) Otomobil butce meselesidir demekle cok haklisin Cafein, ben cok zengin olsam Audi'yle isim olmazdi. Ama Bugatti diye acilan basliklardan illallah gelirdi hepinize :D :D[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Zegna, 02 Aralık 2005 06:36 tarihinde demiş ki: onu bunu bilmiyorumda , en yakin arkadasim a4 2.0 T quattro aldi. a3 u vardi onceden. kullandigim en iyi araba diyebilirim viraj ve cekiş bakimindan :D bizim burda da bir cocukta var siyah+siyah dehset..[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 neyse gecin kardesim su a6 yi araba dedigin mercedes bmw:) bende var o a6 dan gec kardesim gec:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Volvo S60 R varken quattroya ne duşer ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 selam, bir kere volvo'nun halatı var mı? yok. ozaman boşuna hava basmasın burada :P halatsız nasıl çıkacak? not: dengesiz bu audi mühendisleri. sen git, aracı önden halat ile yukarı çek ve bir de salak gibi arkasındaki halat ile de geriye çek. vallahi, her halde zınk diye tepeye çıkmasın diye yapılmış bir güvenlik önlemidir. şimdi ben de adet üzerine bandın o sahnelerinin sürelerini vereyim :P araştırmacı gazatecilik ruhu mu derler yoksa hazımsızlık çeken bir audi hayranı mı derler bilemem ehehee 02:02 ve 02:12 02:12 de kurt kapanı mekanizması görülebilir. bu sistem tek yönde harekete izin verir. aksi yöndeki harekette ise mekanik olarak sistem kilitler. öylesine de olsa söylemek istedim. volvo da gelsin, ona da takalım bu halattan. yoksa zor çıkar :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: paramecium quattro :D :D Para tam sana göre olmuş title.[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 halata ne gerek var ya volvo ya dikis ipi baglasak cikar.[signature][hline]Who can explain? [Bu mesaj Aramis tarafından 04 Aralık 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Abi valla ögh geldi audi/quattro fln muhabbetinden.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar