matama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Geldigi gibi aynen aktariyorum ve yuhhh artik diyorum :))) Okuldan dönmüsüm, haydarpasada vapurdan indim. 12:45 banliyo trenine binicem, kisa bir bekleyisten sonra tren geldi, yolcular indi falan, bende gittim taa ikinci vagonda en kral yere oturdum. Neyse iki dakka sonra kisa boylu üniformali bi adam elinde megafonla anons yapiyor, "sayin yolcular trenimiz arizalanmistir, trenden inmeniz gerekmektedir, ariza giderilince tren kalkacaktir" derken kisa bir süre makinistle konuaan anonscu amcam yeniden megafonu agzina götürüp "sayin yolcular trenin hareket edebilmesi icin 1 metre kadar itmemiz gerekiyor ne olur bi yardimci olalim hede hodo" gibi laflar etti. Ben olayin kamera sakasi falan oldugunu dusunurken baktim millet seferberlik halinde yapismis trene itiyor... Ulan ayip olmasin ben de bi el mi atiyim, yoksa olayi cep telefonu ile cekip oscar mi alayim derken olayin son 30 saniyelik kismini cektim. Ama isin güzel tarafi gulerken dusundum de, yani bizim milletteki bu kuvay-i milliye ruhu, bu yardimlasma, bu dayanisma aski insani hakkaten duygulandiriyor. neyse saygilar.. iNANMIYORSAN iNDiR VE SEYRET :))) http://rapidshare.de/files/8425398/ittirmece.wmv.html __________________________________________________ [Bu mesaj matama tarafından 01 Aralık 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj matama tarafından 01 Aralık 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj matama tarafından 01 Aralık 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj matama tarafından 01 Aralık 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Edit:Tamam editlenmiş...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 01 Aralık 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bune yazı ahahah http://rapidshare.de/files/8425398/ittirmece.wmv.html [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** [Bu mesaj Janitschar tarafından 01 Aralık 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ha tmmm[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 puhauah koptum ya süper.konusan amcaya bayıldım ''biraz daha çok güzel'' amca bi yandan gazlıyo euhueheuh.sonunda bi de teşekkür ediyor kibar adam [Bu mesaj rarebee tarafından 01 Aralık 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ozur dileriz diye basliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 evet az daha heuehuehueh. süper video cekmişsin.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Şaka maka adamlar Treni itmiş yahu.Yuh diyelim ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 burası türkiye[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Evet sayın yolcularımız... Tren arızalandığı için vagonlarınızı 4 durak boyunca sırtınızda taşımanız gerekmektedir hoydee:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 löl.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 muahah çalıştımı bari[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 mük kemmel[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Abi nede olsa TCDD yani ben 2 sene boyun ca kacaeline giderken neler çektim bir ben bilirim birde allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 oha bre[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 eküemekeüemekeü :D[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 :D[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 allahım bu nedir pauhauha koptum süper ya :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ne güzel bir el atında da vurduralım trenı puhaa[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 zauahahhaah süfer :D:D:D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Puahauha bu ne ya. Gerçek mi bu ? Muahaa Oha diyorum ![signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bir kamera şakasına maruz kalmışsın arkadaşım :) Çetin çiftçioğlu aynısını defalarca yaptı,muhtemelen odur gene...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 02 Aralık 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yok o deil. metin çifçioğlu treni bir adama ittiriyor hehe. ayırca teknik açıdan mümkün bi hadise trenin 1 metre ittirilmeye ihtiyaç duymadı. ve itme yöntmei ile 1 metre ittirilebilmesi :D yani bana komik gelmedi ama o arızaya neden olan olay garibime gitti. e o zaman her aynı sorunda tren 1 metre itilcek :D yandık hehe. gerçi çoğunlukla en ufak arızada haydarpaşaya gidio bizi de 1 saat tren bekletiolar o ayrı. böle daha ii 1 saat beklemetsense. emeğe saygı +rep :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Gerçekten güzel çekmişler video'yu. dehşet güzel ya :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 enteresan :) ordaki bi elemanda isyan etmiş yeter ulan itmiyorum yerim trenini dercesine haha[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar