Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: agabey19, 02 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki: benim lvl 13 skill nasıl sıfırlanıyor? Kunabarl feln yok bunda da aradım aradım bulamadım :) skill sıfırlama farklı burda sss e bakarsan bulabilirsin[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Lightning çok güzel aslında bugün bi pvp izledim east gate'de aklım durdu. Sword+Light gitmiş adam, tek seferde 1220 mi ne vurdu beyefendi hemde 3v1 kapışıyordu teker teker aldı hepsini. Bu lightning'de ne güzelmiş :) şu archer'ı kasayım light+sword kascam[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Buyse full str verirsende tamam ölmen daha zorlaşır ama bilyosunki spear en yavaş silah ve sadece byülü atk yaptığında işe yarıyor.Full str verirsen archerin öldürmesi daha kolay olur.Spear tek vuruşların adamı.2 kere vurup indirmen lazım.Onun içinde büyülü atk larını kullanman lazım.Büyülü atklar içinde int lazım. umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 şimdi yarın yeni serverda başlayacağız malum de daha 2 gündür oynayan biri olarak :) ; şu anda Xien'de lvl 11 Heu 11 Force 10 Cold bir charım var.Sizce böyle gitsem sürekli iyi mi ? Ya da arkadaşın dediği gibi Sword + Light mi gitsem. Ben force'yi beğendim doctor class'ında güzel yani ama archery mi ,glavie mi yoksa Sword mu açsam kararsız kaldım :D hepsini iyi bilen bir arkadaş yazsın eşleştirsin ona göre açalım ya :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Walla Xianda 20 LvL Fire/Force/Blade kastım ama 3 übirden olmuyor. Aynı hatayı Aege de de yaptım ama bu sefer yapmıcam.Bir master skili birde power skill alacam.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben full str normal armor giyiyorum. archer-cold um. level 13 üm baska bi cold-archer olmadikca, veya combonun tam ortasinda lag girmedikce isterse level 34563745680973509673098 glaveli spear li adma olsun cok rahat alinio. cünkü ii bi kombo hatta berserküde eklersen level 13 de 1500 dmg görebiliorum[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben de archer/cold gidiyorum, verdiğim hasar yeterli gibi şu anda (bana açık kırmızı olan young tigerlara 260 crit vurabiliyorum ice river + anti devil missile ile, iyi mi sizce ?) peki cold alanında kaç puan verilmeli ? ice riverı maxlayıp ice jade falan almak mantıklı olur mu, güzel gider mi ? (harcanan puanlara oranla) edit:vazgeçtim hiç damage veremiyormuşum. adamın teki bir lightning büyüsü atıp 101 101 saydırıyordu spear ile. inte vermeleri sayesinde mi oluyor bu olay ?[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo SO: Neriba L12+ Archer/Cold(Troy) [Bu mesaj Fly tarafından 03 Aralık 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Bleda, 03 Aralık 2005 22:40 tarihinde demiş ki: ben full str normal armor giyiyorum. archer-cold um. level 13 üm baska bi cold-archer olmadikca, veya combonun tam ortasinda lag girmedikce isterse level 34563745680973509673098 glaveli spear li adma olsun cok rahat alinio. cünkü ii bi kombo hatta berserküde eklersen level 13 de 1500 dmg görebiliorum İleride çok acısını göreceksin bunun. Pvp'ler biraz uzun olacak yaratıklara göre ve mana'n ytmeyecek ortada kalacaksın.Ayrietten str gitmişsen ve karsıda ki kisi full armor giyinmis ise senin vuracagın maximum dmg 200 yada 250 olur. Ben 2 int 1 str gidiyorm ve büyülerimle hallediyorum. Armor giyinceksin büyü saldıracaksın çünkü oyunda kilerin %60'ı armor giyiyor hatta daha fazla ve bu armor magic res.lerde en düşük olan armor. Vede millet glavie+blade gittiği için armorlu kişilere pek birşey yapamıyorlar ondan ben şuan biraz daha şanslıyım. istersen kapışırız :P[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o zaman artık 2 str 1 int veya 2 int 1 str gitsem daha m iyi masteis? sen hangisini önerirsin. Zararın neresinden donsek kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bende şimdiye kadar full str gittim sword+sheld kullanıyorum lvl11'im ama çok az vuruyorum stone ghsotları öldrmek bile işkence ve mana hiç yetmiyor potionlar su gibi gidiyor. int'e abanırsam magical damage artıyor mu? 600hp var lvl 11 için nasıldır bu?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu mesaj konumuzun 1000. mesajıdır hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben de hybrdi mi gitsem diye düşünüyorum da silkorad-oasis de hybridler ezilmeye mahkümdur diyor. ama ben de eline 2.level ice river force alıp normal ok atışıyla 95 95 saydıranları (berserke geçince 190 vurdu öeh dedim) görüyorum. belki bende 800 hp var, ama 50 damage verebiliyorum normal vuruşlarla. onun hp'si 500 olabilir, ama benimkinin iki katı mp'si var ve benden en az %50 daha çok zarar veriyor. silip int char mı açsam diyorum, ama buraya gelene kadar canım çıktı zaten. 2 int : 1 str çok mu kötü olur ? ve 20.levelolmuşlara baktım, hepsi int/spear gidenler. [signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo SO: Neriba L12+ Archer/Cold(Troy) [Bu mesaj Fly tarafından 04 Aralık 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: senko, 04 Aralık 2005 10:56 tarihinde demiş ki: int'e abanırsam magical damage artıyor mu? magicla damage artıyor, böylece diyelim ki ice river force kullandın, 30 intli biri +20 damage vuracakken 60 intli olan +60 bile çakabiliyor. ama int gidenlere spear, str gidenlere glaive önerilme nedenini anlayamadım. ikisi de aynı. (skill mastery ve özellikler bakımından) edit:sahiden de armor ilk levellarda hiçbir özellik taşımıyor. garmentli adama da 70 vuruyorlar, bana da 70 vuruyorlar. (bandit archerlar) [signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo SO: Neriba L12+ Archer/Cold(Troy) [Bu mesaj Fly tarafından 04 Aralık 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Armorları upgrade yapınca anlıcaksınız. Ben şuan str ile int'i eşit tuttum gene şimdi int abancam. lvl 13 oldum 14 olcam az kaldı(%7x kadar exp var) birde skill cap var dikkatli olun. ben baya hata yaptım onları galiba lvl 20'de 0'lata biliyormuşuz ondan 4 gözle bekliyorum lvl 20'i :D[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 fly bence 3-4 lvl sadece int aban şimdi benim yaptıgım gibi[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim lvl 15 clod archery im 60 str 51 int var şu an tek birine abanmıyorum gayet rahatım ama mana çok çabuk bittiği için bir üsre inte abanmaya karar verdim.Heal de önemli ama 1 str 2 int gitmeyi düşünüyorum heal[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben asıl yanımdan 20 level olup meslek alıp geçen traderlara, daha üstündeki armor en dandik armorken benim critle 250 vurabildiğim yaratıklara 140-140 saydıranlara sinir oldum.. 13. levelda 67 str 33 intim var, çok mu geç melez bir build yaratmak için ? (20.levelde 74 str 66 intim oluyor hep int verirsem)[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo SO: Neriba L12+ Archer/Cold(Troy) [Bu mesaj Fly tarafından 04 Aralık 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hep int ver, int'in çok düşük bence hep int ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Wallahi arkadaşlar ben lvl 11'im Spearman vede full int gittim birde flame verdim mükemmel oldu az hp var ama zaten verdiğim damageler daha bu levelde 300 - 500 arası olunca zaten adam sana vuramadan ölüyor :D[signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar