Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost+Attack

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Oyunun oynayış tarzını bilmiyorum ama frost'un speed düşürdüğü var ya şimdi bende şöyle birşey düşündüm tabi böyle warcraft+uo kavramlarına göre :P

Bi yandan cold gidip bi yandan spear gidebiliyormuyum? Adamı yavaşlatıp arkadan pata küte girişebilmek gibi birşey varmı oyunda?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Spear/Cold gidiyorum.Arada da power veriyorum.Bu karaktere en uygunu int vereceksin paso.Çünkü devamlı büyülü saldırı yapacaksın.Str verme hiç.Skilllerle götürürsün.Ben şu anda çok memnunum Spear/Cold char dan.Hem yüksek damage veriyo hemde oynaması zevkli.

Bu arada handikaplarını soyliyeyim.Spear bildiğin gibi çok yavaş.Skill time leri diğerlerine göre daha kısa geldi bana.Tabi rakibi ya donduruyosun yada yavaşlatıyosun.Bunlara sahip olduğun için cold based skilleri diğer dallara göre daha düşük damageli ayarlamışlar.

Birde guild felam olayına girersen zaten exp partylerinin en aranan 2. adamı olursun.Birincisi genelde Archer/Cold oluyor.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

basta hp lazım die str gittim 30 str 30 int var suan. bi daha str vermem :) int basarım =) bende simdi lvl 8'i iple cekiyorum. Zaten şu var berserk mode 'e geçtikten sonra kesemediğim yaratıkları aynı anda 4-5 tane birden indiriyorum(herbler saolsun iyi heal basıyor) demek ki cold ve spear güzelmiş bende öyle düşünüyordum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

full int meselesine katılmıyorum. bi kere speari kullanmak için yaklaşmak lazım onu yapmak içinde saglam hp yani str lazım. ayrıca garment giyersen magic attack da dengeleniyor. ben 2 str 1 int çalışıyorum protector giyiyorum gayet memnunum[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Sosyal ağlarda paylaş

acaba blade cold gidilirmi? :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?

[Bu mesaj Gwindon tarafından 01 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu düşündüm şimdi, lvl 10'um ve bu yosha mı ne bi ağaç gibi bir yaratık var ya black blood topladığımız. Ben ondan 80 dmg alıyorum armor'um biraz düşük fakat 3 vuruşta öldürüyorum ve o bana en fazla taş çatlasa 2 kere vurabiliyor. Int verip Str gitmediğimden cotton türü eşyalar giyebiliyorum. Birde Cold'un bir özelliğide direk buza çevirmesi(bir nevi 3-4sn'lik stun) bunun üstüne 3-4 vuruş yapılabiliyor. Ama bir archera karşı çok zayıf kalabiliyorum. Int'e verip str'e gitmememin sebebi oyun başında pek gerekli olmadığı idi fakat sonradan str gitmeyi düşünüyorum çünkü bugün bi adamın bir kişiye 1200 dmg verdiğini gördüm ve biraz korktum. Archer mı kasayım diyorum yeni server'ı bekleyip? Spear'da iyi ama archer biraz dengesiz hele hele cold+archer. Adam dibinize gelene kadar kafadan lvl10 desek 400-500dmg yer. Lightning nasıl onuda bilmiyorum bakmak lazım. Ama şimdi asıl sorun armor.
edit: eklemeyi unuttum;
ınt'e verince magic dmg'de artıyor şimdi. Silaha cold dmg ekleyince hayvansal dmg veriyorsun bunada bi göz gezdirmek lazım ama bence cold archer pvp kralı bana göre. en azından clan savaşı olursa arkadan arkadan deşer[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.

[Bu mesaj Masteis tarafından 01 Aralık 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bugun bir cold archer ile 1vs1 yaptim. uzaktan 400 300 vuruyordu benim 1800 den fazla hp oldugu icin pek sarsmiyordu. cure basmama ragmen yakalayamadim yakalayinca 650 vurdum ama kacti. elimde lvl 24 glave vardi. su anda lvl 26. baktim boyle olmayacak berserke bagladim kacmaya devam etti frost nova ile kitledim ve 2000 kusur vurup tek attim. arkamdan bir hunter berserke baglayip bana tek atti. cold archer iyi guzel ama 1vs1 de saglam bi heuksal kullanicisini kesen zor cikar.[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Sosyal ağlarda paylaş

spear gidiyorum cold ile ve armor gaymen. int'e çok abandım öküz gibi magic dmg veriyorum ama phsy.'a karşı dayanıksız. Bu charı çöpe atıp yeniden mi kassam? yada devam mı edeyim ileride işe yararmı? pvpde nasıl olur[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. ve gene eklemeyi unuttum hangi serverdaısnız

[Bu mesaj Masteis tarafından 01 Aralık 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Masteis tarafından 01 Aralık 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

garment int birlikteligi gayet iyi de keske archer olsaydin. spearman icin hp cok onemli bence. eger lvlin 20 altindaysa archer devam edebilirsin reskile ihtiyac yok bu lvllerde cunku skili xp gibi bol bol kasiyorsun. veya su andan sonra str int dengeli ver 2 ayri setin olsun garment ve armor, xp de armor kervanda garment dene. bence daha iyi olur[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Sosyal ağlarda paylaş

lvl 10 karakterim var şuan ama yazık olcak gibi o kadar skill point'e? bu pointleri yeniden almak varmı acaba ko'da ki olduğu gibi? yada ben str gideyim bundan sonra 2 ayrı set kasayım.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.

[Bu mesaj Masteis tarafından 01 Aralık 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

senin icin cok kolay senin kaybedecegin 30 40 sp. ben bi lvl atlarken 200 e yakip hatta daha fazla sp kasiyorum. questler bi ton sp veriyor. ama armora da dvm edebilirsin lvl atladikca goreceksin zaten dediklerimi[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Sosyal ağlarda paylaş

en bastan kasıyorum lvl 1'den uğraşcam ama öyle artık çünkü bi bandit görevine gittim illahlah dedim. 400hp 500 mana var fakat toplu olduklarından çata çuta giriyorlar. Aslında archer'da değil blade+fire fln mı gitsem. En çok ne zevk verir sence yada ileride en kullanışlı olan ne olabilir?[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi ben de yeni basladim su ana kadar sadece heuksal kastim. her karakterin ustun taraflari var. mesele ciddi lvl kasmak.

seni olduren o banditin gianti bana 1 2 vuruyor. senin icine hangisi yatiyorsa onla devam et[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi yeni bir char kasıyorum Sword olarak kascam

Protector+Shield+Fire(Pro'su var bide bunun). ilk lvl 7-8'e kadar 2 int 1 str gitcem sonra 2 str 1 int çünkü başta çok lazım oluyor int'legent magic gideceğim için. Bakalım nasıl olcak bu[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış yapmayın ya full str ya full int yada 2 - 1 olarak düzenli gidin oyunda statların önemi çok büyük lvl 13 üm 1104 hp im var full str charımda. Lvl 27 char 2 int 1 str 900 küsür hp im var ama godummu oturtuyo. Fakat aynı lvl de bi full str eleman gelse garment setiyle şansım bile yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bi kere spear en yavaş silah.Böyle olduğu için tek seferde en yüksek damage i vermeniz lazım.Hem hp hem int yaparsanız ortalama bir damage verirsiniz ve silahınız da yavaş olduğu için kaybetmeye mahkum oluyosunuz.

Ben 50 Str ye kadar yükselttim.Gerisini int abanıyorum şimdi.Bayaa bir sürede int gideceğim.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeroWarden, 02 Aralık 2005 10:48 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bi kere spear en yavaş silah.Böyle olduğu için tek seferde en yüksek damage i vermeniz lazım.Hem hp hem int yaparsanız ortalama bir damage verirsiniz ve silahınız da yavaş olduğu için kaybetmeye mahkum oluyosunuz.

Ben 50 Str ye kadar yükselttim.Gerisini int abanıyorum şimdi.Bayaa bir sürede int gideceğim.

nero ful int verdin tamam da archerın yanına o hp ile nasıl yaklasacan ben lvl 32 archer 2240 vurdugunu gordum critic te değildi. ful int verdin diyelim archerı nasıl kesmeyi düşünüosun[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...