Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:(( Yine Kimya pöf ya

Pingu

Öne çıkan mesajlar

Adamın bi ders anlatışı var ztn doğulu hübele hebelşe gübele dio bişi anlamıoz zaten bide kazık kazık sınavlar pöf ya dersiyle ilgili hiçbişey hatırlamıorum son derste naptık falan =( ilk yazılım 37 gircek ya yine off off nedir bu kimyadan çektiğim 4 yıldır ==((( organik kimya zart zurt oof offfff Çalışayım diyorum dersin kimya oldugu aklıma gelince uykum gelio hevesim kaçıyo poff :'([signature][hline]I'm your dream,
I'm your eyes,
I'm your pain,
You know it, sad but true..
Sosyal ağlarda paylaş

zar zor 5 getirmiştim ben, son sınavda 90+ almıstım ama yine de ortalamam 82ydi, yalvartmıstı kadın resmen, ekstra konu anlatımları, test kitabı cözümü vs vs herşeyi istemişti, ama verdi sonunda notumu:)
organik kimya o kadar zor değil sadece takip ve tekrara bakar;)
[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!

[Bu mesaj dory tarafından 04 Aralık 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

böf ya alkan alken alkil hiç bişey hatırlamıorum tabi tekrar yapmazsan bole olur off sabahlıcam bu gece yine =( böhühühü bi işe de yaramıcak ama ne yapalım geçen yazılıyada 5-6 saat çalıştım bide biliodum bi sürü şey ama 37 aldım =([signature][hline]I'm your dream,
I'm your eyes,
I'm your pain,
You know it, sad but true..
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep yoplamı 90 yaptım ve 2 getirdim.Lise hayatım boyunca en sevmediğim ders kimya olmuştur.Ama ders güzeldi sorun hocamızdaydı.Dersi anlatırken tiksinç örnekler veriyodu.
Ama organik kimya bulmaca gibidir severim.İlk 3'ümü ondan almıştım.

Ha iyi ki çalışmamışım çünkü şu an hiç bir fen dersi yok bölümümde :D
Sosyal ağlarda paylaş

Benımde yarına mat. sınawım war.İlk sınaw hıc bı sey bılmıodum 37 almıstım..Bundan da pek bı beklentım yok lıse hayatımda hep mat. 1 geldı yıne alısılagelmıs bır sey meydana gelecek.Ayrıca notları bu kadar kafana takma.Öss ye hazır ol yeter..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...