Pingu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Adamın bi ders anlatışı var ztn doğulu hübele hebelşe gübele dio bişi anlamıoz zaten bide kazık kazık sınavlar pöf ya dersiyle ilgili hiçbişey hatırlamıorum son derste naptık falan =( ilk yazılım 37 gircek ya yine off off nedir bu kimyadan çektiğim 4 yıldır ==((( organik kimya zart zurt oof offfff Çalışayım diyorum dersin kimya oldugu aklıma gelince uykum gelio hevesim kaçıyo poff :'([signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 çalış çalışmaktan başka bir çare yok öğretmenin bi model-manken felan olduğunu düşün beraber ders çalıştığınızı felan düşün mesela (iyice sapıttım lan)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kolay gelsin kimya kazıktır...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Kimyadan kaldım lise sondayken.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Kimyadan kimse gecememişti sınıfımızdal lise sonda 23 kişilik sınıfta.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 pingu organik kimya nın zorlugu nasıl ders olarak genelde?[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 zar zor 5 getirmiştim ben, son sınavda 90+ almıstım ama yine de ortalamam 82ydi, yalvartmıstı kadın resmen, ekstra konu anlatımları, test kitabı cözümü vs vs herşeyi istemişti, ama verdi sonunda notumu:) organik kimya o kadar zor değil sadece takip ve tekrara bakar;) [signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! [Bu mesaj dory tarafından 04 Aralık 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kimyadan hayatim her evresinde basarisiz olmusumdur,ikinci donem vermem gereken bi kimya var neden hatirlattiininini :([signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben kimyayı sewerimmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben nefret ederim kimyadan ya. İğrenc birşey. Sana kolay gelsin, allah yardımcın olsun =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Adamın kimyasını bozar bu ders![signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 böf ya alkan alken alkil hiç bişey hatırlamıorum tabi tekrar yapmazsan bole olur off sabahlıcam bu gece yine =( böhühühü bi işe de yaramıcak ama ne yapalım geçen yazılıyada 5-6 saat çalıştım bide biliodum bi sürü şey ama 37 aldım =([signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 İlkokulldaki fen derslerini özlüyor insan...İçimden bi ses 88 alcan dior hadi hayırlısı....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 böheh ben mi =) geçen seneki notları toplasaan 88 eder anca :D[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben hep yoplamı 90 yaptım ve 2 getirdim.Lise hayatım boyunca en sevmediğim ders kimya olmuştur.Ama ders güzeldi sorun hocamızdaydı.Dersi anlatırken tiksinç örnekler veriyodu. Ama organik kimya bulmaca gibidir severim.İlk 3'ümü ondan almıştım. Ha iyi ki çalışmamışım çünkü şu an hiç bir fen dersi yok bölümümde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Benımde yarına mat. sınawım war.İlk sınaw hıc bı sey bılmıodum 37 almıstım..Bundan da pek bı beklentım yok lıse hayatımda hep mat. 1 geldı yıne alısılagelmıs bır sey meydana gelecek.Ayrıca notları bu kadar kafana takma.Öss ye hazır ol yeter..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar