Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 meraba[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 euhe slm yenge mavi nasıl nerden buldun sen onu aman görmesin beni buralarda yakar:) *!Flying_Mamut uçarak gider* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hoşgeldin + mutluluklar[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hg[signature][hline]www.maksatibnelik.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kesin beni o *!yanlışlıkla* banlamıştır:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoşgeldin[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hoşgeldin[signature][hline]karakteri bıraktım. yeni bir rogue ile başlıycam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bella çok hoş bir nickin var sanırım bi o kadarda hoşsun.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 eheh komik blek. zirzop birisin sen : )[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sen birtek bana aittin mavi aldattın beni! artık herkes herşeyi öğrense iyi olucak...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 *!Mavi önce tanıyamaz Black in kafada suntayı parçalar ancak arkadaşı olduğunu hatırlayıp şevkat gösterir....* :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ziyansın blek.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Blek bir kaynaşma sitesine kayıt olmuştur ancak sitedeki hatunlara mesaj atamaz çünkü profili onaylanmamıştır. Gider yetkili ile konuşurum yetkili bana şunları der. Teddy - yok ki...: abi adam gibi doldursun profilini Teddy - yok ki...: orayı burayı boş bırakmasın Teddy - yok ki...: 3-5 de fotoğraf eklesin çok enkaz bi tip Teddy - yok ki...: zararsız bi tip olduğunu kavratsın bakınca bize yani Tekrar diyorum, Ziyansın gülüm : )[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mavi benım kafamda ve sunta ? ne büyük çelişki ulan. ayrıca efe gaydir![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 +1 efe gaydır ancak iman gücüyle parçalar.. bkz:polis döven travestiler kendiyle dalga geçen erkeklere saldıran gay ler vs vs...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Mavi, 11 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: Blek bir kaynaşma sitesine kayıt olmuştur ancak sitedeki hatunlara mesaj atamaz çünkü profili onaylanmamıştır. Gider yetkili ile konuşurum yetkili bana şunları der. Teddy - yok ki...: abi adam gibi doldursun profilini Teddy - yok ki...: orayı burayı boş bırakmasın Teddy - yok ki...: 3-5 de fotoğraf eklesin çok enkaz bi tip Teddy - yok ki...: zararsız bi tip olduğunu kavratsın bakınca bize yani Tekrar diyorum, Ziyansın gülüm : ) uLan! o kim! ayrıca bana o sitenin davetiyesini sen yolladın! ve sevgilisi olan bir insanın ihtiyacı nedendır bir kız/erkek bulma sitesinde ? Bellaya sevgiler. insan müsfettesi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hoşgeldin[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 1 ay olmuş geleli ne hoşu hasta etmeyın benı sınırlıyım zaten! :P[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: bLackcha0s, 11 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 11 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: Blek bir kaynaşma sitesine kayıt olmuştur ancak sitedeki hatunlara mesaj atamaz çünkü profili onaylanmamıştır. Gider yetkili ile konuşurum yetkili bana şunları der. Teddy - yok ki...: abi adam gibi doldursun profilini Teddy - yok ki...: orayı burayı boş bırakmasın Teddy - yok ki...: 3-5 de fotoğraf eklesin çok enkaz bi tip Teddy - yok ki...: zararsız bi tip olduğunu kavratsın bakınca bize yani Tekrar diyorum, Ziyansın gülüm : ) uLan! o kim! ayrıca bana o sitenin davetiyesini sen yolladın! ve sevgilisi olan bir insanın ihtiyacı nedendır bir kız/erkek bulma sitesinde ? Bellaya sevgiler. insan müsfettesi eheh, Aklın 7/24 [spo1=.]pipinde[/spo] olduğu için direkt kız/erkek bulma diye girersin olaya tabii :) said: bLackcha0s, 11 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: sevgilisi olan bir insanın ihtiyacı nedendır bir kız/erkek bulma sitesinde ? nedenmidir. mavi o sitede yetkilidir. görevi vardır. ondandır yani.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 11 Kasım 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Nasıl bir yalandır bu ya... bu sorularıma cevap istiyorum!!! 1) Sen buradada yetkilisin ama bakıyorum boş geçmiyorsun! Alanyaya gelmiş alman turistlere davranan türk erkeği gibi davranıyorsun yeni gelen arkadaşlarımıza.Nedendir ? 2)Seni seviyorum lan akıllı ol azıcık! 3) Ayrıca benım üzerimden reklam yaparak post kasıyorsun farketmedim değil! Mavi: Nickname: Mavi | Kayıt: 06/14/03 | Mesaj: 4999 bL / a.q: afferım kastın postunu (iyi cevap vermişim!) yalancı........ [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 11 Kasım 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 11 Kasım 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Seni seviyorum lan akıllı ol azıcık! ahha [signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 11 Kasım 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 madalyayı aldın adam oldun şimdi yani! ayrıca değiştir dedin değiştirdik sevioz dedik yaranamadık devemisin nesin![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.