RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoş geldin..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Vayttt Hoşgelmişin :) Mavi'de girdi kervana[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 aman aman efenim ne kadar sıcakkanlı bi ortam böylee.. ama ben de bıkıp usanmadan hoşbulduk yazmaya devam edicem... saolunuzz hoşbuldummmm[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hoşgeldin. efenim sevgiler saygılar tüm arılara... [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 10 Kasım 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya evet ama balon sönücekmiş 1 gün sonra üzüldüm alışmıştım..:([signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kalplerimizdeki yangının sönmemesi dileğiyle...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Alıntıla
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yingea hoşgeldn :):)[signature][hline]harbi tikky değilim lan! Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: bLackcha0s, 10 Kasım 2005 13:59 tarihinde demiş ki: Kalplerimizdeki yangının sönmemesi dileğiyle... Eahah black akıllı olmayı öğrenemedinmi hala =)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 10 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hehe hoşbulduk yigenim....[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bacanak olabilme imkanımız varmı efem?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bilmem ki nasıl olur:P olalım efenim ne demek paşa gönlünüz bilir...[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 annecim... :S ilk sayfadaki postlardan 3 ü hariç hepsi kalpli. ne kadar kalpliyiz biz böle o_O hoş geldin bella[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: pogodi, 10 Kasım 2005 14:00 tarihinde demiş ki: yingea hoşgeldn :):) :D hoşgeldin.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 çok hoş buldum efenim... saolunuzz[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
timoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hg[signature][hline]azkeryuss Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hb[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben daha msjını gormeden mavi seni kovalamaya baslamis bile mahmutt uzgunum:P[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yenge hoşgeldin mavi bulaşık yıkıyo mutfakta deşifre edeyim ehehe :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 :)) kac saattir yikiyo yahu...[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla okuldan 6da geldim daha yeni giriyodu şimdi hala mutfakta küfrede küfrede yıkıyo:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hahah aaa yardım etsene sen de yorulcak ama:P düşüncesizz seni..:)[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yok ben yemek yapıyom bulaşık onun işi ee biriktirmeseymiş bi haftadır yıkasın yada kargolayalım sana sen yıka yolla geri bize :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ahh ahh sen gel bi de bizim evi görr... yahu iki kişi geldi o kadar temizlediğimiz ev yine mahvoldu yaa.. mutfağa bakmadan teğet geçiyorum valla:) o yüzden toplayınız efenim biizim gibi olmayınız:P[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun" Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.