ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mevcut Malzeme Nokia 9210 (kablo veya Kızılötesi) Nokia 6680 (Bluetooth veya Kablo) Laptop (Bluetooth ve/veya Kablo) Yapılacaklar İkisi de Symbian olan 2 telefon var. Fakat tum tarihi kayıtlarım ve telefon numaası, adres, mail vs. gibi bilgiler 9210da kayıtlı. Ben bunların tumunu 6680e aktarmak istiyorum. Nasıl yapabiliirim
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Senkronizasyon 11. sayfa da yazıyor. "Nokia content copier' i kullanma" kısmın da, anladığım şeyse tabii. Bütün herşey mevcut zaten yazı da.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces***
kickass Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 önce verilerini lattopla senkronize ediceksin sonra lattopla öbür telefonu. ben 2 hafta önce yaptım bu tür bir işlem sadece 5dk[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Öne çıkan mesajlar